2009 Kasm Anneleri

kenya kız ellerin geçtii mi bakem patik te çok şirin olmuş kız örme diyos ama pek bi beğendim ama sen yinde gaza gelme taa mı kıss

tubada gelmiş nannnnnnn tuba karusuuuuuuuuuuu naptın bugun attın mı kendini istanbıl sukaklarına laa yarın buluşuyoh mu nan

bende kaydettim pc ye gereksizleri cıkarıcam
gercekten sanki 40 ı cıkacakmıs gibi abartmıslar

benimde canım çook sıkılıyo. burada kimsem de yok gidem oturam sohbet edem. bütün gün tlf la konuşup durdum. bi annemi arıyom bi kayınvalidemi

bende annemlen küstüm :kedi:
kayınvaldemde zaten konuskan biri değil öle arayıp konusayım
erken kalkıp zaman gecirelim dedik kocisle müdür bi rahat bırakmadı oda işe erken gitti
yani cok sacma sapan bigün oldu yaaa

kenya kız ellerin geçtii mi bakem patik te çok şirin olmuş kız örme diyos ama pek bi beğendim ama sen yinde gaza gelme taa mı kıss

yok canım gecmedi yaaa dahada kötü oldu örgüden dolayı bitirdim ama eger onuda yapmasam evde oturmaktan bunalıyorum esimde gececi dısarı cıkamıyorum ayyy cok salak bigün bugun yaaa bende tam örgü bakıyodum netten yapmıcam ama cok güzel seyler varr

anneye küsülür mü naaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn :mymeka::mymeka::mymeka: ne kaaa ayıp haklıda olsan ara annenin gönlünü al bakam klava:

tlf olmazsaydı ne yapardık gün boyu konuştukça konuşuyom bu gün berrama bebedorun tırnak makasının aldım 4 milyon du

bilmiyorum canım yaa o kadar sıkıldımki hade kk var dedim bugunde kimsecikler ugramadı ugrayanlarda yazmadı tuhaf bigün

canım ya okul açılınca canının sıkıntısı geçer ya biz çalışmayanlar günümüz hep aynı geçiyor bunalıyom artık zaten bunamışım

ay ben anneme hiç kıyamam böle ya ne bilim en ufak bi gönlünü incitmek diilde ya ne bilim o üzülür diye aklım çıkıyo ya hiç dayanamam kenya aranızdaki meseleyi bilmem ama sen evlatsın yavrucummm anneler ne kaa kıymetli ne kaa olağanüstü fedakar şimdi daha ii anladığımız bi zaman dimii senin için o yüzden de sıkılıyooooo

insan evlenmeden anne olmadan annesinin değerini bilmiyor şu an annemin üstüne titriyom ah canımannem

canım ya okul açılınca canının sıkıntısı geçer ya biz çalışmayanlar günümüz hep aynı geçiyor bunalıyom artık zaten bunamışım

canım ben özel okuldaydım ayrıldım bu yıl calısmıcam kpssye giricem bakalım inş. evde oturmakta sıkıyo insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…