nan ben hem pskoloji bozarum hem düzeltürüm nan merak etme sen :roflol::roflol::roflol:nan de get psikolojimi bozdum çatlak gacı.
kız gündüzleri kocişler evdeyken bebişi doyur altını temizle uyut yarım saat yeter valla.
KRİSPİ nan tam ev hnımısın haaaa becerikli seni maşallah
bende yarın gidiymde pazara buzluğa atacaklarımı alıym vallaha unutmuştum iiki aklıma getirdin
edoş oğlun yanlızmıo kalsın nan günah değelmi çocuğa yaparsın işte bi dene daha ne var nan ölmessin yaaaa hem sen annelğin tadını aldıktan sonra konuşuruk seninle taaaammmı bacıma.sa.sa.s
zaten en çok bebem kardeşlik duygusunu tatsın deyüde isterim heee :Saruboceq::Saruboceq:
yap bacım yap ikinciyide yaparsun kariyerdehihoyyythihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey::teytey::teytey:turkbayragiturkbayragi demi datlum
kız çıtırtı anneliğin tadına varınca ikinciyi istermiyik gııı.ben bazen korkuyom yapmak istemezsam diye.gerçi ben 7-8 sene sonra düşünüyom bi kaza olmazsa.kızıııııım zen tecrübelisin söyle bakem sen spiralmi kullnıyodun
sen 3.yü ne zaman yaparsan bende ozaman kızz delikafaduldendelikafadulden gene heep beraberr gebes olsakk heee ne gözel oluuuu sırnaşık şey
teşekkür ederim cersucum valla iyice ev kadını oldum çıktım ne yapak bacım okuyamadık bari ev hanımlığının hakkını verek dedim fenamı oldu kııııızkaydirigubbakcemile3
nan ev hanımlığı en zor meslek bilmionmuuuuuu biz okudukta noldu aha bizde ev hanımı olduk hemde bedavaya :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yok nan ne sprailiben prezervatif den kullandım şekerim
kız 7,8 sene fazla değelmi nan o kaaa seneden sonra insana ağır gelir yeniden bebekle uğraşmak insan unutur kız
kimisi istiyo hemen ikinciyi kimisi istemiyo ben buse 2 yaşını doldursun dedim korunmayı bırakıcam dedim bıraktım 6 ay üstüne hamile kaldım bide çok ara verincede hemen olmi
benle sen birmiyik nan benim kızın kardeşi olcek zaten sen önce yap ikinciyi üçüncü için buluşuruk nan anlaştıkmıkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
nan ev hanımlığı en zor meslek bilmionmuuuuuu biz okudukta noldu aha bizde ev hanımı olduk hemde bedavaya :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bende oğluşum uslu bi bebiş olusaa çok zorlamazsa benii 2-3 yaşına gelince düşünüyüm yaa çok ara vermemek en iyisi :lepi:
prezervatif en iyi korunma yolu bencedee en zararsızı yanii
nan du bi heleee 2.yi yapam gıııı delikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol:
yok nan ne sprailiben prezervatif den kullandım şekerim
kız 7,8 sene fazla değelmi nan o kaaa seneden sonra insana ağır gelir yeniden bebekle uğraşmak insan unutur kız
kimisi istiyo hemen ikinciyi kimisi istemiyo ben buse 2 yaşını doldursun dedim korunmayı bırakıcam dedim bıraktım 6 ay üstüne hamile kaldım bide çok ara verincede hemen olmi
biliyomda en zor meslek olduğunu bazıları bunu anlamiiiler anacım
nan ben okusaydımda ev hanımı olarak kalsaydım kafayı yerdim haaaaaaaa
madem ev hanımı olacam neyyn o kaaa okuyup kafayı yedim derdim kendime insanın ağırına gider nan:1no2::1no2:
hııımmm sana ek olarak bi tavsiye vereyim o zaman kız tıpa koysana kesin çözümdür haaaa tıpayı tıkıyon ne zaman istersen o zaman açıyon :roflol::roflol::roflol::roflol:yok bacım ya en az 5 sene daha erken yapamam herhal.zaten yaşım küçük hem bu bebişi büyütürüm hem bende biraz büyürüm gıııı.daha 22 yaşındayım dur az daha büyüyem.hımmmm prezervatif diyon ha yok bacım ben kesin onla hamile kalırım.ben bide ek olarak bişeyler düşünmeliyim
he nan tam 1 sen hazırlan 5 senem okumakla geçti şimdide hamileyim ev hanımı oldum
olsn kız herşeyde bi hayır vardır hem benim kocamın mesleğinde çalışan kadın olmak zor
yani birimizin çalışmamamsı lazım yoksa görüşme imkanımız yok :roflol: :roflol: yane benim fedakarlık yapmam gerekiodu yoksam çok başarılı bir iş kadını olabülüdüm ozamanda 35 den önce evlenmezdim sanırsam
çıkmış kuafördendilmuh nan nere kaçtın kııı
makyaj ürünlerine bakıyon biliyom nan gel buraya psikolojini bozdum diye kendünü kuaföremi attın kız çatlak:roflol::roflol:
hadi görem seni edoş eda buraya yumruk havaya hihoyyythihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
dilmuh nan nere kaçtın kııı
makyaj ürünlerine bakıyon biliyom nan gel buraya psikolojini bozdum diye kendünü kuaföremi attın kız çatlak:roflol::roflol:
ii gecelerrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?