abooooooo sudan ucuz bende antalya medicalparka gidiom
herşey para doğumda normal olursa 1000 tl sezeryan olursa 1500 civarı çocuk için tahlil ıvır zıvırda extra para
30sn miii 15dkdan aşşağa kabul etmem :umursamaz:
kız seninki iyiymiş gene istanbul medicalparkta normal doğum 1.500 sezeryan 2000 falandı.
allahım çok sanslıyımm çok sanslıyımmmmm :lepi::lepi:
oğlumun 6 cdsii cilt cilt fotosu varr :lepi:
napak anamm senin olmucakta kimin olcakkk kaydirigubbakcemile3allahım çok sanslıyımm çok sanslıyımmmmm :lepi::lepi:
oğlumun 6 cdsii cilt cilt fotosu varr :lepi:
sen kısa metrajlı film zannettin galiba bebem he sen söle belki çekerler kaydirigubbakcemile3
sen kısa metrajlı film zannettin galiba bebem he sen söle belki çekerler kaydirigubbakcemile3
aboooooooo tirbiyesiz ansiklopedi yapın bare
napak anamm senin olmucakta kimin olcakkk kaydirigubbakcemile3
kimin bebesii o
koskocaaaa godomann edanın bebesiii
baaneee 30sn için o kaa para vermem nan ben :umursamaz:
bu defa sikayet ettim kızı baska bı kız cıktı yaa ben kabul ediyorum gorunsede gorunmesede istiyorum dedim napayım canım zaten bi kesinliği yokki bunun amniyon sıvısı iyi olacak pozisyonu iyi olacak falan filan biliyoruz yani riskleri alıyorum dedim anca verdi yaa diğer hastanelerdede aynı risk var ve 170 den baslıyo zaten benim bursaya gitmem ayrı bir masraf hepsini hesaplamak zorundayım gıcık kızz yaaa bütün günümü mahvetti
şimdi ben bu dr nin saçını başını yolsam haklıyım ozaman zaten çok kaprisli bi kadındı yaw offfffffffffff 110 tl para verdim toplamda tüm muaynem 7 dk felan sürdü 5 dk bile olabülüüüüüükız benimkiler öle fallaaa kaydirigubbakcemile2
15-20 dk.hepsi ilk karnıma usg yi koyduğu andan bitene kadar kaydediyyyy kaydirigubbakcemile3
Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoookkzıım şöylekii benim dr.da tek aletteee hepsi var 3D-4D felan bi ordan bakıyy bi ordaann ama heç 4D açmadı dahaa ona var daha diiyy kaydirigubbakcemile2
hemideeee para felan vermiiyom cnmmm :lepi: :lepi:
bu defa sikayet ettim kızı baska bı kız cıktı yaa ben kabul ediyorum gorunsede gorunmesede istiyorum dedim napayım canım zaten bi kesinliği yokki bunun amniyon sıvısı iyi olacak pozisyonu iyi olacak falan filan biliyoruz yani riskleri alıyorum dedim anca verdi yaa diğer hastanelerdede aynı risk var ve 170 den baslıyo zaten benim bursaya gitmem ayrı bir masraf hepsini hesaplamak zorundayım gıcık kızz yaaa bütün günümü mahvetti
düşünükkk kaydirigubbakcemile3
kzıım şöylekii benim dr.da tek aletteee hepsi var 3D-4D felan bi ordan bakıyy bi ordaann ama heç 4D açmadı dahaa ona var daha diiyy kaydirigubbakcemile2
hemideeee para felan vermiiyom cnmmm :lepi: :lepi:
amaan takma kızz sallaaa ladınmı şimci randevuyu kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
ne zaman gitcenn
şimdi ben bu dr nin saçını başını yolsam haklıyım ozaman zaten çok kaprisli bi kadındı yaw offfffffffffff 110 tl para verdim toplamda tüm muaynem 7 dk felan sürdü 5 dk bile olabülüüüüüü
kız ayrıntılı ultrasonmu o kadar sürdü.benimki 45-50 dakika sürmüştü.çok uzundu çok yorulmuştum.ama bana cd vermedilermafoldumben
kız ayrıntılı aynı bu 3d ayrıı delüüü
ayrıntılı uzun sürüyoo organlarına falan bakıyolarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?