2009 Kasm Anneleri

abooooooo sudan ucuz bende antalya medicalparka gidiom
herşey para doğumda normal olursa 1000 tl sezeryan olursa 1500 civarı çocuk için tahlil ıvır zıvırda extra para

kız seninki iyiymiş gene istanbul medicalparkta normal doğum 1.500 sezeryan 2000 falandı.

allahım çok sanslıyımm çok sanslıyımmmmm :lepi::lepi:
oğlumun 6 cdsii cilt cilt fotosu varr :lepi:
napak anamm senin olmucakta kimin olcakkk kaydirigubbakcemile3
kimin bebesii o
koskocaaaa godomann edanın bebesiii
sen kısa metrajlı film zannettin galiba bebem he sen söle belki çekerler kaydirigubbakcemile3

baaneee 30sn için o kaa para vermem nan ben :umursamaz:

aboooooooo tirbiyesiz ansiklopedi yapın bare

düşünükkk kaydirigubbakcemile3

napak anamm senin olmucakta kimin olcakkk kaydirigubbakcemile3
kimin bebesii o
koskocaaaa godomann edanın bebesiii

baaneee 30sn için o kaa para vermem nan ben :umursamaz:

kzıım şöylekii benim dr.da tek aletteee hepsi var 3D-4D felan bi ordan bakıyy bi ordaann ama heç 4D açmadı dahaa ona var daha diiyy kaydirigubbakcemile2
hemideeee para felan vermiiyom cnmmm :lepi: :lepi:

bu defa sikayet ettim kızı baska bı kız cıktı yaa ben kabul ediyorum gorunsede gorunmesede istiyorum dedim napayım canım zaten bi kesinliği yokki bunun amniyon sıvısı iyi olacak pozisyonu iyi olacak falan filan biliyoruz yani riskleri alıyorum dedim anca verdi yaa diğer hastanelerdede aynı risk var ve 170 den baslıyo zaten benim bursaya gitmem ayrı bir masraf hepsini hesaplamak zorundayım gıcık kızz yaaa bütün günümü mahvetti

amaan takma kızz sallaaa ladınmı şimci randevuyu kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

kız benimkiler öle fallaaa kaydirigubbakcemile2
15-20 dk.hepsi ilk karnıma usg yi koyduğu andan bitene kadar kaydediyyyy kaydirigubbakcemile3
şimdi ben bu dr nin saçını başını yolsam haklıyım ozaman zaten çok kaprisli bi kadındı yaw offfffffffffff 110 tl para verdim toplamda tüm muaynem 7 dk felan sürdü 5 dk bile olabülüüüüüü

kzıım şöylekii benim dr.da tek aletteee hepsi var 3D-4D felan bi ordan bakıyy bi ordaann ama heç 4D açmadı dahaa ona var daha diiyy kaydirigubbakcemile2
hemideeee para felan vermiiyom cnmmm :lepi: :lepi:
Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

ne zaman gitcenn

sen zaten kedi misali 4 ayak üstü oooooooh zemuszemus

amaan takma kızz sallaaa ladınmı şimci randevuyu kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

aldım 31 agustosa benimkinin işleri cok yogun bu ara ramazan erzak muhabbeti falan var bu hafta gidemeyiz dedi kızda 31 agustosa verdi tatil olursa kafayı yerim su herifimle bi kez daha konusayım belki daha öne alırız tarihi
içimde uhde kalcak girmezsem eger

kız ayrıntılı ultrasonmu o kadar sürdü.benimki 45-50 dakika sürmüştü.çok uzundu çok yorulmuştum.ama bana cd vermedilermafoldumben

nan ben burda en pahalı hastaneye gittim dedim bi umut bunun ultrasonu edoşunki gibidir deyüü emme nerdee normal ultrason çıktı nan
ama benim ayrıntılı da yarım saat falan sürdü hemi de birinde sadece cd ve resim için kadın 2 saat uğraştı pek memnun kaldım 2 fotosu var çerçeveye koyup odasına asacüün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…