hadi kolay gelsin canım byyyyyyvalla kızlar çatlak için çözüm yok ama badem yağının bir türü tüylenme yapıyor diyorlar bazıları da zaten hamilelikte karın bölgesinde tüylenme normaldir sonra dökülür diyorlar benim karnım da tüylendi kendimi çok kötü hissediyorum ama karın tüyleri alınmamalıymış sonra dökülüyormuş kremden değil bence.
bana krem iyi geldi bence herkese göre de iyi gelen şey değişiyor
zeytinyağı da öneriliyor doğal olsun diyenlere ama kremin de zararı olsa doktor önermezdi herhalde
neyse benim çıkmam lazım yemek yapıcam daha
haftaya çarşambaya doktordan randevu aldım:) iple çekicez artık çarşambayı
kestigini farzet kendini avutmaya calis olmadi üstüne meyve yeyerimseniben
takviye olsun
zeytin yaginin hicbir zarari yok katkisiz dogal...ben güneslenirken bile kullaniyorum...her doktor farkli bisy söylüyo yaa hamilelerinde kafasi karisiyo
:roflol::roflol::roflol:
seninki olayi ticarete dökmüs canim baksana sonrasinin bile hesabini yapmis..ben simdi bu kremi yazayim krem bunu catlatsin sonrda estetik operasyon yapariz...bazi doktorlarin olay anasil baktiklari cok acik belli oliyyyklava:
benim lierac, doktor direk bu adı yazmamış pro... diye bir şey yazmış içinde bu madde bulunan herhangi bir krem olabilir anlamında, eczacı verdi bana lieracı.
şimdilik çatlak yok
ben 5. aydan beri kullanıyorum aynı tüpü. zaten azcık sürsen de yeterli oluyor bir.çok kadın doğuma kadar bir tüp kullanmış sadece.
ben göğüslerime kalça kısmına bacaklarımın üstüne ve bolca da karnıma sürüyorum:) karnıma biraz iltimas geçiyorum:) ama genetik faktör önemli annelerinize sorun neresi çatlamış diye benim annemin de ablamın da göğsü çatlamış sadece. benim de sağ göğsümde çatlak oluşuyor gibi geliyor ona da azcık fazla sürüyorum
soğuk su iyiymiş de ben tutamıyorum sıcak istiyor bedenim
kız itek o kadar çok meyve yeme valla ben bi ara armut şeftali ve kayısıya takmıştım sonra hemoroit çıktı valla hiçbi şeyin fazlası ii değil
benm tavsiyem: yoğurda reçel koy ye baya bastırıyo
ya da ağzına bir şeker at ben evde ambaajlı şekerlerden bulunduruyorum bayramda veririz ya onlardan işte, o da baya tutuyor insanı
tatlı manyağı olarak seni çok iyi anlıyorum illa ki tatlı olcak dimi
ben geçen gün abarttım evde bişey bulamadım bebe bisküvisi yedim sütle karıştırıp kociş şaşkın şaşkın bakıyodu suratıma inanmıyoırum sanaa yaa dedi:) ama ben mutluydum o ayrı):
kızlar ben kaçıyom bu günlük.. iyi akşamlar ve iyi tatiller sizea.s.
geçmiş olsun arzucum bencede çok zorlama kendini 32. haftada ayrıl doğumdan sonra ücretsiz izin alma hakkımız var 6 ay iş veren vermek zorunda en azından 1 ay ücretsiz izin kullanırsın ben dün dr konuştum 32 haftadan önce 10 günde normal rapor yazıcak yani 2 hafta sonra ayrılıyorum doğum izni bittikten sonrada 3 ay ücretsiz izin alıcam
nan sütlaç deyip durma ben sütlaç manyağıyım aratma bana şimdi
pislükk ahanda gidiommmmmmmmmmmmmmmmm
kalkam makinaya çamasır neyim atam uyumus kalmısım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?