ay demek esniodu ha yerim ben onu kaydirigubbakcemile3kız herkesin doğum sekli netleşio benim doktor bişe demio son ana kadar hersey olabilir dio normalde olur sezeryanda dio ben anlamadımlmaz:
ayyy benimkide öyle ikide birde benim cocuklarim söyle olur böyle olur sacli dogar yaramaz olur deyip duruyo sinir ediyo beni..sanki o hamile beni saf disi ediyo sirf onlarin aileye benzicek diye düsünüyo :mymeka:
bende her seferinde ya bana ya kizkardesime benzesin diyorum ..esimede söylüyorum sizden kimseye bezmesin hem güzel degil sülaleniz hemde huyu güzel degil diye..oda bana hak veriyovereliniortak
hosgeldin canimmm...
bayram ne zaman ki????
cocugun uykusu varken gittin tabiki isik verdiniz iceri oda uykusu oldugunu belli etti kaydirigubbakcemile3
ben gecen gittigimde parmagini emiyodu..herbiseyi bilio bu veletler gercektenzemuszemus
hoşgelsin canııım o bıdığın esneyen ağzını yesinler
yaa benim dr.da bana bırakıyor bende hep normai istiyorum diyorum inş.bi aksilik olmazdaaa:Saruboceq:
valla uzun bana görede ama ne bilem doktor bayramdan sonra dedi.canım bebeiişin iyi olduğuna sevindim. 1 ay sonra gitcen bi daha. çok uzun değil mi kızCADIARZU
benim dr normal istiyor ama bebek iri olursa doğuramazsın sezeryanla alırız dedi. bu ay içinde belli olur artık
güzeelll.. ben hiç g,r,şmedim o konulara daha
ayyy ne güzel vallaa... iyi etmişsin canım kendine gelmişindir accık
esmeyen dudaklarını yesinler onun yaaa... bende çok merak ediyom bu gidişimizde ne yapcak diye geçen sefer elini burnuna götürmüştü minnoşumopuyorumnanaktan
canım benim doktorda herşey yolunda demişti en son... bebişler en son ne zamana kadar doğum pozisyonuna geçiyo acaba... belli bi haftadan sonra dönemiyorlar inşallah benim bebişim de o zamanda kadar başaşağı dönmüş olur.. bu aralar kafası yukarda gibi geliyo bana ama bakalım haftaya görcez
ayyy yerim onu bennnn :))))
pzt ben de gidicem dr.a benimkide söyler mi acaba yaa doğum şeklini...ama daha erken sanki...son ay belli olur demişti..
kızlar epidural anestezi için ne düşünüyosunuz ??????
ayyy gurbetcim ne hamaratsın bravo valla... yıkama ütülemeye de geçtin yani... alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
karakız dr.a gidicekti bugün... noldu acaba ...merak ettim....:uhm:
onlar ne demek canım şimdi yukarı katı keşfetti merdivenleri emekleyerek çıkıyor:roflol:kontroller iki haftada bire düstügünde doktorun seni bilgilendirir zaten...her bbek ayni olmaz ki kimisi cok erken dönüyo kimisi son haftasinda dönüyo....
ben dün gittgimde kafasi asagidaydi hatta yüzü rahim duvarina deyiyodu burnu SIKismisi ...doktor hicbisey demedi kafasinin asagida olmasi bu haftalarda hicbisey ifade etmiyomus daha cok döner dedi...
:roflol::roflol::roflol:
onun boy seviyesinde olan prizler,mutfak dolaplari koltuk arkalari tencere tavalar daha fazla eglendiriyo demekki:roflol:
ya sorma esneyince şok olduk.
ya benimkide netleşmedi normal görünüyo şimdilik dedi
bayrama bir ay var bacım.he ya çocuğumun uykusu gelmiş bizde onu yakalamışız.
canım bende normal istiyom ama bebişim 3 kilodan fazla gelirse sezeryan olmak istiyom diycem doktora.çünkü bi kadının bebişi iriymiş doktor kadını normal doğuma almış bebiş çatıdan geçmemiş.ben çok kortum valla.
valla uzun bana görede ama ne bilem doktor bayramdan sonra dedi.
ay çok şirin oluyolar yaaaa.valla benim bebiş dönmüş ama doğuma kadar bi daha dönebilir dedi doktor
valla ben epidural falan düşünmüyom.ya normal ya sezeryan.
maş.kıs hamarat hatun seniiiizemuszemus
ayyy yerim onu bennnn :))))
pzt ben de gidicem dr.a benimkide söyler mi acaba yaa doğum şeklini...ama daha erken sanki...son ay belli olur demişti..
ayyy gurbetcim ne hamaratsın bravo valla... yıkama ütülemeye de geçtin yani... alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
karakız dr.a gidicekti bugün... noldu acaba ...merak ettim....:uhm:
onlar ne demek canım şimdi yukarı katı keşfetti merdivenleri emekleyerek çıkıyor:roflol:
canım dr.lar 4 kilodan fazlasını sezeryan yapıyor 3 kilo çok az ben 3400 gr.normal doğum yaptım
aaaaaaa iyiymiş o zaman.ne bilem o kadını öğrendikten sonra tırsssssstım.
tirsma sekerim benim eltim kücücük boyunla 4 kilo dogurdu....bebegin pozisyonu uygunsa ,kordonu dolanmamissa, plasenta dogru yerde duruyosa, suyuda iyiyse zaten normal dogum olucak demektir...doktor yada ebe yardimci oluo sana sancilarin gelince bakip anliyolar
valla ben epidural falan düşünmüyom.ya normal ya sezeryan.
bide bebişler 35.haftadan sonra gelirse korkmaya gerek yok dedi doktorum.seninki 35.haftadan sonra gelirse ve herşey yolunda olursa durdurmayız doğumu dedi.
bide bebişler 35.haftadan sonra gelirse korkmaya gerek yok dedi doktorum.seninki 35.haftadan sonra gelirse ve herşey yolunda olursa durdurmayız doğumu dedi.
bacım normal doğumda da sezeryanda da epidural anestezi yaptırabiiyosun... mesela sezeryan olursa ben uyumakansa kesin epidural isterim... normalde de kısmetimizde varsa denk gelirse olacak iştea.s inşallahuygun vakitte gelir yavruşum:Saruboceq:
nasıl yani 35. hafta ile 40. hafta arasında tam 5 hafta var kııızz... o 5 haftada bebek hiç gelişmiyomuymuş kiii..:uhm:
zaten gelişimlerini tamamlamış oluyorlar onun için demiştir
zaten 40 haftayı beklemek insana sıkıntıntı veriyor:bbo:
ya iyi o zaman ne bilem ben.
bu arada kızlar ben 31.haftamdayım bi ay sonra kontrol geç dimi.ben bayramdan önce bi daha gideyim.ya benim bildiğim kadarıyla 32.haftadan sonra kontroller iki haftada bire düşmüyomu
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hoşbuldum bu arada 32 haftaya girdim nan ben 8 hafta kaldıııı:1shok::1shok:
kızlar bu arada dün doktora gittim tahlillerim normalmiş çok şükür.bi dahaki randevum bayramdan sonra.bebişimi gördüm çok şiriiiiiin.bide esnedi bi bakarken şok olduuuum.esnemeyide biliyomuş bunlar yesinler.doğumumda şimdilik normal görünüyo ama doktor sen hangisini istersen onuda yapabiliriz dedi.bende normal istiyorum dedim.doğumun nasıl olacağı bayramdan sonraki randevuda netleşecek
kızlar ben kaçar. bebişin kıyafetlerini yıkamıştım. ütüleyimde kaldırıyım
cerenimoooo gııı senin sevdiğin yemeği yaptım bugün hacııım
ulen ankaralara kadar geldinde bi bana gelmadin haaa:mymeka:
ewet artık sıklaşması lazım mesela ben geçen hafta gittim haftaya bir daha gitmeyi düşünüyorum bu bel ağrısı yüzünden 20 gün dolmadan gidiyimde ücret ödemeyim barikaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
oyy yağızımıza maşallah cnmmm
kilosu boyu nasıl dilmuhumm :uhm:
maşallah gııı alkisalkisalkis
eğer doğum sezeryan olursa benim dr.epiduralle yapıyo bayılmaya çok karsıı :1ninca:
ben sezeryan olursam epidural olucak.normal içinde sorucam dr.a isterim olursaa :kedi::kedi:
kizimin odasi gelmis hihoyyyt
gelip alabilrisniz diyolar
su boyaci isini bitirsin esimin ilk bos gününde aliriz herhalde
cok sevindirik oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?