2009 Kasm Anneleri

Şaka filan derken az kaldı kızlar ya son 2 ay valla kaydirigubbakcemile5 Allahım mübarek Ramazanın yüzü suyu hürmetine sağlıkla kurtarsın hepimiziii :Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq: inşallah nazlım yaa

cnm dedim sana sen maşallaah inceciksin tatlımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayyy gelceksen gelirim de allah aşkına kaynananı niye karıştırıyoo offffff :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

kız kaynanamla küs olduğumuzuda biliyo.bile bile gelecekmi diye soruyo.ayyyy benim problemlerim bitmez bacım.idare edin beniiiiiiiiiiiŞeniz

kız kaynanamla küs olduğumuzuda biliyo.bile bile gelecekmi diye soruyo.ayyyy benim problemlerim bitmez bacım.idare edin beniiiiiiiiiiiŞeniz

amaaaan milletinin dırdırını dinleyeceğine kafanı dinle en iyisi tatlıııımkaydirigubbakcemile5
ben bu sefer anneme kaçıyorum veeee rahat ediyorum:lepi:

amaaaan milletinin dırdırını dinleyeceğine kafanı dinle en iyisi tatlıııımkaydirigubbakcemile5
ben bu sefer anneme kaçıyorum veeee rahat ediyorum:lepi:

bacım bi büyüğe ihtiyacım olmazmı gı.bilemedim ya.kocişle doğuma gitcez ne bilem bi kadın olsa dahamı iyi olur.gerçi büyüklerdede iş yok baksana

hastalıklı gene ne işi yapıyon akşama başlarsın oram buram tutmay deyuu ulan bu cersu oldurcek benii

Çok çok öptüm kızlar hepinizi ,kendinize iyi bakın ve tabiki fıstık içlerinede...Allaha emanetsiniz opuyorumnanaktan

Çok çok öptüm kızlar hepinizi ,kendinize iyi bakın ve tabiki fıstık içlerinede...Allaha emanetsiniz opuyorumnanaktan
hadi byyy ablacım şimdiden iyi yolculuklar
bacım bi büyüğe ihtiyacım olmazmı gı.bilemedim ya.kocişle doğuma gitcez ne bilem bi kadın olsa dahamı iyi olur.gerçi büyüklerdede iş yok baksana
ewet bi büyüğe çok ihtiyaç oluyor ama seni kızdırıp depresyona sokacak biri değillmaz:
:uhm:krispii ne ettin kızz aldınmı dolappp

almış kıs baksana sesi çıkmadığına göre kornetleri yerleştiriyor:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…