2009 Kasm Anneleri

arkadaşlar aranızda oruç tutan varmı birde isim ne düşünüyorsunuz

oruç tutmuyor sanırım kimse bol sıvı almamız lazım oruç tutmak doğru değil bu uzun yaz gününde bu benim nacizane fikrim ben sonra tutucam inşaallah.
isim benim tarık veya mustafa kemal

he biz de annemle bamya atıyoruz kociş bamyaya bayılıyor da normal pişiriyoruz ama soğan doğramıyoruz domates kırmızı biber doğrayıp haşlayıo limon filan da sıkıyoruz koyuyoruz kışın pratik oluyor
biz közlenmiş kırmızı biber de atıyoruz o da hoş oluyor hanımlar

ben 90a girmiştim kenyacım ama ben gireli baya oldu bi daha girilcek mi acaba benim kociş oğlanın kime benzediğini çok merak ediyor bizim yaramaz dönmüştü poposunu yüzünü göstermemişti bize maalesef bi daha randevu al deyip duruyor açıkçası ben de o kadar para vermek istemiyorum bi daha bi faydası da olmıcak ikinci kez girmenin

evet veriyolarmıs dur bi arayayım bakalım ne dicekler fiyat degişmemiştir umarım

hee gıı başlardaydı emmee 20 lerde falan olabülüü yaa ben salak da sık kullanılanlara eklememişim tee en baştan baktımdıı

ya aklıma düşürdün şimdi bulamıyom.. 25 e kadar gedim yok... sen alınca koyarsın artık fotosunu ordan bakarıkzemuszemus

şimdi ekim analarında okuyodum gıı biri diyoki kızı park yatakta 1 yaşına kadar yatmış sonra istememiş yatmak anam bi de yatak seçiyo veletlere bak seen

ooo buna müsade etmem işte lmaz: neyini beğenmemiş cadı...

ben de gidom emmee yimek demee bin şahit isteeerr
mahalle baskısı işte nolcek :1ninca:

ayy bizde de bugün heç güzel şeyler yok... ama çok açımcokacimcoook

hoşgeldin kedi...domatesi ben konserve yapcam ama patlıcanı közleyebilirim. haftasonu bi iş daha çıkardın banaa.s..

kızlar ben yemeee gidiyom

canım rüyalara takılma bu dönemde karışık rüyalar görülmesi normalmiş

valla benim ilk gidişimde cd de vermemişlerdi doktorumun bulunduğu hastaneye gitmiştim başka bi yerde girsem olur mu ki acaba

arkadaşlar aranızda oruç tutan varmı birde isim ne düşünüyorsunuz

ben oruç tutmuyom canım.
oğluşumada yağız ismini koycaz ikinci isim arıyom

hoşgeldin canım.ben bu domates işini sevdim bende yapcam.ama ben kabuklarını soycam çünkü mide domates kabuğunu sindiremiyo.

ben çok oldu gireli.istanbulda 200 vermiştim çoooooooook vermişim.burda bedavaymış.

uyumuş kalmışım kızz gece gene dalamadım gene uykuyaa sabah sızmışımm delikafadulden kocam kapıya gelmiş noldu bu gacıya diyee delikafadulden
ohh yarasınnn
uyudaa iyicee büyüüüüüü :roflol:
istanbuldakiarkadaşlar doğumu nerde yapacaksınız doğum fiyatları neler
avrasya hastanesinde düşünüyorum
ssklı normal 485
ssklı sezeryan 800
ben oruç tutuyorum ve bizde henüz isim konusunda bi neticeye varamadık bakalım ne olur hayırlısı

benim doktorumda izin verseydi bende istiyodum ama kesin bi dille hayır tutamazsın dedi
hiç açık kapı bırakmadıı
sen doktoruna danıştın inşallahh
çünküü günler çok uzun sağlıklı insanlar bile çok zorlanıyooo

sinirden aglıcam yaaa bu kız tam bir gerizekalı
randevu için aradım gec kaldınız diyo yaaa
daha once gittigimde 32 haftaya kadar demişti simdi 29 haftaya kadardı cektiremezsiniz bebek cok büyük oldugu için diyo yaa sinirlerim bozuldu

he dilmuh yağızın yanına bak ege veya mert koyabilirsin yakışır:)

kenyaa sinirlenme cnmmm
başka yere sor sen de
nasıl yani yaaa internette araştırsana kaçıncı haftaya kadar çekilebiliyormuş normalde

valla benim ilk gidişimde cd de vermemişlerdi doktorumun bulunduğu hastaneye gitmiştim başka bi yerde girsem olur mu ki acaba
cd vermiyolarsaa walla ben çektirmem kiiii :umursamaz:
ben çok oldu gireli.istanbulda 200 vermiştim çoooooooook vermişim.burda bedavaymış.
200müü :1shok:

ne diyon kızzzz
bende 32. haftaya kadar biliyorumm
sen başka bi yerlere bak mademmm

ohh yarasınnn
uyudaa iyicee büyüüüüüü :roflol:

:lepi: nerdemiş kargo kızz

bağa bi kahvaltı hazırlasana bee hacııı heeeee :kedi::kedi:

hade yaaaaa :mymeka: niyee öle demiş kız ozaman :mymeka:
başka yeri ara cnm yaa

görüştüm canım benimkide tabi tutabilirsin dedi öyle çok zorlanmıyorum açıkçası

uyuz yaa gecen gittigimizde küöük kus kadar bişi goremezsiniz dedi simdide büyük goremezsiniz diyo oooffffffffffff gidip oldurucem kızı yaaaaaa

hoşbulduk canımcım valla sorma aynı iş bendede var kolay gelsin. ama sonra yemesi çok güzel olucak afiyetler inşallah

domates gerçekten çok çok iyi oluyor canım. diyorum ya bende nefret ederim kabuğundan ama rondo onu okadar çok eritiyoki kabuk diye birşey kalmıyor. senin içine sinsin soy kabuklarını ama bir poşette dediğim gibi denemeni tavsiye ederim canım benim.

canım dur hemen panikleme bir tek orasımı var. ben istanbulda bir yere 170 e çektirdim o risk var falan deyince 450 tl ya atıl yüksele gittim ama normal hastaneler 80 120 aralığında çekiyor. ayrıca amacın sadece bebeğini görmekse ki bu tarihten sonra öyle olur. aradığında ben renklide bebeğimi görmek için girmek istiyorum de. çünkü onlar risk çıkması durumunda aldırma olayını göze alarak tarih veriyorlar Allah korusun

he dilmuh yağızın yanına bak ege veya mert koyabilirsin yakışır:)

canım ikiside akrabalarda var canım.ama çok güzel isimler.sağol datlum
cd vermiyolarsaa walla ben çektirmem kiiii :umursamaz:

200müü :1shok:

ne diyon kızzzz
bende 32. haftaya kadar biliyorumm
sen başka bi yerlere bak mademmm

çüş dimi.ben medicalparka gidiyodum herşey çok pahalıydı bacım.ama doktorum süperdi.

kenya canım sen doktorla görüş bi sinirlenme hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…