2009 Kasm Anneleri

lülülülülülü gazlama laan beniiiiii lülülülülülü

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 delüü gacıııı kaydirigubbakcemile3

iyi gecelerr özgeeciikk opuyorumnanaktan

bas gaza eda bas gaaaahihoyyyt
kim tutar seniii bas gazaaahihoyyyt
yollar senin hiç durmaaaahihoyyyt
hadi uçur kendini kocayaaaahihoyyyt
:roflol::roflol::roflol::roflol:

bas gaza eda bas gaaaahihoyyyt
kim tutar seniii bas gazaaahihoyyyt
yollar senin hiç durmaaaahihoyyyt
hadi uçur kendini kocayaaaahihoyyyt

:roflol::roflol: şunu bi çıkarım gıı öle beste yaparsun baagaaa şimdiden yapmaa anaammm :roflol::roflol::roflol:

yaaaaaaa ne bilem dedim yoksa spiralemi tıpa diyooooooo nan dalga geçmeyin gelmiyim oraya.

anam karı dalga geçiii senleen gıı ne tıpası olacukk delikafadulden bence prezervatif yeter cnm yaa :lepi::lepi:

anaaaaaaaam ben ne bilem dalga geçiyon sanıyom spiralden bahsediyon manyak karı.sen kak git kocana yemek hazırla hadi laelaelaelaelae

nan bekleme dursun kenarda lazım olur nan sen git kocişinin yanına doğurur doğurmaz oda tutuverir işte nan:roflol::roflol::roflol:

kızlaar ben kaçıyoomm uykum geldiii bari kaçmadan yatam heee çaturtuum hadi anam kaldır enişteyii sende kon yatağaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nan ne tıpası ne kaçırdım nan örgü örmeye çalışıom şurda bi buçuk saatte sıra örmüşüm:roflol:

lülülülülülü gazlama laan beniiiiii lülülülülülü

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 delüü gacıııı kaydirigubbakcemile3

iyi gecelerr özgeeciikk opuyorumnanaktan

ajan çıtırtı geldim yavruuuuuuuuuuuum.şiştim ya en azından makyaj falan kamufle edem dedim

hoşgeldin özgeee.senin sordum kocası evde onnan ilgileniyidir dedi eda.kız son günlerimi değerlendiriyon:kedi:

hoşgeldin özeeeeeeeeeee a.s.

hoşbulduk kızlar tadım yok bu aralar yaa halsizim cok ...

edoşşş ii geclerropuyorumnanaktan

anaaaaaaaam ben ne bilem dalga geçiyon sanıyom spiralden bahsediyon manyak karı.sen kak git kocana yemek hazırla hadi laelaelaelaelae
nan verecük herhalde ne kaaa geç kaldırırsam o kaa iyi olur adam fazla aç kalmasın işte
kızlaar ben kaçıyoomm uykum geldiii bari kaçmadan yatam heee çaturtuum hadi anam kaldır enişteyii sende kon yatağaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nan hiçde uykum yokki nan :umursamaz::umursamaz::umursamaz:

nan ne tıpası ne kaçırdım nan örgü örmeye çalışıom şurda bi buçuk saatte sıra örmüşüm:roflol:

ahhhh cnmmm eccük büyük başlasadın kızz
:roflol: senin kızz ilkokula giderken anca bitecük baksanaaa :roflol::roflol::roflol:

ne oldun gıııııı :uhm:

geçmişe git bulursunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ne oldu datlum iyimisin:teselli::teselli:
yoh nan 1 senede zor tutturduk birinii :kedi: ölee hemen nokta atışı yapamık bizzz :roflol::roflol:

bende o yüzden diiim yaaa şimdiden başla kenarda biriksin işte birinden biri tutar hemen

bşe yok edoş ne bilem halsizim iştee bu arada faceye bak nan burdanda diem gecen fatoyu unutttugum gibi olmasın mutluuu yıllar iyiki doğdun canımm

hadi iyigeceler edoş.

özgecik ne oldu sanaaaa.nazaramı geldin yavruuuuuuum

anam ne bilem kıcımı kaldıramıom hertarafım ağrıo pek bi tatsız tuzsuz bişe oldum bende anlamadım ne oldu :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…