2009 Kasm Anneleri

ne var ki kızlar badem şekeri işte nolcak yani evde tatlı olmayınca napiim
nilkan :) eminim bizim gibiler vardır da itiraf edemiyolardır biz cesuruz hehe:)
hiç de tiksinmem tatlı mı evet tatlı yeter benim için:)

şaka bi yana kızlar hele hamileyken acayip tatlıya düştüm

zorlan değil kızzz mureda ben kendiliğimden itiraf ettim bari lavanta koyun dedim:) herkes benlen nilkan kadar kibar açmaz o süsleri bozmadan şekeri içinden almak da başka marifet

annem vitrine koyardı şekerleri ben de aynı nilkan gibi bozmadan çıkarıp içine pamuk koyardım hey gidi günler heyyy

hayde gençler ben çıkar

zaten bu sayfa zırt pırt kapanıyo sinirim bozuldu akşama kociş gelince göstericem de bi baksın bakiim nedendir böyle takılması

kaç kez kapandı kk sayfası yaaa

ben becereem öle acmayı kıyamamda yememm :lepi: öle durur süslü süslüüü kaydirigubbakcemile3

bende gitcem arkadasa hortum sokacaklar ( mide endoskopi )yanında gidecem gelince görüşürüssssssssssssss

slm cicim

:roflol::roflol::roflol: nappım belkim tiksinirler olmadı birerkere yalayıp öle koayacamm:roflol::roflol::roflol::roflol:
sende cok yaratici fikriler var ama ne yapitigini bilmezlerse yinede yeme ihtimalleri cok yüksek

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben çıkıyom azıcık çok gevezelik etmeyinnn

baaayyy baayyyy sana:gitme:

kizlar nane nasil kurutur biliyonuz mú
balkonda nanelerim vardi cok büyümüsler kestim onlari simdi ama nasil kurutucam bilmiyorum kendi hallerine biraksam kururmu acaba

balkonda nanelerim vardi cok büyümüsler kestim onlari simdi ama nasil kurutucam bilmiyorum kendi hallerine biraksam kururmu acaba

gastenin üstüne ser güneşe koy kurusunlr bi kaç gün sonra elinle onu ezzz annanem öle yapıoozemuszemuszemuszemus

yapraklarını saplarından ayır öyle güneş olmayan bir yere bırak kurur kuruduktan sonra süzgeçte iyicene ez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…