2009 Kasm Anneleri

hımmmmm evet bıraktığımdan daha farklı aferin kız sağa hadi bakem görem seni dahada şişir sadece göbeği değil kendünüde şişir anam accukta sen şiş oldumu

yavrucum zaten 63 le 64 arasındayım 5 6 kilo aldım zate cokta hızla alıyorum durduramıyom kendimi amaaaaan napem olcak demi o kaaa

ben dedimdi yaa biz menemen olarak değilde domatesi tek kullanımlık tek yemeklik soda şişelerine dolduruyozz :lepi: o kadarr rahatki anlatamam cnm emme onu yapmak için kalabalık olmak lazım yavv zemuszemus
evet demiştin canım ama beonu yapamam hem kalabalık olcen hemde kaynatılıyo köy yerinde olmak lazım kazanlarla felan ha şimdi taksimin ortasını kazan koyup kaynatacam menemenleri:roflol::roflol::roflol:
edooşş bi sen galmışın guşummm

bizi görmüyonmu nan kör karu bişeyi ayarlıyamadınız nan yoksam siz bana edanın komşusu gibi çocuklu haldemi gelmeyi düşünüyonuz heeeee :jeyyar::jeyyar:

yok kuşuumm kenya gacısının göbüşüne bakmaya gittilerr zemuszemus

kızz çaturtu bende şişemmi kıııı delikafadulden yoksam inemmiii delikafadulden
anacım senin durumun farklı üst taraf öle kalsın ama alt taraf şişebülü :roflol::roflol::roflol:
yavrucum zaten 63 le 64 arasındayım 5 6 kilo aldım zate cokta hızla alıyorum durduramıyom kendimi amaaaaan napem olcak demi o kaaa
boşveeeer şiş bacım şiş toplamdamı 5 6 kilo aldın
hee nann hakkat çıtırtımnan konyalımda burdamış kaydirigubbakcemile3

günaydın dakdilo memuru:roflol::roflol:

soda şişesi mi :1shok: o nası oluy yauw

he gıı soda şişesi biriktirdik ailecek ananem,annem yengem ben herkese 200-250 tane yapıyokk kaydirigubbakcemile3 her yemeğe 1 şişe koyuyon ayy öle rahat oluykii...

:roflol::roflol::roflol: hee kazan oluy tabii senin karizmayı çizerr :roflol::roflol:

kızzz alma ozaman bunnarı evee :1ninca::1ninca:

hee hacı 40 ları sende uçuracükk kısmetsa :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 uyanıkk yumurtaları kapacukk kaydirigubbakcemile3

anacım senin durumun farklı üst taraf öle kalsın ama alt taraf şişebülü :roflol::roflol::roflol:
günaydın dakdilo memuru:roflol::roflol:

hee üst kalıy göbek büyüyy kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızz dakdilo memuru deell oo lmaz: zabıt katibii :roflol::roflol:

ben yine poşetlere koyam

anacım ozaman bende iki dene çocuk bi dene cerinin bi dene tubişin bi dene zeytünün tam 5 çocuk ev harabeye döner nan :jeyyar:

ben yine poşetlere koyam
anacım ozaman bende iki dene çocuk bi dene cerinin bi dene tubişin bi dene zeytünün tam 5 çocuk ev harabeye döner nan :jeyyar:

:1shok::1shok: 2 cocuk benim evi hakladı 5 bebe o evi başınıza yıkarr :roflol: hem sığmazsınız kıı 75 m2 ev nan :roflol::roflol:

baaaane ben onun ismini dakdilo memuru koydum öle o :roflol::roflol:
evet canım 58 dim basladıgımda

bende 60 lan hamile kaldım 64 kiloyum şimcik

ben dedimdi yaa biz menemen olarak değilde domatesi tek kullanımlık tek yemeklik soda şişelerine dolduruyozz :lepi: o kadarr rahatki anlatamam cnm emme onu yapmak için kalabalık olmak lazım yavv zemuszemus

onu benim kaynanamda yapıyor. çok rahat oluyor gerçekten. siparişi verdim bakalım doğuma gelirken getirecek:1ninca:

:1shok::1shok: 2 cocuk benim evi hakladı 5 bebe o evi başınıza yıkarr :roflol: hem sığmazsınız kıı 75 m2 ev nan :roflol::roflol:
he yaaa ev dar dolanmak için balerin olmak lazım benim evde :roflol::roflol:
anam bu kenya resimlerde gün gün güzelleşiomu ne bu resimler ne nan böleee

he yaaaa bende çok çirkinleştim neden böle oldumki hamilelik beni çirkinleştirdi herkes öle dedi bağa busede çok güzelleşmiştim yaaaa yüzüm bile çil çil leke oldu

anam senin her halin güsel yerim nan ben seni Şeniz

bilin bakalım ben görgüsüzü ne yapıom arabayı kurdum bebek arabasını evde sürmeyi öğreniom ay cok yeteneksizim ben bu bebeyi içine koyunca kesin ucurururm :roflol::roflol::roflol:

hee kızz demi hakkat acayip rahat oluyy zemuszemuszemuszemus
bende anama didim eylülde yapacuklarr :lepi::lepi:

ege de çok yapıyorlar. bizimkilerde manisalı şu sıralar yapıyorlardır. birde menemen yapıyorlar oda güzel oluyor biberli biberli. dur yarın arayayaımda bolca yapsınlara.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…