al benden de okaaa
aylar varki ben görmedim herifimimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
:kedi::kedi::kedi:
aaaa cok ayip kiz böyle ulu orta söylenir mi yani cani ceken bir sürü kari var burdakaydirigubbakcemile3
slm hatunlarrrrrrrr aksam bebişime patik örem dedim bugun ellerim yok sanki
ne güzel iste kizim yeni gelinken tadi bi baskaydi...gerci ben unutali cok oldukafamçokkarıştı
herifim diyodu gecen gün nasilsa bi ise yaramiyo bari boynuma asayim dolanayim:roflol:
anaaamm 15 te biri bulsundaa haftada 2 si kalsıınn :roflol::roflol::roflol::roflol:benimki boşamaz yaa zati çok istemiyo oğlana bişey olmasın diyo habiree :roflol::roflol:
nan gündüz gündüz +18 olduk nan genee :roflol::roflol::roflol:
MQ ya basican cicim kimlerden alinti yapmak istiosan hepsini tiklicaksin en sonunda da yanindaki alinti yap butonunu tikladin mi kimleri sectiysen hepsi cikio zaten
sonra baslicaksin laf yetistirmeye
ne güzel iste kizim yeni gelinken tadi bi baskaydi...gerci ben unutali cok oldukafamçokkarıştı
herifim diyodu gecen gün nasilsa bi ise yaramiyo bari boynuma asayim dolanayim:roflol:
slm hatunlarrrrrrrr aksam bebişime patik örem dedim bugun ellerim yok sanki
:roflol: :roflol: ben de nan :jeyyar:kıızz kartanesi ben tv de bu tarifeyi görünce sen sanıyom haaa :roflol::roflol::roflol: aceyip özdeşleştirdimm :roflol::roflol:
hee benim işyerinde on kıyafetin üstünden bilene yan ımdaki arkadaşım farketti gııya kızlar benim berram hareket ederken karnım yükseliyor bir de alçalıyor gözlerimlen görüyom hareket ettiğini siz görüyonuz mu
benimn deeee hihoyyytkızz sade ben değil yanımdakilerde görüy kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bam bamm oğlumun hareketinii kaydirigubbakcemile3
sen,n kociş de çok açık sözlümüşi gııı :roflol: :roflol:slm canlarım
ben geldim
ne örüyonuz bakem
ben dün tetanoz oldum 2.kez
önce tartıya çıkardılar tabi anam 1 kilo daha almışım moralim bozuk yawww
toplamda 8 kilo etti kendimi heçççç beğenmiyom dünde kociş
sankim selülütlerin artmış dedi mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bide kolum ağrıyyyy offf offfff
edacım ne sonu gızzz
kociş boşar valla benikaydirigubbakcemile3
zormaladan yapak gızzzz
kaçıncı haftaya kdr serbesti unuttum
hafta da 2 kere tamamdır bence
senin gecmedi mi agrilarin daha keynaaaslm hatunlarrrrrrrr aksam bebişime patik örem dedim bugun ellerim yok sanki
:teselli::teselli:yazik bana gercektenayy yazık sana:teselli:
anam valla çekmesin canınız ben zattın korka korka yapıyom
tadı çıkmıyo yaneeee
o değilde loğusa döneminde ne etcek bu herifler yandıkmafoldumben
nerdesin nan sen aşşadan bakıyon ses yokk :mymeka:
delikafaduldendelikafadulden abowwwww :roflol::roflol:
adamın canına tak demişşş :roflol::roflol::roflol:
senin gecmedi mi agrilarin daha keynaaa
benim kalca agrilarim hafifledi azcik magnezyum ve kalsiyum basladim simdi idare edilir dereceler
slm canım
:1shok: daha tubişe yeni affettirdik sende yapma hacııı :Saruboceq:
zeren afiyet olsun cnm
nan sende karnın acıkmışş yemeğe gidicen bahane mi arıyonnnnn :mymeka:
yaaa ne bilem valla öle dediler diye diyoomm :kedi::kedi:
genede bakın yaa bi kişiye inanmayakk :kedi:
zeren dondolinoya bakan bendimm istanbulda bi mağazada gördüm
kıza didim arkadaşa satmamışlar sorun yaşanıyo deyü biz çok sattık heç sorun yaşamadık zaten 2 yıl garantisi var en ufak problemde burdayız bıyrın gelin dedi zaten o kaa sorunlu bi urun olsa satmaya devam etmeyiz dedi iice aklımı karıştırdı haa :)
ama görmeden almayın bence o kaa pahalı bi şeyi yani tamamen heryeri plastik ne bülem benim aklımda soru işareti olmadı desem yalan hem orda bi mama sandalyeleri vardı orda araba gibi sağlam belli yani işte görür görmez vay beee demedim şu dondolinoyu
zeren özelcan bebe ulusta da var konya sk.ta yada balgatta da var 390 tl dedi gaalba pazarlık yaparsın artıkın
biz özelcan bebede baktık canım internet sitesi de var söğütözünde ama ulusta da yeri varmışş
yaremim nesıl oldun bakalım
dediğim gibi canım asyama patik örem dedim eller kendine gelemedi yaa biraz kendine gelse işlenicem siz gündüz gündüz gene koyu muhabbetlere dalmısınız kaydirigubbakcemile3
kıslar ya hediye göndermeye başladımı herkes
ben bugün annembir melekten hedayemi aldım
hatta kociş aldı ben müsait değildimkaydirigubbakcemile3
ohh ne güsel dedi siz bu işi baya ilerletmişsiniz deyüü
ama kıslar çok şeker şeyler almış poyrazımın anası
pembiş pembiş fotosunu çekeceydim makina görümcemde yarın alcam makinayı çekip gçsteririm size de.bende hediyemi akşama yetişirsek göndercem ya da yarın sabahtan verecez kargoya
sizler ne ettiniz bakem
ay yarıldım burda gülmekten yaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anaammm benim kocam yatsın kalksın bana dua etsin fallaaa acaip selülit var derrrmişimmm :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
MQ ya basican cicim kimlerden alinti yapmak istiosan hepsini tiklicaksin en sonunda da yanindaki alinti yap butonunu tikladin mi kimleri sectiysen hepsi cikio zaten
sonra baslicaksin laf yetistirmeye
sağol canım ama mureda ile seni seçtim , dediğin gibi yaptım sadece senin ki çıktı muredanın cevap çıkmadı. Farklı sayfalarda olduğu için mi ? yoksa o mq ya bir şeçmeden birde seçtikten sonra mı basacam
aldım bebeeeemmm maile cvp yazdım renklisini beğendim guzummmebişim yolladım mailineopuyorumnanaktan
ööööğğğğğkkkk bidaa hayatta nikah şekeri bebek şekeri vs şekeri yemicemmmmmmben şekerleri önce burnuma sokacam sonra paketlycem böel salakca bi fantazim varrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?