günaydın mart artık türkiyedesin dimi işe başladın mıı
cerin ve tubik edoşun yolladıklarını eklesenize naan
yaa ağlıcam yaaa
pişt izmirdeki baculaa
edoş nan çiğlide banjonun fabrika satış mağazası varmış, bi de birsürü başka firmanın ünlü markalara üretilermiş gıı anam izmirde olsaydım da gitsedik yaa artık bebişimle gelince giderimm
günaydın kızlar herkese
ya kızlar benim ayaklarım bildiğiniz fil ayağı gibi oldu yüzüm gözümde şişmeye başladı sizce bu nedemek kafamçokkarıştı
günaydın kızlar herkese
ya kızlar benim ayaklarım bildiğiniz fil ayağı gibi oldu yüzüm gözümde şişmeye başladı sizce bu nedemek kafamçokkarıştı
günaydın kızlar... benim hiç keyfim yok yaaa:1no2: hep böyle mi olacak haliim
bunlardan adam olmaz kartanem gııı :mymeka: biri diiyy makinamın pili yok biri diiyy makinam yokk :roflol:
hadi yaaaaaaaaaaa dur Nazlı gelsin ona bi sorak o bilirr kızz :lepi:
olaki bulusak hallederük hacıı sen üzülme hacıı Şeniz
Herkesleree günaydınlarrrr a.s.
sabah sabah ebe uyandırdı lan benii :bbo: yoksam ben daha uyucaamışımm :kedi:
niye gelmedin diiiyyy didim cuma dediydik yaa hee didi gitti yaavvv kaydirigubbakcemile3
sen çeksedin ya gıı eklerdiinn opuyorumnanaktan onu bile saa yıkar bu gaculaa
nan sizin ebeler de süpermiş ben gitmicem artık sağlık ocaana aşımı oldum yeter zaten diğeri ocaktamıydı neydi
salak bizim ebeler yaa sabah işe gelmeden uğradım zaten geç geliiler bi halt yaptıkları da yok ne bebişimi dinlediler ne bişey soru sorup durdular :mymeka: gelsinler bulsunalr beniii
günaydın kızlar... benim hiç keyfim yok yaaa:1no2: hep böyle mi olacak haliim
onuda bağa yaptırı gıı bu koca popişşlerrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi yaa sen hangine gidiin kat kattaki gimanın ordaki sağlık ocağınamı kızzz CADIARZU ben ora bi gittiimdi diş için dişçisi çok eyii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
niye dinlemiylermi bebişii felan ne halta yarılarr onlar ozamannn :mymeka:
yaaa bende 16 liraya çok kaliteli kadife tulumlar bulmuştum ondan alırım diyordumÇok üzgünüm çoookgünaydın adacıımm
naan kadife sağlıklı olmii diileer kadife de olmıcaksa kışlık nasıl alcaz be biz bu sabi sübyanlaraa
günaydın kızlar herkese
ooff sormaa daha çok vaar
ekimin başında çıkcam galibaa yani doğuma 3 hafta kala 5 haftayı soora kullanmak istiyoomm ama üç gündür çok kötüyüm heeç motive olamıyom yaa
yok gıı ben bizim evin ordakine gidiimm zaten mahalleden olmazsan bakmiiler herhalde karu iki saat listeye baktı gıı manyak mı nee bi gittim tansiyon ölçtüler pikolojik sorular sordular tamaam bi de aşıyı sapladılar koluma hadi yallah
ikincisinde de ebe geç geldi zaten ordaki hemşire yaptı aşımı sıkıntın varmı yok tamamm aman baane gitmicem ben canıma minnet zateen
canım böle durumlarda tuzu kes diyolar valla bende bişi yok şimdilik ama bilemiciimmm bi doktora sor ödem var dimekkii
günaydın karakızımm opuyorumnanaktan
su demek oliiiiyy tuz yemiceksiinnlmaz: ayaklarını uzatıcaksın aşağı sallamıcaksınn lmaz: ama tuzu kes cnmm daha erken bu kadar şişmek için kuzuumm yaa :kedi:
günaydın güzeller
yok gıı ben bizim evin ordakine gidiimm zaten mahalleden olmazsan bakmiiler herhalde karu iki saat listeye baktı gıı manyak mı nee bi gittim tansiyon ölçtüler pikolojik sorular sordular tamaam bi de aşıyı sapladılar koluma hadi yallah
ikincisinde de ebe geç geldi zaten ordaki hemşire yaptı aşımı sıkıntın varmı yok tamamm aman baane gitmicem ben canıma minnet zateen
günaydın kızlar herkese
günaydınn cnmm opuyorumnanaktan
niye kızz halsizlikmi var sendedeee yaaaa :sinifsinif:
ayy sormaa yaa heçbişe yapasım yok beniimmmm :umursamaz:
kızlar sizin süt üretimleri ne durumda benim iki haftadır ara ara bişeyler geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?