malzeme olarak neler aldın nası yapıcan annat hele kaç tane aldın ne kadar hadi ulen aydınlat beni deniz fenerim tubişimmm
klava: klava: klava:
o psi bogazlilara yani insan heves ediyo yapiyo milleeet aciyo yiyo sanki iki sekeri yemese biyerleri düsücek:mymeka:
lavantada iyi fikir aslinda kurutulmus parfümlenmisini mi alican
hee ben öle düşünüyommwalla onu bilmiosta duba dediki bazı pok boğazlar acıp yiyolar bozuolar bizde lavantalı yapcas onun için :roflol::roflol::roflol::roflol:
bence şeker yerine lavanta filan yapın daha kalıcı oluyo:)
ben de badem şekerine hiç dayanamam da ondan diyorum:)
nehir valla tatlı krizine girince evde de bişey yoksa ne yiycen:)
slmmm minik kuşuummm kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
ben kacam bariiiiiiiiii :roflol::roflol::roflol::roflol:
çillimmmm hoşgeldinnnn
ulaaann ne gecmismis haa oku oku bitmedi sIIKILdim biraktim
sekerim birisi kabul ediyo seni o kapali gruba zaten kim oldugnu bende cözemedim daha sen istek yap bekle
hosgeldün
:roflol::roflol::roflol:
hele bakinsaniza ya bisey sorucam su seker isinde bu badem sekerleri bayatlayan biseymidir bi fikriniz varmiCADIARZU
malzeme olarak neler aldın nası yapıcan annat hele kaç tane aldın ne kadar hadi ulen aydınlat beni deniz fenerim tubişimmm
kıss onu anca ben yapabilirimm taammıııoyy özgem beniimm maşallah kızz
ama bak ebiş 3600 doğurdu seninki daha 1 kilo olmamış nan :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
evdesin haa ne güzel kızz hihoyyyt dinlen tatlım işte bi tatil dahaa hihoyyythihoyyyt
kızlar bebeğimin mobilyaları beyaz uyku setini biliosunuz zaten duvarlarıda beyaz şimdi duvara pano alcam bi kac tane sizce hangi fonlu olanını secsem biri rengarenk biri ise mavi üstüne fonlu bakın
nan sen en iisi ban mail at cicimm gene görmüyom gııı:1shok: mülayim mii kim dedi nan onu bence adamın bakışları dehşet falla delikafadulden
ben sadece efendi biri gibi dedimdibilmiyom ki kim dedii ya özge dediii yada ismii lazım değil burda warya iri kemikli bi hatun oda demiş olabilirr
slm canm nabergünaydin sekerler sekerpareler opuyorumnanaktan
nasilsiniz bugün
azcik gecmisi okuyup geliyorum
zeren özelcan bebe ulusta da var konya sk.ta yada balgatta da var 390 tl dedi gaalba pazarlık yaparsın artıkınyaa mureda benim çok hoşuma gitti şu dondiler ama sen böle diyince kafam karıştı:uhm: bizde 2 yıl garantisi olursa alırık:lepi:
haaa aklıma gelmişken KARTENESİ nerde baktınız dondolinoya canım.. ben hiçbiyerde görmediiim
:roflol::roflol: deniz fenerimiiii :1ninca::1ninca:
aha iste emege saygi sifir:dilcikar:bence şeker yerine lavanta filan yapın daha kalıcı oluyo:)
ben de badem şekerine hiç dayanamam da ondan diyorum:)
aynen alla gelin su badem sekerlerini yiyenleri hep bir elden tiksindirelimcokacimcoookhee ben öle düşünüyomm
ben yapıcam o kadar emek vericem özencemm
sonra bi pis boğaz kalkıp iki dane badem için o kadar uğraşımın içine edicekkk :umursamaz:
aha bi pis boğaz dahaaaa :roflol:
iyidir canim senden naberslm canm naber
ne var nan aydınlatma babında deniz feneri dedim olum yannış anlaşılmasın kızın kimseyi dolandırdığı yok yane :roflol:
he pisboğazım :)
napiim dayanamıyorum herkesin bi zaafı yok mu yane
ama ben hiç bebek şekeri görmedim ki nikah şekerlerinden yediydim ööle
belkim kıyamam bebek şekerlerine:)
kıss onu anca ben yapabilirimm taammııı
nan sen en iisi ban mail at cicimm gene görmüyom gııı
ben sadece efendi biri gibi dedimdi
slm canm naber
zeren özelcan bebe ulusta da var konya sk.ta yada balgatta da var 390 tl dedi gaalba pazarlık yaparsın artıkın
aha iste emege saygi sifir:dilcikar:
aynen alla gelin su badem sekerlerini yiyenleri hep bir elden tiksindirelimcokacimcoook
iyidir canim senden naber
cokacimcoook ayy bende bende nıkah düğün bebek sekerı fark etmez hepsı ıtına ıle acılıp sekerlerı alınıp yerıne pamuk konup aynen bozmadan kapatılır...ayy sekerım ıcım el vermıo okadar seekrın durduk yere bayatlamasına:))))bende facedekı guruba katıldım bızahmet kabul edıverın gariiiiii
ben şekerleri önce burnuma sokacam sonra paketlycem böel salakca bi fantazim varrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben şekerleri önce burnuma sokacam sonra paketlycem böel salakca bi fantazim varrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?