Kesinlikle Canım benim evimde misafir oluyorsunuz hergün hiç yanlız kalmıyorum opuyorumnanaktan Bilgisayarı oğluşuma bırakıyorum canım işlere devam çok çok Öperim :1hug: a.s.
kırma nan onuda kırma hacııı birinciyide al alkisalkisalkis
cnm KK 2009 KASIM ANNELERİ bizim grubun adııkızlar saolun daha güzelleri sizin olsun inş
ben de gaza gelip facee üye oldum da nasıl kullancam kadınlar kulübünü de buldum ordan amma kapalı grup diyo tavsiye gerekiyomuş ben nası ulaşçam size yaaa
kırma nan onuda kırma hacııı birinciyide al alkisalkisalkis
slm kızlar ben geldümmm
slm kızlar ben geldümmm
slm kızlar ben geldümmm
tamam Nazlım görüşürüzz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hee onuda al kırma beniiiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cnm KK 2009 KASIM ANNELERİ bizim grubun adıı
ya bu adresi kopyalayıp aradım ama grup kapalıymış nası üye olcam anlamadım
nan özgeeeeeeeeeeeee
şeker işini naptın nannnn netten mi wercen siparişiiiii edaya ölee demişsinnn
iki yere sipariş vermeye utanmıyon muu:mymeka:
kızlar saolun daha güzelleri sizin olsun inş
ben de gaza gelip facee üye oldum da nasıl kullancam kadınlar kulübünü de buldum ordan amma kapalı grup diyo tavsiye gerekiyomuş ben nası ulaşçam size yaaa
hosgeldünslm kızlar ben geldümmm
ben kacam bariiiiiiiiii :roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol:
utanmıom param bol istersem 10 kere siparşederim:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
şaka bi tarafa henüz aramadım orayı senlede konustuk ya hangisi olursa yapacam bakalımopuyorumnanaktan
ulaaann ne gecmismis haa oku oku bitmedi sIIKILdim biraktim
sekerim birisi kabul ediyo seni o kapali gruba zaten kim oldugnu bende cözemedim daha sen istek yap bekle
hosgeldün
:roflol::roflol::roflol:
hele bakinsaniza ya bisey sorucam su seker isinde bu badem sekerleri bayatlayan biseymidir bi fikriniz varmiCADIARZU
utanmıom param bol istersem 10 kere siparşederim:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
şaka bi tarafa henüz aramadım orayı senlede konustuk ya hangisi olursa yapacam bakalımopuyorumnanaktan
bak yamuk yumuk gelir ordan karışmam heeeee
bide bak bu kelebekler 3 boyyy
ben en büyük boyunu aldımm
bu sitedekii hangi boyy belki küçük boydur o yüzden ucuzdurrr
walla onu bilmiosta duba dediki bazı pok boğazlar acıp yiyolar bozuolar bizde lavantalı yapcas onun için :roflol::roflol::roflol::roflol:
bak yamuk yumuk gelir ordan karışmam heeeee
bide bak bu kelebekler 3 boyyy
ben en büyük boyunu aldımm
bu sitedekii hangi boyy belki küçük boydur o yüzden ucuzdurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?