arkadaşlar aranızda oruç tutan varmı birde isim ne düşünüyorsunuz
he biz de annemle bamya atıyoruz kociş bamyaya bayılıyor da normal pişiriyoruz ama soğan doğramıyoruz domates kırmızı biber doğrayıp haşlayıo limon filan da sıkıyoruz koyuyoruz kışın pratik oluyortünaydın güzel anneler nasılsınız. hem bebişlerin hazırlıkları hemde kış hazırlıkları hızlanmış bakıyorum. Allah kolaylık versin. kafamı bir kaldırsam bende yapıcam ama çok zor geliyor uyumaktan fırsat kalmıyo)) DOMATES için size bir öneri geçen sene ikisinide yaptım hiç fark yok. domatesleri güzelce yıkayın dörde bölüp rondoya atın kabuklarını falan zsoymanıza gerek yok çünkü rondoya az fazla basınca kabuk falan kalmıyor. geçen sene soyuptada yaptım bu şekildede hiç fark yok. ama sakın doğrayarak yapmayın ozaman tadı değişiyor kesinlikle. birde bir tavsiye daha patlıcan közleyip atın kışın tazesi imkansız. fırında 2 3 kilo közleniyor bir kerede sonrada 3er 3er poşetliyorum soyupta salata için ve ali nazik için acayip pratik oluyor. vede çok lezzetli.
kızlarrr
yaa ben renkli ultrasona hala giremedim randevu alıcam bu haftalarda girsem olur dimiii
cünkü bebek büyüdükce görüntü bozulur diyorlarrr
bu aralar giren varmı
bide fiyatını bana 80 dediler siz ne kadara girmiştiniz
32. haftaya kadarr girin diyolaar sonraa dedğin gibbi net görüntü almak zorlaşıyomuşş
ben fiyat araştırmadım hiçç ama 80 iyi gibi geldii bana
cd falan veriyolar dimiii onu sordun muu
bi iki hafta sonra bende düşünüyorumm
hee gıı başlardaydı emmee 20 lerde falan olabülüü yaa ben salak da sık kullanılanlara eklememişim tee en baştan baktımdıı
şimdi ekim analarında okuyodum gıı biri diyoki kızı park yatakta 1 yaşına kadar yatmış sonra istememiş yatmak anam bi de yatak seçiyo veletlere bak seen
ben de gidom emmee yimek demee bin şahit isteeerr
mahalle baskısı işte nolcek :1ninca:
tünaydın güzel anneler nasılsınız. hem bebişlerin hazırlıkları hemde kış hazırlıkları hızlanmış bakıyorum. Allah kolaylık versin. kafamı bir kaldırsam bende yapıcam ama çok zor geliyor uyumaktan fırsat kalmıyo)) DOMATES için size bir öneri geçen sene ikisinide yaptım hiç fark yok. domatesleri güzelce yıkayın dörde bölüp rondoya atın kabuklarını falan zsoymanıza gerek yok çünkü rondoya az fazla basınca kabuk falan kalmıyor. geçen sene soyuptada yaptım bu şekildede hiç fark yok. ama sakın doğrayarak yapmayın ozaman tadı değişiyor kesinlikle. birde bir tavsiye daha patlıcan közleyip atın kışın tazesi imkansız. fırında 2 3 kilo közleniyor bir kerede sonrada 3er 3er poşetliyorum soyupta salata için ve ali nazik için acayip pratik oluyor. vede çok lezzetli.
ben oruç tutmuyorum canım
isim olarakta kızıma DURU ismini koymayı düşünüyorum herkes alıştı ama nedense birkaçgündür gördüğüm rüyaların etkisindeyim ismini hep değiştriyormuşum rüyamda kızımın hala anlamış değilim kafam karıştı kafamçokkarıştı
32. haftaya kadarr girin diyolaar sonraa dedğin gibbi net görüntü almak zorlaşıyomuşş
ben fiyat araştırmadım hiçç ama 80 iyi gibi geldii bana
cd falan veriyolar dimiii onu sordun muu
bi iki hafta sonra bende düşünüyorumm
arkadaşlar aranızda oruç tutan varmı birde isim ne düşünüyorsunuz
tünaydın güzel anneler nasılsınız. hem bebişlerin hazırlıkları hemde kış hazırlıkları hızlanmış bakıyorum. Allah kolaylık versin. kafamı bir kaldırsam bende yapıcam ama çok zor geliyor uyumaktan fırsat kalmıyo)) DOMATES için size bir öneri geçen sene ikisinide yaptım hiç fark yok. domatesleri güzelce yıkayın dörde bölüp rondoya atın kabuklarını falan zsoymanıza gerek yok çünkü rondoya az fazla basınca kabuk falan kalmıyor. geçen sene soyuptada yaptım bu şekildede hiç fark yok. ama sakın doğrayarak yapmayın ozaman tadı değişiyor kesinlikle. birde bir tavsiye daha patlıcan közleyip atın kışın tazesi imkansız. fırında 2 3 kilo közleniyor bir kerede sonrada 3er 3er poşetliyorum soyupta salata için ve ali nazik için acayip pratik oluyor. vede çok lezzetli.
kızlarrr
yaa ben renkli ultrasona hala giremedim randevu alıcam bu haftalarda girsem olur dimiii
cünkü bebek büyüdükce görüntü bozulur diyorlarrr
bu aralar giren varmı
bide fiyatını bana 80 dediler siz ne kadara girmiştiniz
ohh yarasınnnuyumuş kalmışım kızz gece gene dalamadım gene uykuyaa sabah sızmışımm delikafadulden kocam kapıya gelmiş noldu bu gacıya diyee delikafadulden
avrasya hastanesinde düşünüyorumistanbuldakiarkadaşlar doğumu nerde yapacaksınız doğum fiyatları neler
ben oruç tutuyorum ve bizde henüz isim konusunda bi neticeye varamadık bakalım ne olur hayırlısı
ben oruç tutmuyom canım.
oğluşumada yağız ismini koycaz ikinci isim arıyom
hoşgeldin canım.ben bu domates işini sevdim bende yapcam.ama ben kabuklarını soycam çünkü mide domates kabuğunu sindiremiyo.
ben çok oldu gireli.istanbulda 200 vermiştim çoooooooook vermişim.burda bedavaymış.
cd vermiyolarsaa walla ben çektirmem kiiii :umursamaz:valla benim ilk gidişimde cd de vermemişlerdi doktorumun bulunduğu hastaneye gitmiştim başka bi yerde girsem olur mu ki acaba
200müü :1shok:ben çok oldu gireli.istanbulda 200 vermiştim çoooooooook vermişim.burda bedavaymış.
sinirden aglıcam yaaa bu kız tam bir gerizekalı
randevu için aradım gec kaldınız diyo yaaa
daha once gittigimde 32 haftaya kadar demişti simdi 29 haftaya kadardı cektiremezsiniz bebek cok büyük oldugu için diyo yaa sinirlerim bozuldu
ohh yarasınnn
uyudaa iyicee büyüüüüüü :roflol:
daha once gittigimde 32 haftaya kadar demişti simdi 29 haftaya kadardı cektiremezsiniz bebek cok büyük oldugu için diyo yaa sinirlerim bozuldu
ohh yarasınnn
uyudaa iyicee büyüüüüüü :roflol:
avrasya hastanesinde düşünüyorum
ssklı normal 485
ssklı sezeryan 800
benim doktorumda izin verseydi bende istiyodum ama kesin bi dille hayır tutamazsın dedi
hiç açık kapı bırakmadıı
sen doktoruna danıştın inşallahh
çünküü günler çok uzun sağlıklı insanlar bile çok zorlanıyooo
ya aklıma düşürdün şimdi bulamıyom.. 25 e kadar gedim yok... sen alınca koyarsın artık fotosunu ordan bakarıkzemuszemus
ooo buna müsade etmem iştelmaz: neyini beğenmemiş cadı...
ayy bizde de bugün heç güzel şeyler yok... ama çok açımcokacimcoook
hoşgeldin kedi...domatesi ben konserve yapcam ama patlıcanı közleyebilirim. haftasonu bi iş daha çıkardın banaa.s..
kızlar ben yemeee gidiyom
ben oruç tutmuyom canım.
oğluşumada yağız ismini koycaz ikinci isim arıyom
hoşgeldin canım.ben bu domates işini sevdim bende yapcam.ama ben kabuklarını soycam çünkü mide domates kabuğunu sindiremiyo.
ben çok oldu gireli.istanbulda 200 vermiştim çoooooooook vermişim.burda bedavaymış.
he dilmuh yağızın yanına bak ege veya mert koyabilirsin yakışır:)
cd vermiyolarsaa walla ben çektirmem kiiii :umursamaz:
200müü :1shok:
ne diyon kızzzz
bende 32. haftaya kadar biliyorumm
sen başka bi yerlere bak mademmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?