uyuz yaa gecen gittigimizde küöük kus kadar bişi goremezsiniz dedi simdide büyük goremezsiniz diyo oooffffffffffff gidip oldurucem kızı yaaaaaa
hoşbulduk canımcım valla sorma aynı iş bendede var kolay gelsin. ama sonra yemesi çok güzel olucak afiyetler inşallah
domates gerçekten çok çok iyi oluyor canım. diyorum ya bende nefret ederim kabuğundan ama rondo onu okadar çok eritiyoki kabuk diye birşey kalmıyor. senin içine sinsin soy kabuklarını ama bir poşette dediğim gibi denemeni tavsiye ederim canım benim.
canım dur hemen panikleme bir tek orasımı var. ben istanbulda bir yere 170 e çektirdim o risk var falan deyince 450 tl ya atıl yüksele gittim ama normal hastaneler 80 120 aralığında çekiyor. ayrıca amacın sadece bebeğini görmekse ki bu tarihten sonra öyle olur. aradığında ben renklide bebeğimi görmek için girmek istiyorum de. çünkü onlar risk çıkması durumunda aldırma olayını göze alarak tarih veriyorlar Allah korusun
hoşbulduk canımcım valla sorma aynı iş bendede var kolay gelsin. ama sonra yemesi çok güzel olucak afiyetler inşallah
domates gerçekten çok çok iyi oluyor canım. diyorum ya bende nefret ederim kabuğundan ama rondo onu okadar çok eritiyoki kabuk diye birşey kalmıyor. senin içine sinsin soy kabuklarını ama bir poşette dediğim gibi denemeni tavsiye ederim canım benim.
canım dur hemen panikleme bir tek orasımı var. ben istanbulda bir yere 170 e çektirdim o risk var falan deyince 450 tl ya atıl yüksele gittim ama normal hastaneler 80 120 aralığında çekiyor. ayrıca amacın sadece bebeğini görmekse ki bu tarihten sonra öyle olur. aradığında ben renklide bebeğimi görmek için girmek istiyorum de. çünkü onlar risk çıkması durumunda aldırma olayını göze alarak tarih veriyorlar Allah korusun
bağa bi kahvaltı hazırlasana bee hacııı heeeee :kedi::kedi:
Allah kolaylık wersin canımmmgörüştüm canım benimkide tabi tutabilirsin dedi öyle çok zorlanmıyorum açıkçası
arkandayızz bacımmmm turkbayragiuyuz yaa gecen gittigimizde küöük kus kadar bişi goremezsiniz dedi simdide büyük goremezsiniz diyo oooffffffffffff gidip oldurucem kızı yaaaaaa
o zaman şimdi tam zamanıı canımmtuğba bana dr çektircez dedi çektirdim ne bileyim cd filan verildiğini ben sonra burda sizden öğrendim başka dr çekti ama aynı hastanede sonra çok üzüldüm keşke cd isteseydim die ama adam resim bile çekemedi benim oğlanın poposundan
çüş dimi.ben medicalparka gidiyodum herşey çok pahalıydı bacım.ama doktorum süperdi.
gel gıı gel ben kahvaltı ettüm ama saada hazurlarummm :lepi:
Allah kolaylık wersin canımmm
arkandayızz bacımmmm turkbayragi
o zaman şimdi tam zamanıı canımm
iyi bi yer bull bu haftalardaa çektirr
bendee şimdi araştırmaya başlıcamm
medical park mııı :1shok:
anam hayatta gitmem o hastaneyee
hayatta bölee tutarsız bi hastane görmedimmm fiyatlarıı çok tutarsızdıı :umursamaz:
yaa soyledim bebegimi gormek istiyorum yüzünü merak ediyorum dedim kız tam bir salak yaa konusması falan hiç bişi anlamıyo ama fiyat olarakta orası uygun diger yerler 170 den baslıyo
evet fiyatları tutarsız ama doktorum çok iyiydi o yüzden gidiyodum.şimdide van medicalparka gidiyom.anam burda hiçbişeye para almıyolar.o kadar tahlil yaptırdım şeker yüklemesi muayene ayrıntılı ultrason bedava.doğumda 200+yatak ücreti
nan bana cd verdiler 30 sn kadar resimde vercez dediler siyah beyaz ultrason görüntüsü başından attı kadın yani şimdi dr min muaynehanesine gidip çektirebilirim yenidencd vermiyolarsaa walla ben çektirmem kiiii :umursamaz:
neeeee :1shok:
anam ben hemen doğuma wana geliyommm
evet fiyatları tutarsız ama doktorum çok iyiydi o yüzden gidiyodum.şimdide van medicalparka gidiyom.anam burda hiçbişeye para almıyolar.o kadar tahlil yaptırdım şeker yüklemesi muayene ayrıntılı ultrason bedava.doğumda 200+yatak ücreti
yana kay gıı ben de geliyooom kaydirigubbakcemile2
30sn miii 15dkdan aşşağa kabul etmem :umursamaz:nan bana cd verdiler 30 sn kadar resimde vercez dediler siyah beyaz ultrason görüntüsü başından attı kadın yani şimdi dr min muaynehanesine gidip çektirebilirim yeniden
de hadi gidekk bacımm kaydirigubbakcemileyana kay gıı ben de geliyooom kaydirigubbakcemile2
:roflol: anaam duydun şimdi ucuzu 2.yide hemen patlat gıı :roflol:
yana kay gıı ben de geliyooom kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?