ben geldüüüümm opuyorumnanaktan
mamamızı yidik,doyduk geldiikk zemuszemus
bide kocişim ateşölçerimizi almış onu getirmişş :lepi:
hosgeldin
afiyet olsun yarasın bebişine
güle güle kullanın canım opuyorumnanaktan
selam bende geldümmmm
buseyi yedirdim uyuttum kocişte yedi tv izliyo bu akşam fazla kalamayacam kendimi yorgun hissediyom
selam bende geldümmmm
buseyi yedirdim uyuttum kocişte yedi tv izliyo bu akşam fazla kalamayacam kendimi yorgun hissediyom
hosgeldinnopuyorumnanaktan
kızz çaturtuu sen kendini birden yoruyon bebişim yaalmaz: daha yapma bak yarın bişecik lmaz:
ama napim kııız pis pis oturamamki ben öle yarına bişe yok zatiiii yerler pas pas olacak o kadar tüller yıkanacak onlarıda kociş asacak canım
asıl iş pazar günü pazara gidecem fasülye barbunya alacam nan bak o gün yorulurum kociş taşıycak emme onları ayıklamak haşlamak paketlemekde zor :1no2:
sağol datlum
kenya kııızzz şişirebildinmi göbeni ben sana ben gelene kadar şişir göbeni demiştim
bak pazartesi ölçü günü var oğa göre haaaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sağol datlum
kenya kııızzz şişirebildinmi göbeni ben sana ben gelene kadar şişir göbeni demiştim
bak pazartesi ölçü günü var oğa göre haaaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bezelye koymuştum bende 7 poşethee çok yorma anacım kendünü haaa opuyorumnanaktan
bende daha komadım onları emme burda çok pahalı dr.a gidince ayın 29unda izmirden alır getiririm artık.bende barbun,fasulye eccükte bamya alcam bide bezelye kodumdu.
:roflol: ahaaa p.tesimi ölçülecez kızz :roflol: yandım anaaammmm sırnaşık şey
sisirdim kız gosterem sana hemen simcik dahada sisti zemuszemus
bezelye koymuştum bende 7 poşet
barbunya ve fasülye koymam lazım sonraki pazarada menemen koycam
boş zamanlarımda asma yaprağı sarıp koycam hemen pişir ye ne güzel
göster kız bakem şişmişmi
edooşş bi sen galmışın guşummm
hımmmmm evet bıraktığımdan daha farklı aferin kız sağa hadi bakem görem seni dahada şişir sadece göbeği değil kendünüde şişir anam accukta sen şiş oldumu
ben dedimdi yaa biz menemen olarak değilde domatesi tek kullanımlık tek yemeklik soda şişelerine dolduruyozz :lepi: o kadarr rahatki anlatamam cnm emme onu yapmak için kalabalık olmak lazım yavv zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?