gebeligin gidisatina göre degisiyo kontrol sIKligi canim
bizim burda 34.haftadan sonra 2 ye düsüyo
valla gelmis demeleri bile yetti beni sevindirmeye daha nerdeyse iki hafta vardi onlarin verdikleri
afiyet olsn canim egeye yarasin
cokacimcoook
hadi hayirlisi gözün aydin olsunlülülülülülü
nemlendirici krem sür yoksa cokdaha fazla catlar
bende de memelerimde baslamisti kirmizi kirmizi halada ayni duruyo
gecmicekler dogumdan sonra ama renkleeri beyazliyomus
aman ya banada doktor bi krem önermişti onu sürüyom.oda baya nemlendiriyo.aamaann her güzel şeyin bir bedeli var cnmm olsun beyaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende dr.um verdii 15.haftadan beri sabah akşam sürüyom çatlak kremii kaydirigubbakcemile5
ne tatlısı bacımm hemen aliim tarif,ini
üsülme ben bebe yağ wıch nin gebelikte kullanılan kremi falan kullandım ama gene de baktım kuruyo ildim hemen vazeline döndüm hiçbişi yok falla en iyisi vazelin kızlar dediydi dersiniz diğer kremlerde kimyasal sonuçta
cnm ben domatesi kabuğunu soymadan 2 ye bölüp rendeliyom tencerede yağsız kaynatıyom biraz sonra kaynar kaynar şişelere doldurup ağzını kapatıp baş aşağı koyuyorum üzerini örtüp 3-4 fün ellemiyom çok lezzetli oluyo hatta bazen biberi de aynı şekilde pişirip üstüne domates ilave ediyom şişeye ağzını kapatıp 3-4 gün elleemden bekletiyorum kafaltıda süper oluyoo
ayyyy geçmiş olsun canım içim bi tuhaf oldu... ne kötü olmuştur yaaaa....
ben de bebe yağı sürüyodum... sonra bi baktım göbeğimin kenarları beyaz pul pul olmuş... hemen bıraktım onu.iki hafta zeytinyağı sürdüm şimdi de badem yağı aldım onu sürüyom.... yaa şöle fısfıslı bi şişem olsa şu yağlanma olayı ne rahat olacak hee.. yoruluyom sürerken... eeeee ebatlarda giderek genişliyo ya daha zor olcak artıkkaydirigubbakcemile3
ıııımmmm pasta mı dediiiiinnncokacimcoook afiyet olsun bende hazır pasta alam bari:CüvCüv:
son zmanlarda tatlı yeme kapasitem hayli arttı...ama kendimi frenlemeye çalışıyom yinede..
ben de bebe yağı sürüyodum... sonra bi baktım göbeğimin kenarları beyaz pul pul olmuş... hemen bıraktım onu.iki hafta zeytinyağı sürdüm şimdi de badem yağı aldım onu sürüyom.... yaa şöle fısfıslı bi şişem olsa şu yağlanma olayı ne rahat olacak hee.. yoruluyom sürerken... eeeee ebatlarda giderek genişliyo ya daha zor olcak artıkkaydirigubbakcemile3
edacım ne önerdi dr.un benimki vermiyo krem adı... hırs yaptım ç.kalede de gittim dr.a ... o da söylemedi ...niye bana böle yapıyolar yaa :))))))))
valla ben bayramdan önce giderim doktora gene.canım ya çatlaklar geçmiyo doğuman sonra biliyomda ne bilem krem falan var diye duymuştum.
yaa kizlar caniniz tatli cekince dondurma yeyin bari en masum tatli dondurma
yoksa bu gidisle tatli yiye yiye daha cok catlicaksinizkaydirigubbakcemile2
badem yagi kil köklerini besliyo haberin olsun...
sonra niye böyle orman kackini gibi oldum deme..sebebi badem yagidirkaydirigubbakcemile3
ben daha hamile kalmadan önce kullandigim bebe diye bi nemlendirici vardi hala onu kullaniyorum düzenli her gece sürüyorum..sadece türkiyedeyken bikere unuttum sürmeyi iki üc cizgi olustu memelerimde öylede kaldi....
bazı doktorlar önermiyor o kremleri canım.. benim doktorum da krem sürme dedi olmasını % 100 engelleyemezsin zaten sadece azaltabilirsin o yüzden boşuna o kadar para verme dedi... ben saedce badem yağını önerebilirim dedi... bende başladım işte badem yağına...
ayy benim dr.da ballandırarak anlattı lieracı kesin çözüm dedi ama hiçbir halta yaramadı
bu kremden prim mi ne alıyorda önerdi sinir oldumÇok üzgünüm çoook
prim değil de bazı hastalar çok ısrar ediyorlar yaa illaa bişe söylesin diye o da artık direk onu söylüyodur belki....
ay ne bilem elif... bi arkadaşıma da doktoru çilek yğını önermişti... zeytinyağına geri mi dönsem acaba yoksa gidip bide çilek yağı mı alsam... :uhm:
yaa ben sadece ne önerirsiniz badem yağı falan diyorlar dedim adam hemen bunu verdi
hatta çatlaktan sonra karın germe işlemlerini bile anlattıkaydirigubbakcemile3
kestigini farzet kendini avutmaya calis olmadi üstüne meyve yeyerimsenibenyedim kesmedi((((
ay ne bilem elif... bi arkadaşıma da doktoru çilek yğını önermişti... zeytinyağına geri mi dönsem acaba yoksa gidip bide çilek yağı mı alsam... :uhm:
ayy benim dr.da ballandırarak anlattı lieracı kesin çözüm dedi ama hiçbir halta yaramadı
bu kremden prim mi ne alıyorda önerdi sinir oldumÇok üzgünüm çoook
:roflol::roflol::roflol:yaa ben sadece ne önerirsiniz badem yağı falan diyorlar dedim adam hemen bunu verdi
hatta çatlaktan sonra karın germe işlemlerini bile anlattıkaydirigubbakcemile3
iyiymiş valla... iyiki estetik doktoru önermemiş.. belki doğumdan sonra onu da önerir kız...
nehriver günaydııın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?