maşallah kız amma hamaratsınben hiç beceremem günü birliktir benim yaptıklarım.
slm canlarım ben geldim
bugün kayınvaldeme gidem dedim ateşini aldım geldim
siz neler yaptınız bakem
itekcim neler koydun bakim
bizde kaynanayla buzluk muhabbeti yaptıkta ondan soruyom
harnup pekmezi ye ya da keçiboynuzu ye belki işe yarar siyah üzüm yeöğlen yimee de ye gıı az ve sık yeeklava:
ay ben de bu ara kan yapacam diye iyi kilo alcem hee tahin pekmez yiyip duruyom malum tahin yağdan ibaret zaten kan hapı da şişmanlatıyomuş gaabaaa kafamçokkarıştı
kızlar 1 ay oluyo nerdeyse kan hapı içeli banamısın dememiş yaa netcem been
harnup pekmezi ye ya da keçiboynuzu ye belki işe yarar siyah üzüm ye
aha bu da holigan oğluşlara bakkınn
☞ Albimini Sarı Kırmızı Parçalı Kolsuz Şort Tulum, 20502 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kıyafetleri, Bebek Ürünleri, Bebek Eşyaları, Bebek Giyimi, Chicco, Oyuncak
☞ BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kıyafetleri, Bebek Ürünleri, Bebek Eşyaları, Bebek Giyimi, Chicco, Oyuncak
☞ BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kıyafetleri, Bebek Ürünleri, Bebek Eşyaları, Bebek Giyimi, Chicco, Oyuncak
slm yarem sıkıntıdan merak ettiklerimi arastırıyorum paylasmak istedim sewn nasılsın
anammm kimse bişi yazmıyo gene noluyo kuzum nerdesiniz
gurbetyaren, MUREDA+, yarem21
saol canım sizler yazmayınca bende youtubdan şiir dinliyom
ya ben sayfayı açık bırakıyom. arada gelip bakıyom. devamlı pc nin başında değilim yani
slm cerin millet ne bişi yazıyo nede yazanlar kendilerine verilen cevapları karsılıyo bi tuhaf bugun kk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?