kartanem ya sorma hemencik moralimiz bozdu pis kocişşşşş
elifcim ne güsel dedin gı belkim doğumu kolaylaştırır
orda açılmayı sağlar hemencik doğururum
ayy o zaman hergünmü yapsak gııı
ytaa ben bu turkmax taki adama bayılıyorum yaa
kadın dogumcu
kıslar ya hediye göndermeye başladımı herkes
ben bugün annembir melekten hedayemi aldım
hatta kociş aldı ben müsait değildimkaydirigubbakcemile3
ohh ne güsel dedi siz bu işi baya ilerletmişsiniz deyüü
ama kıslar çok şeker şeyler almış poyrazımın anası
pembiş pembiş fotosunu çekeceydim makina görümcemde yarın alcam makinayı çekip gçsteririm size de.bende hediyemi akşama yetişirsek göndercem ya da yarın sabahtan verecez kargoya
sizler ne ettiniz bakem
gecmedi canım yaa biraz iş yapayım hele parmak uclarımı hiç hissetmiyom böle dirsegini bi, yere carparsında elektrik carpmıs gibi olurya benim parmaklarım hep böle
gülme laaannnay yarıldım burda gülmekten yaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anaammm benim kocam yatsın kalksın bana dua etsin fallaaa acaip selülit var derrrmişimmm :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:1shok::1shok: buda tam aktif karı modeliiii :roflol::roflol::roflol::roflol:
azgın karu cerinnnnnnnn
benim stresten canım kilo almayışım neyse kilo alda aile huzurun yerinde olsun şu an çok endişeleniyorum bebeğim zayıf kalack diye
ööööğğğğğkkkk bidaa hayatta nikah şekeri bebek şekeri vs şekeri yemicemmmmmm
bebek şekeri demişken şunnara bi baksanıza ne hoşmar kızlarr
E79889.JPG (image)
gülme laaannnlmaz: napalim kolay bulmadik biz bu bebegi babasi olarak eccük katlanicak....
saka bi yana herkes normal cinsel hayatina devam ediyo galiba bi biz fire verdik aradasositososito:roflol:
denemeMQ ya basican cicim kimlerden alinti yapmak istiosan hepsini tiklicaksin en sonunda da yanindaki alinti yap butonunu tikladin mi kimleri sectiysen hepsi cikio zaten
sonra baslicaksin laf yetistirmeye
ne güzel iste kizim yeni gelinken tadi bi baskaydi...gerci ben unutali cok oldukafamçokkarıştı
herifim diyodu gecen gün nasilsa bi ise yaramiyo bari boynuma asayim dolanayim:roflol:
aldım bebeeeemmm maile cvp yazdım renklisini beğendim guzummm
ööööğğğğğkkkk bidaa hayatta nikah şekeri bebek şekeri vs şekeri yemicemmmmmm
bebek şekeri demişken şunnara bi baksanıza ne hoşmar kızlarr
E79889.JPG (image)
hee kızz çok bilgili demi nan
biraz daha iyiyim tam geçmesede fırtana
yarem, nasıl oldun biraz daha iyi misin canım?
hee kızz çok bilgili demi nan
eeee kızıııııııııım kadın var kadıncık varr ama deeemiiiiiiiiiiiiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
edacım yapak gızz nolcek
hemide faydalıymış sırf onan yane zemuszemus
kızlar açıkmışken bir şeyler yiyeyim zaten berram zayıf kaldı dualarınızı eksik etmeyin by
ben kaçıyorum şimdilik.... görüşürüz kızlar
oleeeey alıntı yapmayı başardım sonunda çok teşekkür ederim kıslar. Ben şimdi çıkıyım yemek yapam , sonra yine görüşürük kıslar
elifcim ne güsel dedin gı belkim doğumu kolaylaştırır
orda açılmayı sağlar hemencik doğururum
ayy o zaman hergünmü yapsak gııı
bu durumda ben kadincik kategorisine bilem giremiyommafoldumbeneeee kızıııııııııım kadın var kadıncık varr ama deeemiiiiiiiiiiiiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
azgin karilar sizianam yoh yauww kendim için bişi istiosam namerdim herşey herüfüm içinnn sositososito buyrunnnnnnnnn
MQ ya bir kez bascan rengi acik pembe oluo zaten ozaman o listene alinmis oluyoMQ ya basican cicim kimlerden alinti yapmak istiosan hepsini tiklicaksin en sonunda da yanindaki alinti yap butonunu tikladin mi kimleri sectiysen hepsi cikio zaten
sonra baslicaksin laf yetistirmeye
[/QUOTE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?