kızlar bu arada dün doktora gittim tahlillerim normalmiş çok şükür.bi dahaki randevum bayramdan sonra.bebişimi gördüm çok şiriiiiiin.bide esnedi bi bakarken şok olduuuum.esnemeyide biliyomuş bunlar yesinler.doğumumda şimdilik normal görünüyo ama doktor sen hangisini istersen onuda yapabiliriz dedi.bende normal istiyorum dedim.doğumun nasıl olacağı bayramdan sonraki randevuda netleşecek
eşimin ailesine benzemesini ietemem çünkü kayınvalidem övünür durur artık sinir olurumÇok üzgünüm çoook
enesin burnunuda halasına benzetiyor onunki gibi küçükmüş hiçte bile hertarafı ban benziyor işte bende küççük burunluyum:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
nbr yavru kuşlaaaaaaaaar.geçmişi okumaya gitmeden bi selam verem dedim
kızlar bu arada dün doktora gittim tahlillerim normalmiş çok şükür.bi dahaki randevum bayramdan sonra.bebişimi gördüm çok şiriiiiiin.bide esnedi bi bakarken şok olduuuum.esnemeyide biliyomuş bunlar yesinler.doğumumda şimdilik normal görünüyo ama doktor sen hangisini istersen onuda yapabiliriz dedi.bende normal istiyorum dedim.doğumun nasıl olacağı bayramdan sonraki randevuda netleşecek
ayyy benimkide öyle ikide birde benim cocuklarim söyle olur böyle olur sacli dogar yaramaz olur deyip duruyo sinir ediyo beni..sanki o hamile beni saf disi ediyo sirf onlarin aileye benzicek diye düsünüyo :mymeka:
bende her seferinde ya bana ya kizkardesime benzesin diyorum ..esimede söylüyorum sizden kimseye bezmesin hem güzel degil sülaleniz hemde huyu güzel degil diye..oda bana hak veriyovereliniortak
hosgeldin canimmm...
bayram ne zaman ki????
cocugun uykusu varken gittin tabiki isik verdiniz iceri oda uykusu oldugunu belli etti kaydirigubbakcemile3
ben gecen gittigimde parmagini emiyodu..herbiseyi bilio bu veletler gercektenzemuszemus
ay demek esniodu ha yerim ben onu kaydirigubbakcemile3kız herkesin doğum sekli netleşio benim doktor bişe demio son ana kadar hersey olabilir dio normalde olur sezeryanda dio ben anlamadımlmaz:
heee hak veriyorsa sorun yok o zaman ben eşime hiçbir şey demem ailesi konusunda
benimkide daha hicbisey söylemiyo dogum hakkinda hic konusmadik..tek söyledigi herseyin simdilik yolunda gittigi, buda normal dogum yolunu gösteriyo ki bende öyle istiyorum zaten....gisidata göre karar vermek en dogrusu zaten..niye normal yolla dogabilcek bi bebegi kesip alirlar icerden hic anlamamlmaz:
canım bebeiişin iyi olduğuna sevindim. 1 ay sonra gitcen bi daha. çok uzun değil mi kızCADIARZUkızlar bu arada dün doktora gittim tahlillerim normalmiş çok şükür.bi dahaki randevum bayramdan sonra.bebişimi gördüm çok şiriiiiiin.bide esnedi bi bakarken şok olduuuum.esnemeyide biliyomuş bunlar yesinler.doğumumda şimdilik normal görünüyo ama doktor sen hangisini istersen onuda yapabiliriz dedi.bende normal istiyorum dedim.doğumun nasıl olacağı bayramdan sonraki randevuda netleşecek
ay demek esniodu ha yerim ben onu kaydirigubbakcemile3kız herkesin doğum sekli netleşio benim doktor bişe demio son ana kadar hersey olabilir dio normalde olur sezeryanda dio ben anlamadımlmaz:
ucuz penye battaniyeler de kullanılabilir bu iş için biraz daha mı alsak ki şu 5 liralık battaniyelerden malum kış ev ne kaa sıcak olsa da çocuk donsuz üşümesin alt alırken
geçmiş olsun canımm..........
canım şu normalde battaniye ama fermuarlı olandan mı diyosun kadife gibi bi kumaşı var ben ulustan almıştım öyle bişey 20ye markası flexi
bakarım canım fiyatlarına ben de normal uyku tulumlarından alem diyodum onu aldıımı unutmuşum
aa evt ondan bende alıcam...dün bakmıştım ama alıcak taakatim kalmadı artık...hem de 30 küsürdü yaa... kim dedi bu havuzlu hana ucuz diye... 2 tane kaşığa verdim 14 tl beee .....
bi de şu atlet meselesi de doğru yaa kışın bi de atlet giycez onu mu sıyırcaz sütyeni düşündük de atleti düşünmedikk
ben baktım o emzirme atletlerine öyle sıkı ki...bu sıcakta hiç düşünemedim onu giyebileceğimi..ama sanırım onu giyince sutyene gerek kalmıyo... hastane için alınabilir... önden düğmeli pijama aldım çünkü ben içine giyersem rahat olur belki...çok sıcak olunca da kimse yokken falan çıkarırım... aa iyi aklıma geldi... alkisalkisalkis
alt açma 3 tane olsun diyo orda ama ben iki paket kullan at alt açmasından alıcam...misafirlikte flan da daha kullanışlı olacağını düşünüyorum...
ende kullan atlardan alıcam mutlaka... diğer türlü bi de onu yıkamaya uğraşamam yaa...ilk zamanalr günde 8-10 kere değiştiriliyomuş altı...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hoşbuldum bu arada 32 haftaya girdim nan ben 8 hafta kaldıııı:1shok::1shok:
ayyy maşşalllaaaaaaaaahhhhhhhhhh :teytey:
he yaaa havada serin olduğu için bi mayışıklık geldi... işim yok şuan boş boş oturuyum.. kitabımı okuyum bari heyecanlı yerinde kalmıştım....yanında da canım bişey istedi ama neyse söylemiyim şimdiii...bu arada sizler kiap okuyomusunuz kızlar? kitap konusunda tavsiyeleriniz var mı?
iskender pala--katre-i matem
elif şafak-aşk
khaled hosseını---bin muhteşem güneş
ahmet ümit---bab-ı esrar
son okuduklarım...tavsiye ederim zerencimm...
normalde çok okuyan birisiyim ama bu aralar netten çocuk gelişimi üzerine yazılar okuyorum
nasıl davranmalı nasıl oyuncaklar almalı nsıl vakit geçirmeli ile ilgili
ben öğlen doktorun oraya gittim yemekten sora bi saat uyudummm mirmirmirmir
benimkide daha hicbisey söylemiyo dogum hakkinda hic konusmadik..tek söyledigi herseyin simdilik yolunda gittigi, buda normal dogum yolunu gösteriyo ki bende öyle istiyorum zaten....gisidata göre karar vermek en dogrusu zaten..niye normal yolla dogabilcek bi bebegi kesip alirlar icerden hic anlamamlmaz:
kızlar ben kaçar. bebişin kıyafetlerini yıkamıştım. ütüleyimde kaldırıyım
kızlar ben kaçar. bebişin kıyafetlerini yıkamıştım. ütüleyimde kaldırıyım
güzeelll.. ben hiç g,r,şmedim o konulara daha
ayyy ne güzel vallaa... iyi etmişsin canım kendine gelmişindir accık
esmeyen dudaklarını yesinler onun yaaa... bende çok merak ediyom bu gidişimizde ne yapcak diye geçen sefer elini burnuna götürmüştü minnoşumopuyorumnanaktan
canım benim doktorda herşey yolunda demişti en son... bebişler en son ne zamana kadar doğum pozisyonuna geçiyo acaba... belli bi haftadan sonra dönemiyorlar inşallah benim bebişim de o zamanda kadar başaşağı dönmüş olur.. bu aralar kafası yukarda gibi geliyo bana ama bakalım haftaya görcez
iskender pala--katre-i matem
elif şafak-aşk
khaled hosseını---bin muhteşem güneş
ahmet ümit---bab-ı esrar
son okuduklarım...tavsiye ederim zerencimm...
benimki şuan doğum pozisyonundaymışayyy yerim onu bennnn :))))
pzt ben de gidicem dr.a benimkide söyler mi acaba yaa doğum şeklini...ama daha erken sanki...son ay belli olur demişti..
kızlar epidural anestezi için ne düşünüyosunuz ??????
ayyy gurbetcim ne hamaratsın bravo valla... yıkama ütülemeye de geçtin yani... alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
karakız dr.a gidicekti bugün... noldu acaba ...merak ettim....:uhm:
kızlar epidural anestezi için ne düşünüyosunuz ??????
karakız dr.a gidicekti bugün... noldu acaba ...merak ettim....:uhm:
benim 1 tane hazırda büyüyen olduğu için araştırıyorum zaten çocuk gelişimciyim bu konuda rahatım
ama gel sende benim velete anlat oyuncaklarla oynamak istemiyor:bbo:evin en ucra köşelerini karıştırmak daha çok hoşuna gidiyor:roflol:
canım benim doktorda herşey yolunda demişti en son... bebişler en son ne zamana kadar doğum pozisyonuna geçiyo acaba... belli bi haftadan sonra dönemiyorlar inşallah benim bebişim de o zamanda kadar başaşağı dönmüş olur.. bu aralar kafası yukarda gibi geliyo bana ama bakalım haftaya görcez
itek .!.:benim 1 tane hazırda büyüyen olduğu için araştırıyorum zaten çocuk gelişimciyim bu konuda rahatım
ama gel sende benim velete anlat oyuncaklarla oynamak istemiyorevin en ucra köşelerini karıştırmak daha çok hoşuna gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?