2009 Kasm Anneleri

klava:klava:klava:
o psi bogazlilara yani insan heves ediyo yapiyo milleeet aciyo yiyo sanki iki sekeri yemese biyerleri düsücek:mymeka:

lavantada iyi fikir aslinda kurutulmus parfümlenmisini mi alican

hee ölesini alcm opuyorumnanaktanbu arada o pislerden biride şekercikmiş bende dayanamam dio ya sekereee:roflol::roflol::roflol::roflol:

walla onu bilmiosta duba dediki bazı pok boğazlar acıp yiyolar bozuolar bizde lavantalı yapcas onun için :roflol::roflol::roflol::roflol:
hee ben öle düşünüyomm
ben yapıcam o kadar emek vericem özencemm
sonra bi pis boğaz kalkıp iki dane badem için o kadar uğraşımın içine edicekkk :umursamaz:
bence şeker yerine lavanta filan yapın daha kalıcı oluyo:)
ben de badem şekerine hiç dayanamam da ondan diyorum:)

aha bi pis boğaz dahaaaa :roflol:

slmmm minik kuşuummm kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

ben kacam bariiiiiiiiii :roflol::roflol::roflol::roflol:

çillimmmm hoşgeldinnnn

hoş buldukk :lepi: nere gıdıon nan özgeeee :teselli: bı bak msn ye bısı dıycem yaaa

malzeme olarak neler aldın nası yapıcan annat hele kaç tane aldın ne kadar hadi ulen aydınlat beni deniz fenerim tubişimmm

ben kelebekli model beğendimm sende görmüşsündür kesinn heryerde varr
50tanelik malzeme aldım ben
kelebek mıknatıss kurdele bide kesilmiş hazır pullu tüller wardı onlardan aldımm
hepisine 20tl para verdimmm :lepi:

kıss onu anca ben yapabilirimm taammııı

:1shok: mülayim mii kim dedi nan onu bence adamın bakışları dehşet falla delikafadulden
nan sen en iisi ban mail at cicimm gene görmüyom gııı
bilmiyom ki kim dedii ya özge dediii yada ismii lazım değil burda warya iri kemikli bi hatun oda demiş olabilirr
ben sadece efendi biri gibi dedimdi
günaydin sekerler sekerpareler opuyorumnanaktan
nasilsiniz bugün
azcik gecmisi okuyup geliyorum
slm canm naber
zeren özelcan bebe ulusta da var konya sk.ta yada balgatta da var 390 tl dedi gaalba pazarlık yaparsın artıkın

he pisboğazım :)

napiim dayanamıyorum herkesin bi zaafı yok mu yane

ama ben hiç bebek şekeri görmedim ki nikah şekerlerinden yediydim ööle
belkim kıyamam bebek şekerlerine:)

bence şeker yerine lavanta filan yapın daha kalıcı oluyo:)
ben de badem şekerine hiç dayanamam da ondan diyorum:)
aha iste emege saygi sifir:dilcikar:
hee ben öle düşünüyomm
ben yapıcam o kadar emek vericem özencemm
sonra bi pis boğaz kalkıp iki dane badem için o kadar uğraşımın içine edicekkk :umursamaz:

aha bi pis boğaz dahaaaa :roflol:
aynen alla gelin su badem sekerlerini yiyenleri hep bir elden tiksindirelimcokacimcoook

iyidir canim senden naber

ne var nan aydınlatma babında deniz feneri dedim olum yannış anlaşılmasın kızın kimseyi dolandırdığı yok yane :roflol:

:roflol::roflol: hee açıklada bilelim nann :roflol:

he pisboğazım :)

napiim dayanamıyorum herkesin bi zaafı yok mu yane

ama ben hiç bebek şekeri görmedim ki nikah şekerlerinden yediydim ööle
belkim kıyamam bebek şekerlerine:)

:roflol: ahanda itiraf ettirdiniz nan zorlannn :roflol:

ebişim yolladım mailineopuyorumnanaktan

cokacimcoook ayy bende bende nıkah düğün bebek sekerı fark etmez hepsı ıtına ıle acılıp sekerlerı alınıp yerıne pamuk konup aynen bozmadan kapatılır...ayy sekerım ıcım el vermıo okadar seekrın durduk yere bayatlamasına:))))bende facedekı guruba katıldım bızahmet kabul edıverın gariiiiii

aha iste emege saygi sifir:dilcikar:

aynen alla gelin su badem sekerlerini yiyenleri hep bir elden tiksindirelimcokacimcoook

iyidir canim senden naber

ben şekerleri önce burnuma sokacam sonra paketlycem böel salakca bi fantazim varrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:
alin iste afaroz edilcek bi itirafci daha
bide icine pamuk koyuyomuskaydirigubbakcemile3

ben şekerleri önce burnuma sokacam sonra paketlycem böel salakca bi fantazim varrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bende vericegim kisilere sakin yemeyin yapmadan önce yere döküldü hepsi yenisini alamadim onlari kullanmak zorunda kaldim dicemlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…