he nan benimkide geldiiselam nan milleeeeeeeeeeeettttttttt
edoştan hediyemis geldii çokkk cicişler ama kargoyu bağa ödetti dermişimm delikafadulden
tuba nan sağa da geldi mi hediyen gıı şakkıdı sağa da mı kargoyu ödetti bu çakma godoman he hacıı :roflol:
madem doktor dinlen demiiş ne iş yappıonn sen :mymeka:kızlar napıyosunuz ?
yaa bişey sorucam sizeee,dün ben çok kötü oldum 3 tür geliyo bu başıma
sancılanıyorum sonra belime de bi ağrı giriyoo valla ne yapsam dayanamıyorum
hüngür hüngür ağlatıyo beni acayip bi accı bu yaaa
dün anneme gittim kaldım bugün de onu getirdim 1 hafta bende kalıcak
işlerimi yapıcak, doktorum 10-15 gün istirat ediceksin hiç bi iş yapmıcaksın demişti ama acaba iş yaptığım için mi böyle oluyorum ben anlamadım
bel ağrısı çekilcek gibi birşey değil aynı benim giibi olan var mı 2-3 günde bir oluyo...
sen onu aşarsın bacım kesinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eyyyii o zaman doğururkende 86 ylan doğurusun artuk:roflol::roflol::roflol:
ben geldiiimmm opuyorumnanaktan
kızlaarrr nazlıcımla buluşmaktan geliyiimmm :lepi:
ayyyy hayatımdaaa tanıdığım en ama en tatlı insanlardan birisiii cnm beniimmmm opuyorumnanaktan
hepinizee çook çok selamı varrr a.s.
slm kızlar nasılsınız bayadır giremedım nete....
herkes iyi demı ne var ne yok bakalım biri bana anlatsınnn
ayyyy hayatımdaaa tanıdığım en ama en tatlı insanlardan birisiii cnm beniimmmm opuyorumnanaktan
kızlar napıyosunuz ?
yaa bişey sorucam sizeee,dün ben çok kötü oldum 3 tür geliyo bu başıma
sancılanıyorum sonra belime de bi ağrı giriyoo valla ne yapsam dayanamıyorum
hüngür hüngür ağlatıyo beni acayip bi accı bu yaaa
dün anneme gittim kaldım bugün de onu getirdim 1 hafta bende kalıcak
işlerimi yapıcak, doktorum 10-15 gün istirat ediceksin hiç bi iş yapmıcaksın demişti ama acaba iş yaptığım için mi böyle oluyorum ben anlamadım
bel ağrısı çekilcek gibi birşey değil aynı benim giibi olan var mı 2-3 günde bir oluyo...
selam nan milleeeeeeeeeeeettttttttt
edoştan hediyemis geldii çokkk cicişler ama kargoyu bağa ödetti dermişimm delikafadulden
tuba nan sağa da geldi mi hediyen gıı şakkıdı sağa da mı kargoyu ödetti bu çakma godoman he hacıı :roflol:
he nan benimkide geldii
gönderdiği cici çok güzeldee çakma godomann banadaa ödemelii yollamışş :roflol:
aaa ne güzel
a.s canımm
hoşgeldin bacım.ya bişey sorcam sen hani çantanı hazırladım her cuma okuyon ya.banada anlatsana başlayayım bende yıkayınca okumaya.cuma günü hangi duayı okuyon ne zaman okuyon bacım
ohhhh süpeeeeeer edoşum.ne güzel ya.gelin vanada buluşak anam olmiyi böyle.bu arada aleyküm selam
kenyacım sanada hayırlı iftarlar
ayy ne güsel yaa keşke hepimiz biraraya gelsektee göbiş tokuştursak demııı...
elifsun geçmiş olsun cnmmm opuyorumnanaktan yorma kendinii yaaalmaz:
kötükedihüsoklava: klava: klava: klava: ciidddii sanacaklar laaaaannn klava: klava: ben ödedim nan kargoyu beeennn :roflol::roflol:
sanada bu sopaa geliiiyyy :mymeka::mymeka::mymeka: yalan söylemen oluum ben ödedim lan kargoyuuuu :mymeka:
ayy çok hoş oldu yaaa :lepi:
anaaaammm o zor iştee kızz sen gel bura tatile seneyee oğluşunda al bana misafir ol hee gülümmm opuyorumnanaktan
valla çok hoş oldu melekk annem yaaa kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
biz istemeden tokuştu zati göbeciklerr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hımmm süper bi fikir kız belli olmaz.seneye nereye tatile gitcemiz belli değil belkim geliriz gıııı.ay çok güzel olur
valla edoş süper olurdu bakalım daha tatil planı yapmadık ama ben bu yıl çok bunaldım bakarsın oraya geliveririz ssürpriiiiiiiiiiiiiiiiiz diyerekten.tabi sizlerin vana gelmesi mümkün değil.gerçi tavsiyede etmiyom yaaaaa
edoşşşşşşşşşşşş gııı cicişler çok şirin gııı kırmızı elbisemis yoktu teyzoş saoll opuyorumnanaktan
kociş gördü dioki bu kız ne kaa zilli olcak allam şunnara bak yaa dio heheh
davi içinde ayrıca saol ama pazarlama taktiğini yimezler almicukk sizin markadan işteee kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin itekiiiiiiiiiiiiiiim
slm itekciiimmm opuyorumnanaktan
nerelerdesin gülüm senn yavv opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?