al bende de okaaa...bebegi iceri koyarken iyiydi o aciyi cekerkende yanimizda olsunlar isteyebilirz yani hakkimiz
hazir kaymakla hic denemedim bilmiyorum sekerim ama kaymagini hazirlamak cok basit zaten..hazir kaymak icinde eriyebilir irmik sert oldugu icin erimiyo
öyle yapmaya çalışıyorum acaba kan şekerim düşük olduğundan mıdır bilmiyorum bu aralar acayip tatlı istiyor canım
normalde çok nadir yerdim tatlıyı aram yoktu
aaaa nazlıcımm bu arada ne kadar zevkli olduğunu bi kere daha gördüüükkk :lepi:
kartanemin hediyesine bayıldım yaaa tek kelimeylee on numara bişey olmuşş cnmm yaaaa :lepi:
:asigim:
Canım yaa beğenmene çok sevindim güle güle giydirmek nasip olsun Kartanemin Meleğine opuyorumnanaktan
Şeniz Şeniz Şeniz
slm kızlar nasılsınız giremedım pek nete.koçişte evde biliyonuz koca bebeğe bakıoz bide...kaydirigubbakcemile3
bende suan temızlık yapıyorum ara verdım kendıme...
herkes iidir umarım bizde 2 gün önce zeytınımın gönderdiği hediyeleri aldık çok güseller çok duygulandım burdan tekrar teşekkür ediyorummm poyrazımla..Allah razı olsun çok güsel bide not yazmış duygulandım çokk
kızlar ya dün gece uyurken yana döneyım dedım karnım sertleşmiş dönemedım sankı acıyo döneyım dedıkçe bende sırt üstü yattım hep valla neden olabilirkı
hosbulduk kızlarr ben simdi anneme kacıyorum
misafirim geldi giremedim bugun
ordan girerim gene hade optum hepiniziiii
slm kızlar nasılsınız giremedım pek nete.koçişte evde biliyonuz koca bebeğe bakıoz bide...kaydirigubbakcemile3
herkes iidir umarım bizde 2 gün önce zeytınımın gönderdiği hediyeleri aldık çok güseller çok duygulandım burdan tekrar teşekkür ediyorummm poyrazımla..Allah razı olsun çok güsel bide not yazmış duygulandım çokk
kızlar ya dün gece uyurken yana döneyım dedım karnım sertleşmiş dönemedım sankı acıyo döneyım dedıkçe bende sırt üstü yattım hep valla neden olabilirkı
hoşgeldin canım.umarım eşin daha iyidir.
kız sağa sola dönermek hepimize işkence oluyo ya.bende her dönüşümde ah ah diye diye uyandırıyorum kocişi.bazen canımda acıyo.sen yinede çok fazla sırt üstü yatma canım.
hoşgeldin canııım bu haftalarda olması normalmiş artık eee şunun şurasında ne kaldı demiislm kızlar nasılsınız giremedım pek nete.koçişte evde biliyonuz koca bebeğe bakıoz bide...kaydirigubbakcemile3
kan sekerin düsük oldugu icin olabilir
adet olcagim zamanlarda benimde kan sekerim cok düsük olurdu deli gibi tatli yerdim...
kan ölcümünü yaptirmussun zaten doktor ne dicek bakalim..
kesin tatliyi abartmayin der ama bunu hamile bi kadina anlatmak cok zor istekaydirigubbakcemile3
Aminnnn canımın içi aminnnnnnn:Saruboceq:Şeniz hakikaten cnm çok beğendimm rabbim içinde göstersin bebişiii :Saruboceq::Saruboceq:
hoşbulduk tatlım.eşim iyi şükür bi şimdilik bi problem yok azcık acısı var hareket ettirdikçe ama napalım oda olcak azcık demı...çok korktum gecendede öyle olmuştuda dün akşam hep uyandım acıdan..büyüyo sıpalar...sizde iyisiniz demıopuyorumnanaktan
hosgeledin..slm kızlar nasılsınız giremedım pek nete.koçişte evde biliyonuz koca bebeğe bakıoz bide...kaydirigubbakcemile3
slm kızlar yıne ben müsterılerden fırsat olmuyokı ıkı çena çalıyım ya opuyorumnanaktan
Şaka filan derken az kaldı kızlar ya son 2 ay valla kaydirigubbakcemile5 Allahım mübarek Ramazanın yüzü suyu hürmetine sağlıkla kurtarsın hepimiziii :Saruboceq:
amiiiiiiiiiin ablacıııııım:Saruboceq:Şaka filan derken az kaldı kızlar ya son 2 ay valla kaydirigubbakcemile5 Allahım mübarek Ramazanın yüzü suyu hürmetine sağlıkla kurtarsın hepimiziii :Saruboceq:
ben birazcik cikiyorum belim ve kuyruk sokumum sinyal gönderiyo kalk dolas diye
öpüldünüz
gelirim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?