zerrin benim nan ben bişi sormadım doktora falan :bbo:
evet tahriş durumu söz konusu ya travacort var bende mantar için verdiydi dr onu sürdüm bi zararı olmas işallah bebikoya arko falan yok evde gıı
zerenin adı da mı zerrinmiş gıı
tabe tabe gıçında memişlerin gölgesinde kaluy ondan sağa öle geliy olummmmmmm delikafadulden
kuçi yaaaaaaa tempra didi bağa ama acaip güldüm haa :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: fenamı nan 1 aydır ayrısın kocişten eccük bulaşsın sağada bu ates haliiii :roflol::roflol:
olsun nan kız kızayıkk emme benim içimde 6mm pipili bi oğluş var ona garanti verememm :roflol::roflol:
:roflol::roflol: anam bende gülüsek diye didim zatiii :roflol::roflol:
kuzuum yoksam sende popişin p si bilem yokk laelaelaelaelae
sen değil nan zeren kaydirigubbakcemile3
kızlar ben çıkıyom valla çok uykum geldi yarın görüşürüz öptüm sizi
:roflol::roflol::roflol: bakşimci korktum haaaaa 6mm fazla la banaaaa:roflol::roflol::roflol:
hee zati 3 hafta önce 6mm şimdi enaz 1 cm olmuştur kork nann :roflol::roflol::roflol::roflol:
:1shok::1shok::1shok::1shok: 1 cm mi abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwww:roflol::roflol::roflol::roflol:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden nan 1 mt demedikk delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yakında kutularınıda koyar bunlarrr hhahahahha :))))))))))))
nan dadluslar yatmadınız mı nann
bana kızcanız ama ben gene patik yaptım
kulakları güzel olmadı ama:çok üzgünüm:
nan dadluslar yatmadınız mı nann
bana kızcanız ama ben gene patik yaptım
kulakları güzel olmadı ama:çok üzgünüm:
klava: klava: bidaa dime nan elim acıy diyee bakmıcam yüzünee klava: klava: klava:[/QUOTE
yaa ben biraz köpek canlıyım herhal canımın kıymetini bilmiyom cok sıkıldım yaa can sıkıntısı agrıdan daha kötü
kendim kasınıyom haklısın valla:çok üzgünüm:
kıs bende tavsanlı patik yaptım tekini bitirdim diğer tekine allah kerim :roflol::roflol::roflol:
nbr kıslar
boğazım şişti nan
ayaklarım ve bacaklarımda
bidaha halı silmeyecem
sizde sakın öyle bi delilik yapmayın mafoldumben
aynen canım ya hiç canımın kıymetini bilmemsende benim gibisin herhal canın durmuyo bişilerle ugrasmadan ama mecbur yapcaz gerci anam benim elimi sürdürmüyo ama onada ben kıyamıyom yazık yaa herseye o kosuyo
nbr kıslar
boğazım şişti nan
ayaklarım ve bacaklarımda
bidaha halı silmeyecem
sizde sakın öyle bi delilik yapmayın mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?