2009 Kasm Anneleri

sorma tuğba keşfetçez medyumluk yapçez ne bileyim yav ben onun başka bişeye de sinir olduğunu Alla Alla dimi ama?
yoksa o kadar uzatmazdım

kızlar biz kamera aldkkk bebişi çekçez bol bolll
hemi de rengi kırmızı:)

nehircimmm uyku setiniz çok güzelmiş kesinlikle doğru tercih kaydirigubbakcemile5 güle güle tatlış tatlış uyusunda büyüsün asrınımızzzz opuyorumnanaktan

Allah razı olsun Muredammm Canımsın Canım.Şükürler olsun canım bunuda atlattık kaydirigubbakcemile5
Kendisinide iletiyorum biryandan gülüyor kaydirigubbakcemile3

amaan gülsün nazlım yaa kaydirigubbakcemile3
bende aynı sen gibi çok düşkünümdür ananemee allah sağlık versin onlaraaa :Saruboceq::Saruboceq:

güle güle kullanın cnmm opuyorumnanaktan

sekercikk güle güle kullanın kameranızı sizin ve bebişinizin heppppppp gülen mutlu anlarıyla dolsun hafıza kartınıs işallaahhh opuyorumnanaktan

kız tuğba bari yoğurt yeeee
hee onu yiyommm :lepi:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:öldürcen beni nan
laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
nan nehiriver doğru seçim yapmışsınnn bende 2.yi oylamıştımm :lepi:
sorma tuğba keşfetçez medyumluk yapçez ne bileyim yav ben onun başka bişeye de sinir olduğunu Alla Alla dimi ama?
yoksa o kadar uzatmazdım

vereliniortak

hee onu yiyommm :lepi:

laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
nan nehiriver doğru seçim yapmışsınnn bende 2.yi oylamıştımm :lepi:

vereliniortak

ben seni kırarmıyım seni kırcama edayı kırarım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nazlım,
editörmü oldun seenn :uhm:

Yok gülüm ben eskiden zaten bu sitenin moduydum sonra ev taşıma ,bebek vs olunca bir katkım olmaz diye normal üyeliğe geçtim.Kırmızı olmamın sebebi ise Kadınlar Kulubü üyelik kartı almamdır.Bu kadar faydalandığım bir siteye azıcık katkım olsun istedim iyide yapmışım :hooray:

Birçokta özelliği var canım ilk sayfada ana başlık altında toplu hepsi hoşuna giderse bakarsın sende .3 yıldır kızlara çok güzel dostluklarımız oldu burada halada devam ediyor Site devam ettiği sürece inşallah sürüp gidecek:)Bak şimdi senin gibi bir canımda var böyle böyle kalpten kalbe bir sürü köprü kurduk yol alıyoruz opuyorumnanaktan

Tuğbaa naaannn sen daha gitcen mi eminönüne
şeker sepet malzemesi falan aldın mı nan

şeker malzemelerini aldın hacıııııııııııııııı :lepi:
sepetimi annem yapıyodu zatenn zemuszemus
eminönüne ramazandan hemen sonra bi daha gidicemm
ama havuzlu hana aslaaaa gitmem :umursamaz:

anladım cnmm bende inceliyim bakalım bii opuyorumnanaktan
ayy bende burda çok mutluyum cidden nazlım yaa yanlızlığını unutturuyo insanaa :lepi:

anladım cnmm bende inceliyim bakalım bii opuyorumnanaktan
ayy bende burda çok mutluyum cidden nazlım yaa yanlızlığını unutturuyo insanaa :lepi:

Kesinlikle Canım benim evimde misafir oluyorsunuz hergün hiç yanlız kalmıyorum opuyorumnanaktan Bilgisayarı oğluşuma bırakıyorum canım işlere devam çok çok Öperim :1hug: a.s.

kızlar saolun daha güzelleri sizin olsun inş
ben de gaza gelip facee üye oldum da nasıl kullancam kadınlar kulübünü de buldum ordan amma kapalı grup diyo tavsiye gerekiyomuş ben nası ulaşçam size yaaa

kızlar saolun daha güzelleri sizin olsun inş zemuszemus
ben de gaza gelip facee üye oldum da nasıl kullancam kadınlar kulübünü de buldum ordan amma kapalı grup diyo tavsiye gerekiyomuş ben nası ulaşçam size yaaa CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…