2009 Kasm Anneleri

günaydın mart artık türkiyedesin dimi işe başladın mıı

cerin ve tubik edoşun yolladıklarını eklesenize naan

bunlardan adam olmaz kartanem gııı :mymeka: biri diiyy makinamın pili yok biri diiyy makinam yokk :roflol:

hadi yaaaaaaaaaaa dur Nazlı gelsin ona bi sorak o bilirr kızz :lepi:
olaki bulusak hallederük hacıı sen üzülme hacıı Şeniz

Herkesleree günaydınlarrrr a.s.
sabah sabah ebe uyandırdı lan benii :bbo: yoksam ben daha uyucaamışımm :kedi:
niye gelmedin diiiyyy didim cuma dediydik yaa hee didi gitti yaavvv kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar herkese
ya kızlar benim ayaklarım bildiğiniz fil ayağı gibi oldu yüzüm gözümde şişmeye başladı sizce bu nedemek kafamçokkarıştı

canım böle durumlarda tuzu kes diyolar valla bende bişi yok şimdilik ama bilemiciimmm bi doktora sor ödem var dimekkii

günaydın kızlar herkese
ya kızlar benim ayaklarım bildiğiniz fil ayağı gibi oldu yüzüm gözümde şişmeye başladı sizce bu nedemek kafamçokkarıştı

günaydın karakızımm opuyorumnanaktan
su demek oliiiiyy tuz yemiceksiinn lmaz: ayaklarını uzatıcaksın aşağı sallamıcaksınn lmaz: ama tuzu kes cnmm daha erken bu kadar şişmek için kuzuumm yaa :kedi:

sen çeksedin ya gıı eklerdiinn opuyorumnanaktan onu bile saa yıkar bu gaculaa
nan sizin ebeler de süpermiş ben gitmicem artık sağlık ocaana aşımı oldum yeter zaten diğeri ocaktamıydı neydi
salak bizim ebeler yaa sabah işe gelmeden uğradım zaten geç geliiler bi halt yaptıkları da yok ne bebişimi dinlediler ne bişey soru sorup durdular :mymeka: gelsinler bulsunalr beniii

onuda bağa yaptırı gıı bu koca popişşlerrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hadi yaa sen hangine gidiin kat kattaki gimanın ordaki sağlık ocağınamı kızzz CADIARZU ben ora bi gittiimdi diş için dişçisi çok eyii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
niye dinlemiylermi bebişii felan ne halta yarılarr onlar ozamannn :mymeka:

yok gıı ben bizim evin ordakine gidiimm zaten mahalleden olmazsan bakmiiler herhalde karu iki saat listeye baktı gıı manyak mı nee bi gittim tansiyon ölçtüler pikolojik sorular sordular tamaam bi de aşıyı sapladılar koluma hadi yallah
ikincisinde de ebe geç geldi zaten ordaki hemşire yaptı aşımı sıkıntın varmı yok tamamm aman baane gitmicem ben canıma minnet zateen

günaydın adacıımm

naan kadife sağlıklı olmii diileer kadife de olmıcaksa kışlık nasıl alcaz be biz bu sabi sübyanlaraa
yaaa bende 16 liraya çok kaliteli kadife tulumlar bulmuştum ondan alırım diyordumÇok üzgünüm çoook
günaydın kızlar herkese

canım fazla tuzlu yememeye dikkat et ödem yapıyor

ooff sormaa daha çok vaar
ekimin başında çıkcam galibaa yani doğuma 3 hafta kala 5 haftayı soora kullanmak istiyoomm ama üç gündür çok kötüyüm heeç motive olamıyom yaa

bende drumla konuştum doğumdan raporundan iki hafta önce normal rapor vericek sonrada doğum raporunu başlatıcak yani 2,5 haftam kaldı ayrılmama doğumdan sonrada ücretsiz izin kullanıcam bende öyle hiç canım çalışmak istemiyor zaten toplasan 3-4 saatlik iş anca yapıyorumdur

walla ben hiç gitmedim şimdiye kadar
bana gelende olmadı kaydirigubbakcemile3

canım böle durumlarda tuzu kes diyolar valla bende bişi yok şimdilik ama bilemiciimmm bi doktora sor ödem var dimekkii

tuzlu yemiyomki anacım akşamları eve gider gitmez küvete soğuk su içinede tuz atıyom ayaklarımı koyuyom içine ama nafile herkes bu ne hal diye bakıyo ya balon gibi şişti resmen kafamçokkarıştı haftasonu kontrolum var gitmeden önce ben bi idrar tahlili yaptırayımda öyle çıkayım dr a sonucuda göstermiş olurum hem bakalım ne diyecek

günaydın karakızımm opuyorumnanaktan
su demek oliiiiyy tuz yemiceksiinn lmaz: ayaklarını uzatıcaksın aşağı sallamıcaksınn lmaz: ama tuzu kes cnmm daha erken bu kadar şişmek için kuzuumm yaa :kedi:

canım tuzlu yemiyorum ama ayaklarım sallanıyo oturuyorumya hep sürekli masa başında arada yürüyorum ama ne kadar faydalı olur burda işyerinde yürümem oda ayrı bir mevzu
kafamçokkarıştı

günaydın güzeller

günaydın minnik anneee opuyorumnanaktan

getme zati sen gitmeyince onlar yana yana arar bulurlar seni cnmm laelaelaelaelae

günaydınn cnmm opuyorumnanaktan
niye kızz halsizlikmi var sendedeee yaaaa :sinifsinif:

ooof sorma edacım yaaa... çok halsizim ..bide dudağımda kocaman bi uçuk çıkmış yine sızlayıp duruyomafoldumben

ayy sormaa yaa heçbişe yapasım yok beniimmmm :umursamaz:

mirmirmirmir ayyy kartaensi ben dayanamiycam galiba yaa.. ayrılsammı acaba iznee.. durumum karışık biraz o yüzden bi türü karar vermiyom haaa... burda bi iş yaptığım yok ama sürekli oturmak bile mahvediyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…