2009 Kasm Anneleri

:1shok::1shok::1shok:
kızz bakıyomdaa çostunn haaaaaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bende hediye aldım ama gönderemedim aseba ya bakalım ne olacak

gecmedi canım yaa biraz iş yapayım hele parmak uclarımı hiç hissetmiyom böle dirsegini bi, yere carparsında elektrik carpmıs gibi olurya benim parmaklarım hep böle

kalsiyum magnezyum baslamadi mi doktorun??
benim doktorun haberi bile yok gittim suya atilan tabletlerden aldim üstlerinde hamilelikte kullanima ugundur yaziyodu simdi cok agrim olmuyo geceleri...
seninki basak bisey olmasin sakin cok agrilarin oluyo

ay yarıldım burda gülmekten yaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

anaammm benim kocam yatsın kalksın bana dua etsin fallaaa acaip selülit var derrrmişimmm :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
gülme laaannnlmaz: napalim kolay bulmadik biz bu bebegi babasi olarak eccük katlanicak....

saka bi yana herkes normal cinsel hayatina devam ediyo galiba bi biz fire verdik aradasositososito:roflol:

ya benimde geceleri acayıp kramplarım oluyo
bazen unutuyom ilacı almayı ondandır
hele baldırdan bi giriyo kramp bence de almak lazım magnezyum zımbırtısını

ööööğğğğğkkkk bidaa hayatta nikah şekeri bebek şekeri vs şekeri yemicemmmmmm
bebek şekeri demişken şunnara bi baksanıza ne hoşmar kızlarr
E79889.JPG (image)

nan ebişkoo cok cici emmee kaç liradır kızz acepp :uhm:

gülme laaannnlmaz: napalim kolay bulmadik biz bu bebegi babasi olarak eccük katlanicak....

saka bi yana herkes normal cinsel hayatina devam ediyo galiba bi biz fire verdik aradasositososito:roflol:

yok nan biz normal değilik son sınıra gelince kociş yapıyıkk :roflol::roflol::roflol:

deneme

hee kızz çok bilgili demi nan

oleeeey alıntı yapmayı başardım sonunda çok teşekkür ederim kıslar. Ben şimdi çıkıyım yemek yapam , sonra yine görüşürük kıslar

eeee kızıııııııııım kadın var kadıncık varr ama deeemiiiiiiiiiiiiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

demi nan alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

edacım yapak gızz nolcek
hemide faydalıymış sırf onan yane zemuszemus

hee yedik bizdeee laelaelaelaelae

kızlar açıkmışken bir şeyler yiyeyim zaten berram zayıf kaldı dualarınızı eksik etmeyin by

hadi by cnmm opuyorumnanaktan

ben kaçıyorum şimdilik.... görüşürüz kızlar

byby cnmmm opuyorumnanaktan

oleeeey alıntı yapmayı başardım sonunda çok teşekkür ederim kıslar. Ben şimdi çıkıyım yemek yapam , sonra yine görüşürük kıslar

alkisalkisalkis bravo kızz başardın vallaaaa alkisalkisalkis
hade by şimcikk opuyorumnanaktan

elifcim ne güsel dedin gı belkim doğumu kolaylaştırır
orda açılmayı sağlar hemencik doğururum
ayy o zaman hergünmü yapsak gııı

eeee kızıııııııııım kadın var kadıncık varr ama deeemiiiiiiiiiiiiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bu durumda ben kadincik kategorisine bilem giremiyommafoldumben

anam yoh yauww kendim için bişi istiosam namerdim herşey herüfüm içinnn sositososito buyrunnnnnnnnn
azgin karilar siziklava: azgin cerin azgin zeytin

MQ ya basican cicim kimlerden alinti yapmak istiosan hepsini tiklicaksin en sonunda da yanindaki alinti yap butonunu tikladin mi kimleri sectiysen hepsi cikio zaten
sonra baslicaksin laf yetistirmeye
MQ ya bir kez bascan rengi acik pembe oluo zaten ozaman o listene alinmis oluyo
en son MQ ya bastigin kisinin yanindaki alinti yapida tikladin mi zaten konu cevaplama paneli aciliyo kime cevap vericeksen altina yazcan

[/QUOTE]
annaam bunlar ne süslü sekerler böyle
ama bence ilk eklegin daha bi hos patikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…