Şaka filan derken az kaldı kızlar ya son 2 ay valla kaydirigubbakcemile5 Allahım mübarek Ramazanın yüzü suyu hürmetine sağlıkla kurtarsın hepimiziii :Saruboceq:
edooş kız dün doktora dedimki çok kilo aldım falan dediki yok çok almamışsın 3-4 kilo daha alabilirsin.ohh valla rahatladım.
bu arada teyzemi aradım az önce.dedim belli değilmiş falan sen gelme yada doğumdan sonra gel.e sen yalnız nasıl doğurcan diyo.ne zaman gel dersen gelim diyo.dedim ben ne diyim doktor bile bişey diyemiyo.e kaynanan gelmiyomu ya o gelsin yada ben dedi.dedim olmadı ararım kaynanamı gelir aman ya herkes bi anormal.
:Saruboceq::Saruboceq: inşallah nazlım yaa
cnm dedim sana sen maşallaah inceciksin tatlımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayyy gelceksen gelirim de allah aşkına kaynananı niye karıştırıyoo offffff :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
kız kaynanamla küs olduğumuzuda biliyo.bile bile gelecekmi diye soruyo.ayyyy benim problemlerim bitmez bacım.idare edin beniiiiiiiiiiiŞeniz
cnmmm burda birbirimizi dinlemek için varızzz Şeniz
kız kaynanamla küs olduğumuzuda biliyo.bile bile gelecekmi diye soruyo.ayyyy benim problemlerim bitmez bacım.idare edin beniiiiiiiiiiiŞeniz
ay okuyamıyorum geçmişi ya gözüm ağrıdı
amaaaan milletinin dırdırını dinleyeceğine kafanı dinle en iyisi tatlıııımkaydirigubbakcemile5
ben bu sefer anneme kaçıyorum veeee rahat ediyorum:lepi:
cersuuuuuuu sağa özelden mesaj attım gıı bak helee
Çok çok öptüm kızlar hepinizi ,kendinize iyi bakın ve tabiki fıstık içlerinede...Allaha emanetsiniz opuyorumnanaktan
Çok çok öptüm kızlar hepinizi ,kendinize iyi bakın ve tabiki fıstık içlerinede...Allaha emanetsiniz opuyorumnanaktan
hadi byyy ablacım şimdiden iyi yolculuklarÇok çok öptüm kızlar hepinizi ,kendinize iyi bakın ve tabiki fıstık içlerinede...Allaha emanetsiniz opuyorumnanaktan
ewet bi büyüğe çok ihtiyaç oluyor ama seni kızdırıp depresyona sokacak biri değilbacım bi büyüğe ihtiyacım olmazmı gı.bilemedim ya.kocişle doğuma gitcez ne bilem bi kadın olsa dahamı iyi olur.gerçi büyüklerdede iş yok baksana
:uhm:krispii ne ettin kızz aldınmı dolappp
ben eccük kaçtım havaa alcam biraz dolanaammm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?