2009 Kasm Anneleri

hadi kolay gelsin canım byyyyyy

yaaa meyvede kesmiyor walla sabahtan beri yediğim meyveleri bi saysam:roflol:sadece elmanın sayısı 6yı buldu:roflol:

onunismi zaten phylostel lierac canım aynı bal gibi kokuyor

kız itek o kadar çok meyve yeme valla ben bi ara armut şeftali ve kayısıya takmıştım sonra hemoroit çıktı valla hiçbi şeyin fazlası ii değil
benm tavsiyem: yoğurda reçel koy ye baya bastırıyo
ya da ağzına bir şeker at ben evde ambaajlı şekerlerden bulunduruyorum bayramda veririz ya onlardan işte, o da baya tutuyor insanı
tatlı manyağı olarak seni çok iyi anlıyorum illa ki tatlı olcak dimi
ben geçen gün abarttım evde bişey bulamadım bebe bisküvisi yedim sütle karıştırıp kociş şaşkın şaşkın bakıyodu suratıma inanmıyoırum sanaa yaa dedi:) ama ben mutluydum o ayrı):

bende zaten var hemoroid doğumdan sonra olmuştu şimdilik bi şikayetim yok inş.doğumdan sonra tekrarlamaz gerçekten çok acı veriyor yaaa

ben sut izn,ni birleştirip ek 45 gun olarak kullnayım istiyorum bir de
işe gec gidip erken cıkmak eziyet olur cunlku bana işim karşıda servisle gelip gidiyorum zaten o yuzden toplu kullanmak istiyorum

nbr kızlar.bende çorbamı ve pastamı yaptım.daha yemek yapamadım.aklıma bişey gelmiyiiiii.
elektrikler gitmiçti yeni geldi offff canımda bi sıkılıyoki sormayın yaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…