2009 Kasm Anneleri

valla ben bayramdan önce giderim doktora gene.canım ya çatlaklar geçmiyo doğuman sonra biliyomda ne bilem krem falan var diye duymuştum.
aamaann her güzel şeyin bir bedeli var cnmm olsun beyaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende dr.um verdii 15.haftadan beri sabah akşam sürüyom çatlak kremii kaydirigubbakcemile5
aman ya banada doktor bi krem önermişti onu sürüyom.oda baya nemlendiriyo.

benim bildiim gebelikte vazelin hiçbişekilde kullanılmamalı

sağol bacım.bende artık badem yağı ve kreme devam edem.bakalım badem yağının faydası olcakmı.aman ya çatlarsada ne edem dimi ama.gerçi bikini giyerkene biraz sorun olcak ama bulcaz onada bi yol.
ya bende tatlı çok seviiiyooooooooooooooom

badem yagi kil köklerini besliyo haberin olsun...
sonra niye böyle orman kackini gibi oldum deme..sebebi badem yagidirkaydirigubbakcemile3
ben daha hamile kalmadan önce kullandigim bebe diye bi nemlendirici vardi hala onu kullaniyorum düzenli her gece sürüyorum..sadece türkiyedeyken bikere unuttum sürmeyi iki üc cizgi olustu memelerimde öylede kaldi....

ya en masumu dondurmaymış ben geçen ay ilk kez dondurma yemeye başladım her gün bi tane yedim sonra da 4kilo alıverdim şıp die

edacım ne önerdi dr.un benimki vermiyo krem adı... hırs yaptım ç.kalede de gittim dr.a ... o da söylemedi ...niye bana böle yapıyolar yaa :))))))))

bazı doktorlar önermiyor o kremleri canım.. benim doktorum da krem sürme dedi olmasını % 100 engelleyemezsin zaten sadece azaltabilirsin o yüzden boşuna o kadar para verme dedi... ben saedce badem yağını önerebilirim dedi... bende başladım işte badem yağına...

valla ben bayramdan önce giderim doktora gene.canım ya çatlaklar geçmiyo doğuman sonra biliyomda ne bilem krem falan var diye duymuştum.

kremi varmi bilmiyorumda sende yeni basliyosa önünü alabilrisin
düzenli nemlendirince, bol su icip bide banyodan sonra soguk suyu catlak olan yerlerine tutup 2 dk kadar soguk su masaji yapinca faydasi oluyomus..ben memelerime yapiom ise yario devami gelmedi en azindan öyle kaldilar

ay ne bilem elif... bi arkadaşıma da doktoru çilek yğını önermişti... zeytinyağına geri mi dönsem acaba yoksa gidip bide çilek yağı mı alsam... :uhm:

ayy benim dr.da ballandırarak anlattı lieracı kesin çözüm dedi ama hiçbir halta yaramadı
bu kremden prim mi ne alıyorda önerdi sinir oldumÇok üzgünüm çoook

ayy benim dr.da ballandırarak anlattı lieracı kesin çözüm dedi ama hiçbir halta yaramadı

prim değil de bazı hastalar çok ısrar ediyorlar yaa illaa bişe söylesin diye o da artık direk onu söylüyodur belki....

prim değil de bazı hastalar çok ısrar ediyorlar yaa illaa bişe söylesin diye o da artık direk onu söylüyodur belki....

yaa ben sadece ne önerirsiniz badem yağı falan diyorlar dedim adam hemen bunu verdi
hatta çatlaktan sonra karın germe işlemlerini bile anlattıkaydirigubbakcemile3

ben de badem yağı sürüyorum...nemli tutuyo baya...benim hamilelikten sonra kıl köklerim çok zayıfladı ama sonrasında orman kaçkını olur muyum bilmem ...

geçen gün de ender saraç vardı tv de susam yağını önerdi...bazıları da bademle susam yağını karıştırın diyolar... yazın çok zor olmadı da ilerde badem yağını sürmek zor olucak sanki...yağlı yağlı kalıyo , leke yapıyo falan... mustela mı alsam ben de...ne kadar gidiyo o kremler ???

ay ne bilem elif... bi arkadaşıma da doktoru çilek yğını önermişti... zeytinyağına geri mi dönsem acaba yoksa gidip bide çilek yağı mı alsam... :uhm:

evt onu ben de duydum...badem yağıyla karıştırıp kullandım ilk zamanlar... bitince bi daha almadım...saf çilek yağı diilmiş gibi geldi...eminönüne gidince baksaydım keşke

yedim kesmedi ((((
kestigini farzet kendini avutmaya calis olmadi üstüne meyve yeyerimseniben
takviye olsun

zeytin yaginin hicbir zarari yok katkisiz dogal...ben güneslenirken bile kullaniyorum...her doktor farkli bisy söylüyo yaa hamilelerinde kafasi karisiyo

yaa ben sadece ne önerirsiniz badem yağı falan diyorlar dedim adam hemen bunu verdi
hatta çatlaktan sonra karın germe işlemlerini bile anlattıkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
seninki olayi ticarete dökmüs canim baksana sonrasinin bile hesabini yapmis..ben simdi bu kremi yazayim krem bunu catlatsin sonrda estetik operasyon yapariz...bazi doktorlarin olay anasil baktiklari cok acik belli oliyyyklava:

valla kızlar çatlak için çözüm yok ama badem yağının bir türü tüylenme yapıyor diyorlar bazıları da zaten hamilelikte karın bölgesinde tüylenme normaldir sonra dökülür diyorlar benim karnım da tüylendi kendimi çok kötü hissediyorum ama karın tüyleri alınmamalıymış sonra dökülüyormuş kremden değil bence.
bana krem iyi geldi bence herkese göre de iyi gelen şey değişiyor
zeytinyağı da öneriliyor doğal olsun diyenlere ama kremin de zararı olsa doktor önermezdi herhalde

neyse benim çıkmam lazım yemek yapıcam daha

haftaya çarşambaya doktordan randevu aldım:) iple çekicez artık çarşambayı

iyiymiş valla... iyiki estetik doktoru önermemiş.. belki doğumdan sonra onu da önerir kız...

nehriver günaydııın canım

saol cnmcım kaydirigubbakcemile3

kız benimde karnım indiğinde iç çamasırı çinde kalan bölgemde var mor mor çigi bi kaç tane ben doğum sonrası lazer düşünüom cok olursa bakalım :kedi:

benim lierac, doktor direk bu adı yazmamış pro... diye bir şey yazmış içinde bu madde bulunan herhangi bir krem olabilir anlamında, eczacı verdi bana lieracı.

şimdilik çatlak yok

ben 5. aydan beri kullanıyorum aynı tüpü. zaten azcık sürsen de yeterli oluyor bir.çok kadın doğuma kadar bir tüp kullanmış sadece.
ben göğüslerime kalça kısmına bacaklarımın üstüne ve bolca da karnıma sürüyorum:) karnıma biraz iltimas geçiyorum:) ama genetik faktör önemli annelerinize sorun neresi çatlamış diye benim annemin de ablamın da göğsü çatlamış sadece. benim de sağ göğsümde çatlak oluşuyor gibi geliyor ona da azcık fazla sürüyorum
soğuk su iyiymiş de ben tutamıyorum sıcak istiyor bedenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…