burdayım canım ya bende emin bile diilim o yüzden hemen gitmeyi gözüm de yemedi araba da yok işyerinde eve gidip ordan geçmem lazım gözüm yemedi
ama kadına ulaşamıyooommm aradım sekreteri vermedi telini ya bi daha da gitmicem oraya doktor bulmam lazııımm
kenyacım anneye küsülmezlmaz: kayınvalideye serbest ama:1ninca:
canım ya okul açılınca canının sıkıntısı geçer ya biz çalışmayanlar günümüz hep aynı geçiyor bunalıyom artık zaten bunamışım
sen de mi öğretmensin. valla bizde erkenden geldik tatilden ben çok ağırlaşmadan gelelim dedik ama buradada çok sıkıldık. keşke tatili bitirmeseydik:1no2:
kızlar merak etmeyin yanlış alarmmışş kan başka yerden geliyomuşş
nannnnnnklava: klava: klava:
misafir vardııı zatiiii sıkıntımdan gebermişimmmmklava: klava: pc açtıktı sabah beri ölee kalmış ben yoktum yanii hiç basındaaa klava: klava:
Deli oldum bebeli misafir vardı anaam evime zıçtılar yaaaklava: klava:
aradımki aramammı ama laf sokuyo aramak istemiyom dahada
yok canım nerde çalışmıyorum keşke çalılsaydım bellki hayyattan zevk alırdım boş boş oturuuyom
ay ben anneme hiç kıyamam böle ya ne bilim en ufak bi gönlünü incitmek diilde ya ne bilim o üzülür diye aklım çıkıyo ya hiç dayanamam kenya aranızdaki meseleyi bilmem ama sen evlatsın yavrucummm anneler ne kaa kıymetli ne kaa olağanüstü fedakar şimdi daha ii anladığımız bi zaman dimii senin için o yüzden de sıkılıyooooo
berra gelince zevk alırsın canım merak etmezemuszemus. sen diyarbakırlı mısın bak bende bismilliyim ama hiç bilmem oraları antalyada büyüdüm ben
ara sen ara soksun bişi olmas nan biz yaşlanınca nası olcas allah bilir kaydirigubbakcemile3
sen de mi öğretmensin. valla bizde erkenden geldik tatilden ben çok ağırlaşmadan gelelim dedik ama buradada çok sıkıldık. keşke tatili bitirmeseydik:1no2:
iyi akşamlar kızlar opuyorumnanaktan
nannnnnnklava: klava: klava:
misafir vardııı zatiiii sıkıntımdan gebermişimmmmklava: klava: pc açtıktı sabah beri ölee kalmış ben yoktum yanii hiç basındaaa klava: klava:
Deli oldum bebeli misafir vardı anaam evime zıçtılar yaaaklava: klava:
bende hiç sevmem çocuklu misafiri.klava: klava: klava: ablamlar hariç tabi. opuyorumnanaktan
sanki sizin bebelerinizi isticekler sizinkileride istemicekler nann bende sevmem cocuklu misafiri ama mecbur katlancaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?