bende vericegim kisilere sakin yemeyin yapmadan önce yere döküldü hepsi yenisini alamadim onlari kullanmak zorunda kaldim dicemlaelaelaelaelae
pislüüüüüüüüüüüüüüüüükkkkkkkkkkkkkkkk
slm kızlar
bende vericegim kisilere sakin yemeyin yapmadan önce yere döküldü hepsi yenisini alamadim onlari kullanmak zorunda kaldim dicemlaelaelaelaelae
kızz
cerenimoooo yavruumm dadınmı yok senin yaa bugünnn Şeniz
hediye işini ne yaptınız aseba nerelerde bana tlf nosu yzmış faceden yanlış başka yer çıkıyor
ne var ki kızlar badem şekeri işte nolcak yani evde tatlı olmayınca napiim
nilkan :) eminim bizim gibiler vardır da itiraf edemiyolardır biz cesuruz hehe:)
hiç de tiksinmem tatlı mı evet tatlı yeter benim için:)
şaka bi yana kızlar hele hamileyken acayip tatlıya düştüm
zorlan değil kızzz mureda ben kendiliğimden itiraf ettim bari lavanta koyun dedim:) herkes benlen nilkan kadar kibar açmaz o süsleri bozmadan şekeri içinden almak da başka marifet
annem vitrine koyardı şekerleri ben de aynı nilkan gibi bozmadan çıkarıp içine pamuk koyardım hey gidi günler heyyy
:roflol::roflol::roflol::roflol:bıktık haa bu sorudan:roflol::roflol::roflol:
ya canım bu aralar fazla giremiyom kk ne oldu diye sorayım dedim aşk olsun asebayada ulaşamıyom zaten
bende gitcem arkadasa hortum sokacaklar ( mide endoskopi )yanında gidecem gelince görüşürüssssssssssssss
slm cicimslm kızlar
sende cok yaratici fikriler var ama ne yapitigini bilmezlerse yinede yeme ihtimalleri cok yüksek:roflol::roflol::roflol: nappım belkim tiksinirler olmadı birerkere yalayıp öle koayacamm:roflol::roflol::roflol::roflol:
ne var ki kızlar badem şekeri işte nolcak yani evde tatlı olmayınca napiim
nilkan :) eminim bizim gibiler vardır da itiraf edemiyolardır biz cesuruz hehe:)
hiç de tiksinmem tatlı mı evet tatlı yeter benim için:)
şaka bi yana kızlar hele hamileyken acayip tatlıya düştüm
zorlan değil kızzz mureda ben kendiliğimden itiraf ettim bari lavanta koyun dedim:) herkes benlen nilkan kadar kibar açmaz o süsleri bozmadan şekeri içinden almak da başka marifet
annem vitrine koyardı şekerleri ben de aynı nilkan gibi bozmadan çıkarıp içine pamuk koyardım hey gidi günler heyyy
ben çıkıyom azıcık çok gevezelik etmeyinnn
acele etme gelir nasılsa bizde görünce deriz sana adresini yazar :lepi:
kizlar nane nasil kurutur biliyonuz mú
balkonda nanelerim vardi cok büyümüsler kestim onlari simdi ama nasil kurutucam bilmiyorum kendi hallerine biraksam kururmu acaba
ben şekerleri önce burnuma sokacam sonra paketlycem böel salakca bi fantazim varrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kizlar nane nasil kurutur biliyonuz mú
balkonda nanelerim vardi cok büyümüsler kestim onlari simdi ama nasil kurutucam bilmiyorum kendi hallerine biraksam kururmu acaba
kızz
cerenimoooo yavruumm dadınmı yok senin yaa bugünnn Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?