2009 Kasm Anneleri

hadi iyigeceler edoş.

özgecik ne oldu sanaaaa.nazaramı geldin yavruuuuuuum

iyi geceler cnmmmm opuyorumnanaktan

bende o yüzden diiim yaaa şimdiden başla kenarda biriksin işte birinden biri tutar hemen
:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: delüü karıııı :roflol:

hadee gettiim beennnn Şeniz

anam ne bilem kıcımı kaldıramıom hertarafım ağrıo pek bi tatsız tuzsuz bişe oldum bende anlamadım ne oldu :sinifsinif:
nan özge yoksam lohusalığa adımmı atıyon kız kimi kadınlar bunalıma giriyo ya ondan dedim
kız merak etme açulusun açulusun bazen sebepsiz yere bile i,nsan ne olduğunu anlıyamiiii a.sa.s
iyi geceler cnmmmm opuyorumnanaktan

:roflol: delüü karıııı :roflol:

hadee gettiim beennnn Şeniz

hade git hade gidemedi bi türlüÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

şiiiiiiitttttttttttttt doğum günü çocuğuuuu mutlu yıllara nan

iyiki doğdun edaaaaaaaaaaaaaaa
iyiki doğdun edaaaaaaaaaaaaa
iyiki doğdun iyiki doğdun
mutlu yıllar edaaaaaaaaaaaaaa
hihoyyythihoyyythihoyyyt
a.s.a.s.

kızlar benim oğluş mideme vuruyo ay komik oluyo böyle alışmışım kasığıma vurmasına şimdi midemde bişeyler oluyooooooo

kızlar benim oğluş mideme vuruyo ay komik oluyo böyle alışmışım kasığıma vurmasına şimdi midemde bişeyler oluyooooooo

yoksam seninkide benimki gibi döndümü benimki ters dönmüş başı yukarıda bacaklar aşağıda mideme çok baskı yapiii oda yanmöa yapiii aşağıdanda şeyime tekme atiiii kazı çalışmöası yapiii keratakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çıtırtım geçen doktora gittiğimde başı aşağıdaydı,ayakları yukardaydı ama şimdi dönmüş olabilir.ama mideme vuruyo garip oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…