2009 Kasm Anneleri

ay demek esniodu ha yerim ben onu kaydirigubbakcemile3kız herkesin doğum sekli netleşio benim doktor bişe demio son ana kadar hersey olabilir dio normalde olur sezeryanda dio ben anlamadım lmaz:

ya sorma esneyince şok olduk.
ya benimkide netleşmedi normal görünüyo şimdilik dedi

bayrama bir ay var bacım.he ya çocuğumun uykusu gelmiş bizde onu yakalamışız.

hoşgelsin canııım o bıdığın esneyen ağzını yesinler
yaa benim dr.da bana bırakıyor bende hep normai istiyorum diyorum inş.bi aksilik olmazdaaa:Saruboceq:

canım bende normal istiyom ama bebişim 3 kilodan fazla gelirse sezeryan olmak istiyom diycem doktora.çünkü bi kadının bebişi iriymiş doktor kadını normal doğuma almış bebiş çatıdan geçmemiş.ben çok kortum valla.

canım bebeiişin iyi olduğuna sevindim. 1 ay sonra gitcen bi daha. çok uzun değil mi kızCADIARZU

benim dr normal istiyor ama bebek iri olursa doğuramazsın sezeryanla alırız dedi. bu ay içinde belli olur artık
valla uzun bana görede ama ne bilem doktor bayramdan sonra dedi.

ay çok şirin oluyolar yaaaa.valla benim bebiş dönmüş ama doğuma kadar bi daha dönebilir dedi doktor

valla ben epidural falan düşünmüyom.ya normal ya sezeryan.

onlar ne demek canım şimdi yukarı katı keşfetti merdivenleri emekleyerek çıkıyor:roflol:

canım dr.lar 4 kilodan fazlasını sezeryan yapıyor 3 kilo çok az ben 3400 gr.normal doğum yaptım

maş.kıs hamarat hatun seniiiizemuszemus

valla hamaratlıkla ilgisi yok heveslendim birden. başka iş yaptığımda yok zaten bari bunu yapayım dedim.

onlar ne demek canım şimdi yukarı katı keşfetti merdivenleri emekleyerek çıkıyor:roflol:

canım dr.lar 4 kilodan fazlasını sezeryan yapıyor 3 kilo çok az ben 3400 gr.normal doğum yaptım

aaaaaaa iyiymiş o zaman.ne bilem o kadını öğrendikten sonra tırsssssstım.

bide bebişler 35.haftadan sonra gelirse korkmaya gerek yok dedi doktorum.seninki 35.haftadan sonra gelirse ve herşey yolunda olursa durdurmayız doğumu dedi.

aaaaaaa iyiymiş o zaman.ne bilem o kadını öğrendikten sonra tırsssssstım.

tirsma sekerim benim eltim kücücük boyunla 4 kilo dogurdu....bebegin pozisyonu uygunsa ,kordonu dolanmamissa, plasenta dogru yerde duruyosa, suyuda iyiyse zaten normal dogum olucak demektir...doktor yada ebe yardimci oluo sana sancilarin gelince bakip anliyolar

ya iyi o zaman ne bilem ben.

bu arada kızlar ben 31.haftamdayım bi ay sonra kontrol geç dimi.ben bayramdan önce bi daha gideyim.ya benim bildiğim kadarıyla 32.haftadan sonra kontroller iki haftada bire düşmüyomu

valla ben epidural falan düşünmüyom.ya normal ya sezeryan.

bacım normal doğumda da sezeryanda da epidural anestezi yaptırabiiyosun... mesela sezeryan olursa ben uyumakansa kesin epidural isterim... normalde de kısmetimizde varsa denk gelirse olacak iştea.s inşallahuygun vakitte gelir yavruşum:Saruboceq:

bide bebişler 35.haftadan sonra gelirse korkmaya gerek yok dedi doktorum.seninki 35.haftadan sonra gelirse ve herşey yolunda olursa durdurmayız doğumu dedi.

nasıl yani 35. hafta ile 40. hafta arasında tam 5 hafta var kııızz... o 5 haftada bebek hiç gelişmiyomuymuş kiii..:uhm:

zaten gelişimlerini tamamlamış oluyorlar onun için demiştir
zaten 40 haftayı beklemek insana sıkıntıntı veriyor:bbo:

valla beni sezeryan olursa istemem epidural falan.ay onlar ameliyat ederken ben uyumalıyım.

valla bacım 35.haftadan sonra herşey yolundaysa durdurmaya çalışmayız dedi doktor

zaten gelişimlerini tamamlamış oluyorlar onun için demiştir
zaten 40 haftayı beklemek insana sıkıntıntı veriyor:bbo:

ya şimdiden sabırsızlanmaya başladık bile biz.gelsinde sevelim az

ya iyi o zaman ne bilem ben.

bu arada kızlar ben 31.haftamdayım bi ay sonra kontrol geç dimi.ben bayramdan önce bi daha gideyim.ya benim bildiğim kadarıyla 32.haftadan sonra kontroller iki haftada bire düşmüyomu

ewet artık sıklaşması lazım mesela ben geçen hafta gittim haftaya bir daha gitmeyi düşünüyorum bu bel ağrısı yüzünden 20 gün dolmadan gidiyimde ücret ödemeyim barikaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hoşbuldum bu arada 32 haftaya girdim nan ben 8 hafta kaldıııı:1shok::1shok:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

oyy yağızımıza maşallah cnmmm
kilosu boyu nasıl dilmuhumm :uhm:

kızlar ben kaçar. bebişin kıyafetlerini yıkamıştım. ütüleyimde kaldırıyım

maşallah gııı alkisalkisalkis

kızlar epidural anestezi için ne düşünüyosunuz ??????

eğer doğum sezeryan olursa benim dr.epiduralle yapıyo bayılmaya çok karsıı :1ninca:
ben sezeryan olursam epidural olucak.normal içinde sorucam dr.a isterim olursaa :kedi::kedi:

kizimin odasi gelmis hihoyyyt
gelip alabilrisniz diyolar
su boyaci isini bitirsin esimin ilk bos gününde aliriz herhalde
cok sevindirik oldum

ewet artık sıklaşması lazım mesela ben geçen hafta gittim haftaya bir daha gitmeyi düşünüyorum bu bel ağrısı yüzünden 20 gün dolmadan gidiyimde ücret ödemeyim barikaydirigubbakcemile3

ya biz zaten burda ücret vermiyozda ben o zaman bayramdan önce bi daha gideyim.

sağol bacım.doktor ölçüm yapmadı geçen hafta yapıldı yanılma olabilir dedi.bu gidişimiz sadece kontroldü ama gelmişken bi bakalım bebişe dedi doktor.

kizimin odasi gelmis hihoyyyt
gelip alabilrisniz diyolar
su boyaci isini bitirsin esimin ilk bos gününde aliriz herhalde
cok sevindirik oldum

:lepi::lepi: hele bi girsin odası eve heç çıkamıcan ordan hazır ol elifciimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada kıız tatlıya bayıldık heee süperdii cokacimcoook

kızlar bu arada dün aynada göbişimi keşfe çıkmıştım ki oda ne göbişimin en altında minicik iki tane kırmızı çizgi.çatlamaya başlıyom galibaaaaaa.hem üzüldüm hemde canı sağolsun dedim bebişimin.ay daha iki ay var harita olmasa bari.bunun için doğumdan sonra krem var dimi

selam kızlar anca bitti geçmişi okumak of döktürmüşünüz gene

ben de haftaya gidicem doktora biz de doğumdan daha hiç bahsetmedik sanki hiç doğurmayacakmışım gibi davranıyoruz karşılıklı:) kimi kandırıyorsak:))
benim de kociş akşamları yemekten sonra elini kafasını karnıma dayıyor bebek tepikledikçe de ay doğsun artık ben çok merak ediyorum diye söyleniyor doktora gideceğimiz günü iple çekiyor bebeği çok özlemiş:) bende henüz bir heyecan bir heveslenme yok.

eğer şartlar müsaade ederse normal yapmayı düşünüyorum doktor şu ana kadar her şeyi normal buldu bende bir aksilik çıkmadı ama nasip son ana kadar değişiyor biliyorsunuz doğum şekli.

dilmuh bence de doktora artık sık gitmek lazım doğum ihtimali de var çünkü

ya kızlar siz bi ara kışlık domates yaptığınızı sölyüyordunuz ben de aldım domates ama hangi sayfadaydı nasıl yapılcak bilmiyorum arıyorum kaç saattir bulamıyorum şimdi diyorum ki kabuğunu soyup rendelesem poşetlesem atsam buzluğa olur mu bende rondo yok da olursa olur deyin aramayayım çatlayacağım yoksa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…