2009 Kasm Anneleri

yok kıııı küsmem öyle kolayına . şu face teki gruba şekercik üye oldu ya bende oldum kim kimdir diye bakınıyordum. herkes yok ama orda dimi? Bende tanıttım gendümü :1rolleyes:

hee herkeş yokta bayası varr :lepi: du bakem sağaa :jeyyar:

bendede çıktı selülitt nan :roflol:
anaam ne aktif ne aktiff :roflol::roflol: sorma gitsinn :roflol:

yalansa ender saracin yalani vallah o söyledi
cok abarti degil tabiki de cinsellik yasayan kadinlarda biraz olmasi normalmis kaydirigubbakcemile3
hem niye dert ediyon ki selülit geciyo kizim düzenli sporla.ve masajla.ben dogumdan sonra spora yazilcam yüzmeyede yazilcam gecicekinsallahkaydirigubbakcemile5

slm cnm.kıskandım bende sizin gibi tickerim var artık:lepi:

ne cinsel hayat ya eşim daha dün söylendi valla
azdım azdım diye etrafımda dmndü dolandı
bende sabaha bıraktık allahtan sabah hallettik de öle gitti işe:kedi:
hee herkeş yokta bayası varr :lepi: du bakem sağaa :jeyyar:

bendede çıktı selülitt nan :roflol:
anaam ne aktif ne aktiff :roflol::roflol: sorma gitsinn :roflol:

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ya siz çoklu alıntıları nasıl yapıyonuz yaaaa:uhm: sırf o yüzden cevap yazamıyorum sizlere. ön izleme yapıyom karman çokman çıkıyor geri siliyom mirmirmirmiralıntı yapamıyom. o mq ya basınca heçbişey olmuyor, diğer türlü nehriver gacısı laf etti beynimiz döndü o nasıl alıntılar deyüüüüÇok üzgünüm çoook

kıslar ya artık ben çok çabuk sıkılıyom
bilgisayarın başına geçiyom 20 dk sonra ben iptal dolanıp duruyom evde
hele gece olmasını heç istemiyom
ne etcez bilmiyom yawww
şimdiden doğum stresine başladımmı nee

all bak elif bi aktif dahaaa :roflol:
kız zeytin biz geçen yaptık :kedi: kociş bana halaa yeni gelin diiy o kaaa nazlanmışımkiii senin yaptığını yeni gelin yapmaz diyoo :roflol::roflol::roflol:
zaten sanırım bu son olcakk :bbo::bbo:

:kedi: yok nan dödümü kaldıramıom :lepi:
al benden de okaaa
aylar varki ben görmedim herifimimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

karazeytin .!.:
ne cinsel hayat ya eşim daha dün söylendi valla
azdım azdım diye etrafımda dmndü dolandı
bende sabaha bıraktık allahtan sabah hallettik de öle gitti işe

:kedi::kedi::kedi:
aaaa cok ayip kiz böyle ulu orta söylenir mi yani cani ceken bir sürü kari var burdakaydirigubbakcemile3

aha baaak aktif karıyaaaa delikafaduldendelikafadulden dellendiiii delikafadulden
:kedi: yok nannn
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canliz itiraf etti bak cok aktifmis:jeyyar:
:sinifsinif: degülümmmmmm

eee artık bi son demen lazım nan dogurcan :roflol:

cnm mq ya bas her yazmak istediğin seye ona bas sonra asagıda solda cevap yaza tılaa Quote lerin sonlarına yaz yazınıı heç bişeyi silme yaniii

bende gece olsun istemiyomm :sinifsinif:

edacım ne sonu gızzz
kociş boşar valla benikaydirigubbakcemile3
zormaladan yapak gızzzz
kaçıncı haftaya kdr serbesti unuttum
hafta da 2 kere tamamdır bence

Bende aynı öyleyim yaaaaaaaaaa. hele bir ay önce daha feciydim uyku yoktu, gece olunca dahada sıkıntı çöküyor bana da . hormonlardan herhalde. çooook olumsuz şeyler düşünüyorum birde geceleri . patlayacak gibi oluyorum sıkıntıdan, bunalımdan mafoldumben

MQ ya basican cicim kimlerden alinti yapmak istiosan hepsini tiklicaksin en sonunda da yanindaki alinti yap butonunu tikladin mi kimleri sectiysen hepsi cikio zaten
sonra baslicaksin laf yetistirmeye

ne güzel iste kizim yeni gelinken tadi bi baskaydi...gerci ben unutali cok oldukafamçokkarıştı
herifim diyodu gecen gün nasilsa bi ise yaramiyo bari boynuma asayim dolanayim:roflol:

edacım ne sonu gızzz
kociş boşar valla benikaydirigubbakcemile3
zormaladan yapak gızzzz
kaçıncı haftaya kdr serbesti unuttum
hafta da 2 kere tamamdır bence

anaaamm 15 te biri bulsundaa haftada 2 si kalsıınn :roflol::roflol::roflol::roflol:benimki boşamaz yaa zati çok istemiyo oğlana bişey olmasın diyo habiree :roflol::roflol:

nan gündüz gündüz +18 olduk nan genee :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…