2009 Kasm Anneleri

aa kartanesi geçmiş olsunda o ne salaklık öyle ya hastasına doktorun numarasını nası vermezmiş aaa mal ya bak nası gıcık oldum nan şimci :mymeka:

nannnnnn klava:klava:klava:
misafir vardııı zatiiii sıkıntımdan gebermişimmmm klava:klava: pc açtıktı sabah beri ölee kalmış ben yoktum yanii hiç basındaaa klava:klava:

Deli oldum bebeli misafir vardı anaam evime zıçtılar yaaa klava:klava:

canım ya okul açılınca canının sıkıntısı geçer ya biz çalışmayanlar günümüz hep aynı geçiyor bunalıyom artık zaten bunamışım

sen de mi öğretmensin. valla bizde erkenden geldik tatilden ben çok ağırlaşmadan gelelim dedik ama buradada çok sıkıldık. keşke tatili bitirmeseydik:1no2:

bende hiç sevmem çocuklu misafiri.klava:klava:klava: ablamlar hariç tabi. opuyorumnanaktan

biz cabuk küser cabuk barısırız benden kaynaklanıyo zaten problem onun bi sucu falanda yok ben fenayım :çok üzgünüm:

sanki sizin bebelerinizi isticekler sizinkileride istemicekler nann bende sevmem cocuklu misafiri ama mecbur katlancaz

:roflol::roflol::roflol:
arkadaşım gelecek datlu yapacak deyü seviniyodun ya dün düdük noldu şiştin mi :roflol:
nan zate bu çocuklu karu hiçbiyere sığmazmış ha ben bebem olunca pek gezmeyi duşunmuyom lan sen gidince ev sahibi sövuyo aha böle :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…