2009 Kasm Anneleri

dimi ama.kız sonra soğumasın bu adamlar

öyle yapmaya çalışıyorum acaba kan şekerim düşük olduğundan mıdır bilmiyorum bu aralar acayip tatlı istiyor canım
normalde çok nadir yerdim tatlıyı aram yoktu

kan sekerin düsük oldugu icin olabilir
adet olcagim zamanlarda benimde kan sekerim cok düsük olurdu deli gibi tatli yerdim...
kan ölcümünü yaptirmussun zaten doktor ne dicek bakalim..
kesin tatliyi abartmayin der ama bunu hamile bi kadina anlatmak cok zor istekaydirigubbakcemile3

aaaa nazlıcımm bu arada ne kadar zevkli olduğunu bi kere daha gördüüükkk :lepi:
kartanemin hediyesine bayıldım yaaa tek kelimeylee on numara bişey olmuşş cnmm yaaaa :lepi:

:asigim:
Canım yaa beğenmene çok sevindim güle güle giydirmek nasip olsun Kartanemin Meleğine opuyorumnanaktan

Şeniz Şeniz Şeniz

hosbulduk kızlarr ben simdi anneme kacıyorum
misafirim geldi giremedim bugun
ordan girerim gene hade optum hepiniziiii

slm kızlar nasılsınız giremedım pek nete.koçişte evde biliyonuz koca bebeğe bakıoz bide...kaydirigubbakcemile3
bende suan temızlık yapıyorum ara verdım kendıme...
herkes iidir umarım bizde 2 gün önce zeytınımın gönderdiği hediyeleri aldık çok güseller çok duygulandım burdan tekrar teşekkür ediyorummm poyrazımla..Allah razı olsun çok güsel bide not yazmış duygulandım çokk
kızlar ya dün gece uyurken yana döneyım dedım karnım sertleşmiş dönemedım sankı acıyo döneyım dedıkçe bende sırt üstü yattım hep valla neden olabilirkı

hoşgeldin canım.umarım eşin daha iyidir.
kız sağa sola dönermek hepimize işkence oluyo ya.bende her dönüşümde ah ah diye diye uyandırıyorum kocişi.bazen canımda acıyo.sen yinede çok fazla sırt üstü yatma canım.

hosbulduk kızlarr ben simdi anneme kacıyorum
misafirim geldi giremedim bugun
ordan girerim gene hade optum hepiniziiii

gene anaya gidi bakkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm melek anneee opuyorumnanaktan
poyrazımızı içinde görmek nasip olsun o cicişlerinn :Saruboceq:
magnezyum alıyomusun cnm o sertliğide iyi gelirmiş diyolarr CADIARZU

hoşbulduk tatlım.eşim iyi şükür bi şimdilik bi problem yok azcık acısı var hareket ettirdikçe ama napalım oda olcak azcık demı...çok korktum gecendede öyle olmuştuda dün akşam hep uyandım acıdan..büyüyo sıpalar...sizde iyisiniz demıopuyorumnanaktan

hoşgeldin canııım bu haftalarda olması normalmiş artık eee şunun şurasında ne kaldı demii

bide bana anlatmak daha zorkaydirigubbakcemile3

Şeniz hakikaten cnm çok beğendimm rabbim içinde göstersin bebişiii :Saruboceq::Saruboceq:
Aminnnn canımın içi aminnnnnnn:Saruboceq:

Meleğim Hoşgeldin birtanem

Poyrazımızın cicilerini gülegüle giydirmek nasip olsun inşallahhh:Saruboceq: :Saruboceq:Kendini çok yorma cnm sertlikler vs yorgunluktanda oluyor sıkı sıkı tembihliyor doktorlar bu aylarda kendinize dikkat edin sürekli ayakta kalmayın gibi..Toparlanmış bebeiş anladığımca o bölgeye öylede uyumuş döndürmedi seni takip et birtanem tekrar tekrar başka noktalarda toplanırsa orada ağrılar olursa vs doktor ara beni demişti aklında olsun ..Allahım korusun siziiii :Saruboceq: opuyorumnanaktan

bizde oğluşumla iyiyiz çok şükür.idare ediyoz işte büyüyoz tobaaamla

Şaka filan derken az kaldı kızlar ya son 2 ay valla kaydirigubbakcemile5 Allahım mübarek Ramazanın yüzü suyu hürmetine sağlıkla kurtarsın hepimiziii :Saruboceq:

hosgeledin..
zeytinin hediyelerini ekle bir ara bizde görelim
canim gece uyurken agrilar hepimizde oluyo... yattigin yöne dogru suyun kaydigi icin sertlesiyo, sonra düzeliyo bir müdeet gecince,,sirt üstü yatmamaya da özen göster yer degistrien organlar sirt üstü yatinca dahada baski yapiolar ...hem bebekte anne sirt üstü yatinca rahat olamiyomus

slm kızlar yıne ben müsterılerden fırsat olmuyokı ıkı çena çalıyım ya opuyorumnanaktan

millet issizlikten yakinir bu karida müsteri bollugundan yakiniyo...cene calmaya firsat bulamiyomuskaydirigubbakcemile3

Şaka filan derken az kaldı kızlar ya son 2 ay valla kaydirigubbakcemile5 Allahım mübarek Ramazanın yüzü suyu hürmetine sağlıkla kurtarsın hepimiziii :Saruboceq:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin bacım.valla az kaldı ya.artık ekim sonu dökülürüz buraya yavru kuşlarımızla

edooş kız dün doktora dedimki çok kilo aldım falan dediki yok çok almamışsın 3-4 kilo daha alabilirsin.ohh valla rahatladım.
bu arada teyzemi aradım az önce.dedim belli değilmiş falan sen gelme yada doğumdan sonra gel.e sen yalnız nasıl doğurcan diyo.ne zaman gel dersen gelim diyo.dedim ben ne diyim doktor bile bişey diyemiyo.e kaynanan gelmiyomu ya o gelsin yada ben dedi.dedim olmadı ararım kaynanamı gelir aman ya herkes bi anormal.

amiiiiiiiiiin ablacıııııım:Saruboceq:
ben birazcik cikiyorum belim ve kuyruk sokumum sinyal gönderiyo kalk dolas diye
öpüldünüz
gelirim yine

hadi byyyyyyyyyy canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…