2009 Kasm Anneleri

ay demek esniodu ha yerim ben onu kaydirigubbakcemile3kız herkesin doğum sekli netleşio benim doktor bişe demio son ana kadar hersey olabilir dio normalde olur sezeryanda dio ben anlamadım lmaz:

ayyy benimkide öyle ikide birde benim cocuklarim söyle olur böyle olur sacli dogar yaramaz olur deyip duruyo sinir ediyo beni..sanki o hamile beni saf disi ediyo sirf onlarin aileye benzicek diye düsünüyo :mymeka:
bende her seferinde ya bana ya kizkardesime benzesin diyorum ..esimede söylüyorum sizden kimseye bezmesin hem güzel degil sülaleniz hemde huyu güzel degil diye..oda bana hak veriyovereliniortak
nbr yavru kuşlaaaaaaaaar.geçmişi okumaya gitmeden bi selam verem dedim

hosgeldin canimmm...
bayram ne zaman ki????
cocugun uykusu varken gittin tabiki isik verdiniz iceri oda uykusu oldugunu belli etti kaydirigubbakcemile3
ben gecen gittigimde parmagini emiyodu..herbiseyi bilio bu veletler gercektenzemuszemus

hoşgelsin canııım o bıdığın esneyen ağzını yesinler
yaa benim dr.da bana bırakıyor bende hep normai istiyorum diyorum inş.bi aksilik olmazdaaa:Saruboceq:

heee hak veriyorsa sorun yok o zaman ben eşime hiçbir şey demem ailesi konusunda

ay demek esniodu ha yerim ben onu kaydirigubbakcemile3kız herkesin doğum sekli netleşio benim doktor bişe demio son ana kadar hersey olabilir dio normalde olur sezeryanda dio ben anlamadım lmaz:

benimkide daha hicbisey söylemiyo dogum hakkinda hic konusmadik..tek söyledigi herseyin simdilik yolunda gittigi, buda normal dogum yolunu gösteriyo ki bende öyle istiyorum zaten....gisidata göre karar vermek en dogrusu zaten..niye normal yolla dogabilcek bi bebegi kesip alirlar icerden hic anlamamlmaz:

:lepi:kaydirigubbakcemile5

canım bebeiişin iyi olduğuna sevindim. 1 ay sonra gitcen bi daha. çok uzun değil mi kızCADIARZU

benim dr normal istiyor ama bebek iri olursa doğuramazsın sezeryanla alırız dedi. bu ay içinde belli olur artık

ucuz penye battaniyeler de kullanılabilir bu iş için biraz daha mı alsak ki şu 5 liralık battaniyelerden malum kış ev ne kaa sıcak olsa da çocuk donsuz üşümesin alt alırken

nerden buldunuz lem 5 tl ya battaniyeyi...!
bana da söleyin beee..yoksa ben batacam çocuk doğana kadar ..

normalde çok okuyan birisiyim ama bu aralar netten çocuk gelişimi üzerine yazılar okuyorum
nasıl davranmalı nasıl oyuncaklar almalı nsıl vakit geçirmeli ile ilgili

güzeelll.. ben hiç g,r,şmedim o konulara daha

ben öğlen doktorun oraya gittim yemekten sora bi saat uyudummm mirmirmirmir

ayyy ne güzel vallaa... iyi etmişsin canım kendine gelmişindir accık

esmeyen dudaklarını yesinler onun yaaa... bende çok merak ediyom bu gidişimizde ne yapcak diye geçen sefer elini burnuna götürmüştü minnoşumopuyorumnanaktan

canım benim doktorda herşey yolunda demişti en son... bebişler en son ne zamana kadar doğum pozisyonuna geçiyo acaba... belli bi haftadan sonra dönemiyorlar inşallah benim bebişim de o zamanda kadar başaşağı dönmüş olur.. bu aralar kafası yukarda gibi geliyo bana ama bakalım haftaya görcez

ayyy yerim onu bennnn :))))

pzt ben de gidicem dr.a benimkide söyler mi acaba yaa doğum şeklini...ama daha erken sanki...son ay belli olur demişti..

kızlar epidural anestezi için ne düşünüyosunuz ??????

kızlar ben kaçar. bebişin kıyafetlerini yıkamıştım. ütüleyimde kaldırıyım

ayyy gurbetcim ne hamaratsın bravo valla... yıkama ütülemeye de geçtin yani... alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

karakız dr.a gidicekti bugün... noldu acaba ...merak ettim....:uhm:

off benim evim darmadaginik yaaa
kizin odasi boyaniyo boyaci cocuk bitiremedi dün cok sicakti orucluyduda bugün yine gelicek insallah bugün biter heryer karmakarisik sinirlerim oynuyo böyle biseylerin üstünden ziplayip gecmek zorunda kalinca

benim 1 tane hazırda büyüyen olduğu için araştırıyorum zaten çocuk gelişimciyim bu konuda rahatım
ama gel sende benim velete anlat oyuncaklarla oynamak istemiyor:bbo:evin en ucra köşelerini karıştırmak daha çok hoşuna gidiyor:roflol:

benimki şuan doğum pozisyonundaymış
aslında ben ilkinde istedim epidural ama hafta sonu olduğu için anestesi uzmanları yokmuş bakalım bunda ne olacak
gelince haber verir herhalde karakızım

kızlar epidural anestezi için ne düşünüyosunuz ??????

karakız dr.a gidicekti bugün... noldu acaba ...merak ettim....:uhm:

ben normalde de epidural olmayı istiyorum .doktorum da epidurali önermişti....
benim durumum şöyle: devlet hastanesinde doğum yapacağım için doktorun mesai saatine denk gelirse epidural olacak.. doktorum hastanede olmazsa yapılmıycak...mesai saatleri dışında anestezi uzmanları az kişi oluyormuş ve onlarda acil durumlu hastalarla ilgileniyormuş... o nedenle seninle gerektiği gibi ilgilenemeyebilirler dedi...

ben de karakızı soracaktım şimdi... gelmedi daha galiba

çocuklar kendi oyuncaklarını kendileri bulmayı seviyorlar şekerim.. yaratıcı bebelera.s

kontroller iki haftada bire düstügünde doktorun seni bilgilendirir zaten...her bbek ayni olmaz ki kimisi cok erken dönüyo kimisi son haftasinda dönüyo....
ben dün gittgimde kafasi asagidaydi hatta yüzü rahim duvarina deyiyodu burnu SIKismisi ...doktor hicbisey demedi kafasinin asagida olmasi bu haftalarda hicbisey ifade etmiyomus daha cok döner dedi...

:roflol::roflol::roflol:
onun boy seviyesinde olan prizler,mutfak dolaplari koltuk arkalari tencere tavalar daha fazla eglendiriyo demekki:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…