2009 Kasm Anneleri

Bişicikkk olmaz cnm düşük çıkmasında şeker düştükçe yeme hissin artar azıcık daha tombik olursun hemen bebeği hemde kendini beslersin okadar yerimseniben Bende genelde birşeyler yemek istiyorum soğuk olacak yine meyva soğuk içecekler yoğurt olabildiğimce bunları tercih ediyorumcokacimcoook

heee bende bişe sandım kızz bende öleyim valla çok acıkıyom ama yimiyomm :kedi::kedi:

ayy nazlim sana bisey olmasin , bozma morelini
bidaha okisilere gittiginde poponu kasi seni nazar ediyolar demek ki

sen yinede ipin ucunu fazla kacirma itekim
yoksa sonunu alamazsin kilolarin
3 ana ögünün haricinde acligini meyveyle bastirmaya calis

ne oldu nann :1ninca:

ayyy nazlımmmm bunu düşünmen yeterrrr Şeniz

allah korusun sana bişey olmasın :Saruboceq: boşver esyadan çoıksın nazlımm opuyorumnanaktan

Aminnnnn gülüm aminnnn.Yok eşyasında değilim okadar tuz buz olunca temizlemesi sorun oldu malum eğilmek göbişle azıcık zorlaştı kaydirigubbakcemile3

ayy nazlim sana bisey olmasin , bozma morelini
bidaha okisilere gittiginde poponu kasi seni nazar ediyolar demek ki

Annemde diyor Elifim bunu yaa akılsız ben neysek o gidiveriyorum öyle ama kötülükten değil sevdiklerinden de olurmuş böyle .Çok şükür canım hep böyle çıksın gitsin nazarlar
Yanlız o tatlı ne kadar güzel öyle oldukçada pratik oğluşmdan dolayı milföyüm eksik olmaz evde benimde bunu muhakkak deneyeceğim ..Ellerine sağlık Elifim opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ben simdilik kesinlikle almam diyorum ama belki o anda ondan baska kimseyi gözüm görmez yapisirim koluna birakma beni diye..kaydirigubbakcemile3
benimki girmek istiyo aslinda ama ben simdilik girmesini istemiyorum

canım bende asla istemem diyodum ama günler ilerledikçe hastanede yapışırım adama sensiz doğurmam derim gibi geliyoooooo.

slm canım hoşgeldin
kocişi doğuma girecek olan varmııııııı
yaaa ben aslında istiyordum ama cerenimo erkekler soğuyormuş eşlerini öyle görünce diyince vazgeçtim
heee bende bişe sandım kızz bende öleyim valla çok acıkıyom ama yimiyomm :kedi::kedi:

yaaaaa gerçekten çok kötü birşey inan dün yediklerimi kocişime saydım hepsini sen mi yedin diyorkaydirigubbakcemile3
milföy hamurundan kolay söbiyet(resimli) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
dün aksam yaptigim tatlinin tarifini ekledim kislar bakin bakem
iftara misafir aldiginiz vakit yaparsiniz

cidden kolaymış tatlım yaaa hazır kaymak kullansak olur mu

Hiç düşünemedim yeminle normalde Ayetel Kürsimi okurum nazar dualarını okurum oğluma bilhassa ama dün akşamda eşim geldi yemek telaş hemen çık yolda aklıma Ya Musavvir geliyor bebek için gerisi gelmedi
Yine şükürler olsun kırılan tabak çanak olsun.Hep diyorum boşuna değil Rabbim hepimizi nazarlardan korusun illa kötülükten olmaz nazar..
Böyle kırılanlarla çıksın gitsin şimdi bi silinecek mutfak mola verdim hepsini yapamadım aynı anda az sonra sildimmi tamamdır kaydirigubbakcemile5

bazi insanlarin nazarlari cok deger sen kasi biyerlerini yada gizli yerinde nazarlik tasi oba bak böyle durumlar olunca..nazarliktan ciksin -.... benimde cok nazarim deger sevdigim begendigime hep masallah derim yoksa acisini baskasi cekiyokaydirigubbakcemile3

canim tarif gercekten basit begenmene sevindim...opuyorumnanaktan
benim esimde milföyü cok sever ..tatliya pek dükün olmadigi halde buna bayiliyo

sen yinede ipin ucunu fazla kacirma itekim
yoksa sonunu alamazsin kilolarin
3 ana ögünün haricinde acligini meyveyle bastirmaya calis
öyle yapmaya çalışıyorum acaba kan şekerim düşük olduğundan mıdır bilmiyorum bu aralar acayip tatlı istiyor canım
normalde çok nadir yerdim tatlıyı aram yoktu

kırılması çok iyi işte ablam nazar çıkmış
allahım böyle insanlardan korusun hepimizi:Saruboceq:

canım bende asla istemem diyodum ama günler ilerledikçe hastanede yapışırım adama sensiz doğurmam derim gibi geliyoooooo.

al bende de okaaa...bebegi iceri koyarken iyiydi o aciyi cekerkende yanimizda olsunlar isteyebilirz yani hakkimiz

cidden kolaymış tatlım yaaa hazır kaymak kullansak olur mu
hazir kaymakla hic denemedim bilmiyorum sekerim ama kaymagini hazirlamak cok basit zaten..hazir kaymak icinde eriyebilir irmik sert oldugu icin erimiyo

aaaa nazlıcımm bu arada ne kadar zevkli olduğunu bi kere daha gördüüükkk :lepi:
kartanemin hediyesine bayıldım yaaa tek kelimeylee on numara bişey olmuşş cnmm yaaaa :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…