Allah razı olsun Muredammm Canımsın Canım.Şükürler olsun canım bunuda atlattık kaydirigubbakcemile5
Kendisinide iletiyorum biryandan gülüyor kaydirigubbakcemile3
sorma tuğba keşfetçez medyumluk yapçez ne bileyim yav ben onun başka bişeye de sinir olduğunu Alla Alla dimi ama?
yoksa o kadar uzatmazdım
kızlar biz kamera aldkkk bebişi çekçez bol bolll
hemi de rengi kırmızı:)
nehircimmm uyku setiniz çok güzelmiş kesinlikle doğru tercih kaydirigubbakcemile5 güle güle tatlış tatlış uyusunda büyüsün asrınımızzzz opuyorumnanaktan
hee onu yiyommm :lepi:kız tuğba bari yoğurt yeeee
laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:öldürcen beni nan
sorma tuğba keşfetçez medyumluk yapçez ne bileyim yav ben onun başka bişeye de sinir olduğunu Alla Alla dimi ama?
yoksa o kadar uzatmazdım
hee onu yiyommm :lepi:
laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
nan nehiriver doğru seçim yapmışsınnn bende 2.yi oylamıştımm :lepi:
vereliniortak
nazlım,
editörmü oldun seenn :uhm:
Tuğbaa naaannn sen daha gitcen mi eminönüne
şeker sepet malzemesi falan aldın mı nan
ben seni kırarmıyım seni kırcama edayı kırarım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:mymeka::mymeka:
Yok gülüm ben eskiden zaten bu sitenin moduydum sonra ev taşıma ,bebek vs olunca bir katkım olmaz diye normal üyeliğe geçtim.Kırmızı olmamın sebebi ise Kadınlar Kulubü üyelik kartı almamdır.Bu kadar faydalandığım bir siteye azıcık katkım olsun istedim iyide yapmışım :hooray:
Birçokta özelliği var canım ilk sayfada ana başlık altında toplu hepsi hoşuna giderse bakarsın sende .3 yıldır kızlara çok güzel dostluklarımız oldu burada halada devam ediyor Site devam ettiği sürece inşallah sürüp gidecek:)Bak şimdi senin gibi bir canımda var böyle böyle kalpten kalbe bir sürü köprü kurduk yol alıyoruz opuyorumnanaktan
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaeŞenizŞenizŞenizŞeniz
anladım cnmm bende inceliyim bakalım bii opuyorumnanaktan
ayy bende burda çok mutluyum cidden nazlım yaa yanlızlığını unutturuyo insanaa :lepi:
ben seni kırarmıyım seni kırcama edayı kırarım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?