canım sıkılıyo yaaa benimde hemde cok fena cıkıcam bi dahada girmicem nete falan
canım sıkılıyo yaaa benimde hemde cok fena cıkıcam bi dahada girmicem nete falan
herkes başında olmayabülüü datlum örneğin ben yemek attım ocağa bi ona bakıyom bi geliyom millette öle galbaa şu yolladıklarını kaydettim okycam da hastane ihtiyaçlarında amma abartmışlar gııı 3 valizle gideruk artık hastaneye sanki bebenin 40 ı orda çıkcak ha yuh bee naniknanik
benimde canım çook sıkılıyo. burada kimsem de yok gidem oturam sohbet edem. bütün gün tlf la konuşup durdum. bi annemi arıyom bi kayınvalidemi
bende kaydettim pc ye gereksizleri cıkarıcam
gercekten sanki 40 ı cıkacakmıs gibi abartmıslar
kenya kız ellerin geçtii mi bakem patik te çok şirin olmuş kız örme diyos ama pek bi beğendim ama sen yinde gaza gelme taa mı kıss
bende sıkılıyorum ya ne olacek halimiz
bende annemlen küstüm :kedi:
kayınvaldemde zaten konuskan biri değil öle arayıp konusayım
erken kalkıp zaman gecirelim dedik kocisle müdür bi rahat bırakmadı oda işe erken gitti
yani cok sacma sapan bigün oldu yaaa
bende annemlen küstüm :kedi:
kayınvaldemde zaten konuskan biri değil öle arayıp konusayım
erken kalkıp zaman gecirelim dedik kocisle müdür bi rahat bırakmadı oda işe erken gitti
yani cok sacma sapan bigün oldu yaaa
tlf olmazsaydı ne yapardık gün boyu konuştukça konuşuyom bu gün berrama bebedorun tırnak makasının aldım 4 milyon du
bilmiyorum canım yaa o kadar sıkıldımki hade kk var dedim bugunde kimsecikler ugramadı ugrayanlarda yazmadı tuhaf bigün
anneye küsülür mü naaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn :mymeka::mymeka::mymeka: ne kaaa ayıp haklıda olsan ara annenin gönlünü al bakamklava:
haklısın canım güle güle kullanın inş. opuyorumnanaktan
ay ben anneme hiç kıyamam böle ya ne bilim en ufak bi gönlünü incitmek diilde ya ne bilim o üzülür diye aklım çıkıyo ya hiç dayanamam kenya aranızdaki meseleyi bilmem ama sen evlatsın yavrucummm anneler ne kaa kıymetli ne kaa olağanüstü fedakar şimdi daha ii anladığımız bi zaman dimii senin için o yüzden de sıkılıyooooo
canım ya okul açılınca canının sıkıntısı geçer ya biz çalışmayanlar günümüz hep aynı geçiyor bunalıyom artık zaten bunamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?