hımmmmm evet bıraktığımdan daha farklı aferin kız sağa hadi bakem görem seni dahada şişir sadece göbeği değil kendünüde şişir anam accukta sen şiş oldumu
evet demiştin canım ama beonu yapamam hem kalabalık olcen hemde kaynatılıyo köy yerinde olmak lazım kazanlarla felan ha şimdi taksimin ortasını kazan koyup kaynatacam menemenleri:roflol::roflol::roflol:ben dedimdi yaa biz menemen olarak değilde domatesi tek kullanımlık tek yemeklik soda şişelerine dolduruyozz :lepi: o kadarr rahatki anlatamam cnm emme onu yapmak için kalabalık olmak lazım yavv zemuszemus
edooşş bi sen galmışın guşummm
bizi görmüyonmu nan kör karu bişeyi ayarlıyamadınız nan yoksam siz bana edanın komşusu gibi çocuklu haldemi gelmeyi düşünüyonuz heeeee :jeyyar::jeyyar:
anacım senin durumun farklı üst taraf öle kalsın ama alt taraf şişebülü :roflol::roflol::roflol:yok kuşuumm kenya gacısının göbüşüne bakmaya gittilerr zemuszemus
kızz çaturtu bende şişemmi kıııı delikafadulden yoksam inemmiii delikafadulden
boşveeeer şiş bacım şiş toplamdamı 5 6 kilo aldınyavrucum zaten 63 le 64 arasındayım 5 6 kilo aldım zate cokta hızla alıyorum durduramıyom kendimi amaaaaan napem olcak demi o kaaa
hee nann hakkat çıtırtımnan konyalımda burdamış kaydirigubbakcemile3
soda şişesi mi :1shok: o nası oluy yauw
evet demiştin canım ama beonu yapamam hem kalabalık olcen hemde kaynatılıyo köy yerinde olmak lazım kazanlarla felan ha şimdi taksimin ortasını kazan koyup kaynatacam menemenleri:roflol::roflol::roflol:
bizi görmüyonmu nan kör karu bişeyi ayarlıyamadınız nan yoksam siz bana edanın komşusu gibi çocuklu haldemi gelmeyi düşünüyonuz heeeee :jeyyar::jeyyar:
hee hacı 40 ları sende uçuracükk kısmetsa :roflol:
anacım senin durumun farklı üst taraf öle kalsın ama alt taraf şişebülü :roflol::roflol::roflol:
günaydın dakdilo memuru:roflol::roflol:
boşveeeer şiş bacım şiş toplamdamı 5 6 kilo aldın
he gıı soda şişesi biriktirdik ailecek ananem,annem yengem ben herkese 200-250 tane yapıyokk kaydirigubbakcemile3 her yemeğe 1 şişe koyuyon ayy öle rahat oluykii...
:roflol::roflol::roflol: hee kazan oluy tabii senin karizmayı çizerr :roflol::roflol:
kızzz alma ozaman bunnarı evee :1ninca::1ninca:
ben yine poşetlere koyam
anacım ozaman bende iki dene çocuk bi dene cerinin bi dene tubişin bi dene zeytünün tam 5 çocuk ev harabeye döner nan :jeyyar:
baaaane ben onun ismini dakdilo memuru koydum öle o :roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 uyanıkk yumurtaları kapacukk kaydirigubbakcemile3
hee üst kalıy göbek büyüyy kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızz dakdilo memuru deell oolmaz: zabıt katibii :roflol::roflol:
evet canım 58 dim basladıgımda
ben dedimdi yaa biz menemen olarak değilde domatesi tek kullanımlık tek yemeklik soda şişelerine dolduruyozz :lepi: o kadarr rahatki anlatamam cnm emme onu yapmak için kalabalık olmak lazım yavv zemuszemus
anam bu kenya resimlerde gün gün güzelleşiomu ne bu resimler ne nan böleee
onu benim kaynanamda yapıyor. çok rahat oluyor gerçekten. siparişi verdim bakalım doğuma gelirken getirecek:1ninca:
nirdesin nan senn :mymeka:
he yaaa ev dar dolanmak için balerin olmak lazım benim evde :roflol::roflol::1shok::1shok: 2 cocuk benim evi hakladı 5 bebe o evi başınıza yıkarr :roflol: hem sığmazsınız kıı 75 m2 ev nan :roflol::roflol:
anam bu kenya resimlerde gün gün güzelleşiomu ne bu resimler ne nan böleee
yeni geldik kahve içioz arkadaslaaazemuszemuszemuszemus
he yaaa ev dar dolanmak için balerin olmak lazım benim evde :roflol::roflol:
he yaaaa bende çok çirkinleştim neden böle oldumki hamilelik beni çirkinleştirdi herkes öle dedi bağa busede çok güzelleşmiştim yaaaa yüzüm bile çil çil leke oldu
ben dedimdi yaa biz menemen olarak değilde domatesi tek kullanımlık tek yemeklik soda şişelerine dolduruyozz :lepi: o kadarr rahatki anlatamam cnm emme onu yapmak için kalabalık olmak lazım yavv zemuszemus
hee kızz demi hakkat acayip rahat oluyy zemuszemuszemuszemus
bende anama didim eylülde yapacuklarr :lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?