he yaaa ev dar dolanmak için balerin olmak lazım benim evde :roflol::roflol:
he yaaaa bende çok çirkinleştim neden böle oldumki hamilelik beni çirkinleştirdi herkes öle dedi bağa busede çok güzelleşmiştim yaaaa yüzüm bile çil çil leke oldu
ohh afiyet olsun cnmm opuyorumnanaktan
kızz kocişim almış ateşölçerimizii :lepi:
anam senin her halin güsel yerim nan ben seni Şeniz
bilin bakalım ben görgüsüzü ne yapıom arabayı kurdum bebek arabasını evde sürmeyi öğreniom ay cok yeteneksizim ben bu bebeyi içine koyunca kesin ucurururm:roflol::roflol::roflol:
bilin bakalım ben görgüsüzü ne yapıom arabayı kurdum bebek arabasını evde sürmeyi öğreniom ay cok yeteneksizim ben bu bebeyi içine koyunca kesin ucurururm:roflol::roflol::roflol:
ege de çok yapıyorlar. bizimkilerde manisalı şu sıralar yapıyorlardır. birde menemen yapıyorlar oda güzel oluyor biberli biberli. dur yarın arayayaımda bolca yapsınlara.s
ohh afiyet olsun cnmm opuyorumnanaktan
nasıl kulaktanmı yoksa koltuk altındanmı kulaktan olanlar daha iyi bence çarçabuk saniyede ölçüyon benimki kıraftın kulaktan ölçenlerden 1.5 sene önce 45 tl ye almıştımohh afiyet olsun cnmm opuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol: ohaaa nan delüüüü :roflol::roflol:
hee bizde zati kapakları filan manisadan alıyıkk kaydirigubbakcemile5
benim kocişte manisalı gııı seninkidemi yoğsamm CADIARZU
saol bitanem ilk defa kahve içit oğlum pek mutlu oldu yaa cocuk bu neki die seviniyy:roflol::roflol:
ay canım hayırlı olsun evde inşallah en az kullandığın sey o olsun sağlıklı sıhhatli olsun egemizzŞeniz kaca almıs bizim dediğimizi mi almısss:uhm:
kkız içine oyuncak bebek te koy. birde çeşitli ayakkabılarla dene topuklularla dene. ben yapmıştımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
maşallah tubişimde tam balerin gibin hee incecikk delikafaduldendelikafadulden
sözde kız cirkinleştirir erkek güzelleştirir diyolar :1ninca::1ninca:
umarım hiç kullanmadan eskir canım.
nasıl kulaktanmı yoksa koltuk altındanmı kulaktan olanlar daha iyi bence çarçabuk saniyede ölçüyon benimki kıraftın kulaktan ölçenlerden 1.5 sene önce 45 tl ye almıştım
he kız borlulu köprübaşına bağlı
kızınıda kendine benzetecek iki tane top balerin beni aşar nan:roflol::roflol::roflol:
kkız içine oyuncak bebek te koy. birde çeşitli ayakkabılarla dene topuklularla dene. ben yapmıştımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nasıl kulaktanmı yoksa koltuk altındanmı kulaktan olanlar daha iyi bence çarçabuk saniyede ölçüyon benimki kıraftın kulaktan ölçenlerden 1.5 sene önce 45 tl ye almıştım
yok yok çirkinleştim ama olsun nan bebem için feda olsun
kız bebek arabası sürmek maharet istii haaaa hele yokuş aşağı inerken allah korusun elinden kaydımı gitti bebek
özge nan resmini koysağaaa
anam bu kenya resimlerde gün gün güzelleşiomu ne bu resimler ne nan böleee
hee kızz sığdıraman valla maşallah cerenimonunda tempra gibin poposu var :roflol::roflol::roflol::roflol:
inşallah cnmm :Saruboceq:
kulaktan tatlım,braun budaa 96 liraya almış kociş zemuszemus
benimkide çobanisalı cnm kaydirigubbakcemile5
baaaane ben onun ismini dakdilo memuru koydum öle o :roflol::roflol:
bende 60 lan hamile kaldım 64 kiloyum şimcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?