2009 Kasm Anneleri

heee tamam nan itiraf ediyom bu orjinal godoman arkadaş kargoyu ödemiş saolsun zemuszemus
ama ben daha yollamadım hediyeyi kendimi sağlama almıştım ben teslim aldığıma göreee aartuk sağa karşı ödemeli yollayablilirunnn :roflol::roflol::roflol::roflol:

gıı cerenimoo börekmi yapacun gııı :roflol::roflol:
hemide el açmasııı :roflol:

nan sen nerden gördün benim o tarife baktığımı :1ninca::1ninca::1ninca:
abbaaaoowwwww basıldım nan eiki +18 lere girmemişim nannnnnnnnnnn :roflol::roflol::roflol:

ay yan komşunun çocuğu ne çok ağladı bugün.yazık ya bebişede annesinede.sanki bi yeri acıyo gibi ağlıyo aaaaaayyyyyyy iki ay sonrada bizden böyle sesler gelcek inşallah bebiş ağlaması

neen nan yaparun tabeeee :dilcikar:
hadi yapta görelim gönder bakıyım yapabiliyor muymuşsun:roflol:
ay yan komşunun çocuğu ne çok ağladı bugün.yazık ya bebişede annesinede.sanki bi yeri acıyo gibi ağlıyo aaaaaayyyyyyy iki ay sonrada bizden böyle sesler gelcek inşallah bebiş ağlaması

walla ben 2 ay falan beklemiyorum o sesler hergün var alışkınım yaniiii:roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol:
nan sen nerden gördün benim o tarife baktığımı :1ninca::1ninca::1ninca:
abbaaaoowwwww basıldım nan eiki +18 lere girmemişim nannnnnnnnnnn :roflol::roflol::roflol:
bu muredaa ajan gibi karuuu
tubaaa gıııııııı nörüyon yidin mi yimekk

yemeğimi erken yemiştimm şimdi yine acıktım cokacimcoook

kimseler kalmamış gene.gurbetçim naber canım.bende çıkıyom artıkın kociş gelir birazdan çay yapamda içek bari

kimseler kalmamış gene.gurbetçim naber canım.bende çıkıyom artıkın kociş gelir birazdan çay yapamda içek bari

iyidir dilek. bebişin odasıylan ilgileniyom. babası boyasını yaptı. gardolabını da sabah kurdu. cicilerini yıkayayım dedim deterjanım bitmiş. yarın yıkayacağım artık. yarın halı ve perdesini de alacağız. işimiz kalmaz artık. sonrada cantayı hazırlarım. sanki benimki erken gelecekmiş gibime geliyo. ultrason haftasıda önde gidiyo ya ondan etkilendim zaar. bu sırada bizim boy ve kilo aynı nan. bende 1.72 yim 56 ile hamiş oldum. şimdi 65 kiloyum.

ayyyyyyyyy ne güzeeeel yerim ben o bebişin odasını cicisini.kız ben erken gelecek gibi hissediyooooom.benimkide önden gidiyo ya ben perşembe kontrole gitcem o zaman sorcam doktora içim rahat etsin.bak sende 9 kilo almışın ben bazen sıkıntı yapıyom çokmu aldı diye.krispi bi site göndermiş ordan baktım 12 ile 18 kilo arası almanız normal diyo.e sende aynı o zaman.hatta seninki biraz daha fazla.bu arada face ekledim bacım seni

ok. kabul ettim. benim ablamların hepsi 20 kilo aldı. 6 ay sonrada eski kilolarına geri döndüler. onun için takmıyom kiloları. bi de ben hep zayıftım hani yiyipte kilo almayanlardanım onun için şimdi çok memnunum.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…