yaaaa doymak nedir bilmiyorum daha 2 saat önce yedim şimcik yine acıktım gün boyu böyleyim
aralarda meyve yiyorum o bile kesmiyor beni:kedi:
tosunuma yarasın diye yiyorum ama bu gidişle bana yarayacak:roflol::roflol:
yaaa tokluk hissi nedir unuttum
birde şeker testim 60 çıkmış düşük yani birşey olmaz dimi
hafta içi gidip sonucu göstereceğim dr.a
yaaaa doymak nedir bilmiyorum daha 2 saat önce yedim şimcik yine acıktım gün boyu böyleyim
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Canım birşey istermisin buradan alınacak yapılacak varsa bugün halledebiliriz gelmeden?
Bi yandanda sinir oldum Borcamın kapağı düştü kırıldı bütün mutfak tuz buz yaa benden başkada kimse yok evde offfYa varya ne zaman akşam görüştüklerimize gitsem hep böyle birşeyler oluyor ya lambalar iner aşağıya ya tabaklar çok şükür Allahıma bize birşey olmuyor :Saruboceq: Ama toparlaması çok zor geldi şimdi nedense yaaa :umursamaz: :sinifsinif:
kocişi doğuma girecek olan varmııııııı
ne oldu nann :1ninca:
ayyy nazlımmmm bunu düşünmen yeterrrr Şeniz
allah korusun sana bişey olmasın :Saruboceq: boşver esyadan çoıksın nazlımm opuyorumnanaktan
ayy nazlim sana bisey olmasin , bozma morelini
bidaha okisilere gittiginde poponu kasi seni nazar ediyolar demek ki
ben simdilik kesinlikle almam diyorum ama belki o anda ondan baska kimseyi gözüm görmez yapisirim koluna birakma beni diye..kaydirigubbakcemile3kocişi doğuma girecek olan varmııııııı
slm kızlar
kesinlikle istemem
slm kızlar
benim sezeryan olursa bir de lokal olursa girecek. normal doğuma sokmam ben zaten.kocişi doğuma girecek olan varmııııııı
slm kızlar
ben simdilik kesinlikle almam diyorum ama belki o anda ondan baska kimseyi gözüm görmez yapisirim koluna birakma beni diye..kaydirigubbakcemile3
benimki girmek istiyo aslinda ama ben simdilik girmesini istemiyorum
slm canım hoşgeldinslm kızlar
yaaa ben aslında istiyordum ama cerenimo erkekler soğuyormuş eşlerini öyle görünce diyince vazgeçtimkocişi doğuma girecek olan varmııııııı
heee bende bişe sandım kızz bende öleyim valla çok acıkıyom ama yimiyomm :kedi::kedi:
Bişicikkk olmaz cnm düşük çıkmasında şeker düştükçe yeme hissin artar azıcık daha tombik olursun hemen bebeği hemde kendini beslersin okadar yerimseniben Bende genelde birşeyler yemek istiyorum soğuk olacak yine meyva soğuk içecekler yoğurt olabildiğimce bunları tercih ediyorumcokacimcoook
yaaaaa gerçekten çok kötü birşey inan dün yediklerimi kocişime saydım hepsini sen mi yedin diyorkaydirigubbakcemile3kız bende neler düşündüüüüüüüüm kaydirigubbakcemile3
bacım bende doymuyom sıkma canını.bebişler büyüdü ya ne yesek alıveriyolar
şekerinde hımmmm biraz tatlı şeyler ye bacım bişey olcağını sanmıyom
ya benimde tansiyonum düşük çıktı dün.doktor dikkat et dedi nasıl dikkat etceksem
8 4 çıkmıştı aaaaa
milföy hamurundan kolay söbiyet(resimli) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
dün aksam yaptigim tatlinin tarifini ekledim kislar bakin bakem
iftara misafir aldiginiz vakit yaparsiniz
slm canım
kız bende dün sordum doktora girebilirmi kociş diye.girebilir ama ben olsam hayatta girmezdim dedikaydirigubbakcemile3
nazlıcım nazaramı geldin canım.kız nazarının değeceğini düşündüğün birini görünce nas ve felak suresini oku hemen.
slm kızlar
Annemde diyor Elifim bunu yaa akılsız ben neysek o gidiveriyorum öyle ama kötülükten değil sevdiklerinden de olurmuş böyle .Çok şükür canım hep böyle çıksın gitsin nazarlar
Yanlız o tatlı ne kadar güzel öyle oldukçada pratik oğluşmdan dolayı milföyüm eksik olmaz evde benimde bunu muhakkak deneyeceğim ..Ellerine sağlık Elifim opuyorumnanaktan
öyle yapmaya çalışıyorum acaba kan şekerim düşük olduğundan mıdır bilmiyorum bu aralar acayip tatlı istiyor canımsen yinede ipin ucunu fazla kacirma itekim
yoksa sonunu alamazsin kilolarin
3 ana ögünün haricinde acligini meyveyle bastirmaya calis
Hiç düşünemedim yeminle normalde Ayetel Kürsimi okurum nazar dualarını okurum oğluma bilhassa ama dün akşamda eşim geldi yemek telaş hemen çık yolda aklıma Ya Musavvir geliyor bebek için gerisi gelmedi
Yine şükürler olsun kırılan tabak çanak olsun.Hep diyorum boşuna değil Rabbim hepimizi nazarlardan korusun illa kötülükten olmaz nazar..
Böyle kırılanlarla çıksın gitsin şimdi bi silinecek mutfak mola verdim hepsini yapamadım aynı anda az sonra sildimmi tamamdır kaydirigubbakcemile5
canım bende asla istemem diyodum ama günler ilerledikçe hastanede yapışırım adama sensiz doğurmam derim gibi geliyoooooo.
hazir kaymakla hic denemedim bilmiyorum sekerim ama kaymagini hazirlamak cok basit zaten..hazir kaymak icinde eriyebilir irmik sert oldugu icin erimiyocidden kolaymış tatlım yaaa hazır kaymak kullansak olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?