2009 Kasm Anneleri

nbr kızlar.bende çorbamı ve pastamı yaptım.daha yemek yapamadım.aklıma bişey gelmiyiiiii.
elektrikler gitmiçti yeni geldi offff canımda bi sıkılıyoki sormayın yaaaa.
maş.kıs ne çabuk yaptın pasta ne yaptın kuzum
sütlaç sütlaç sütlaç sütlaaç sütlaç sütlaç
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
:roflol::roflol::roflol::roflol:
bende istiyorum bendeeeeeeeeeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
günaydın kasım analarının en şişko gacısııııopuyorumnanaktan

günaydın dadlumopuyorumnanaktan

en sişkosu benimdir itek 102 kıloyum var mı beni, gecen:))

olsun tatlım yaaa doğumdan sonra verirsin hep böyle kalacak değiliz yaaa

nee serin miiiii kızım sen ankarada değilmin gııı ben bayılazaam şimdi :sinifsinif:
elif şafak aşkk müthişş
naan uniiii kitap konusunda zevklerimiz aynımış gıı
iskender palanın kitaplarına bayulurun bu ara elif şafak aşkı okuyom ççok beğendimm
bi de siyah sütü okumadım hamileyken mutlaka oluyun diilerdii

bu arada o 5 liraa dediğim battaniye dandirik bişe ya böle pazen gibi olur ya eskiden onnardan altını maltını alırken kullanılabilir rahatlıkla batırsın bebiş diyerek düşündüm
ben de aldım o kullan atlardan hep onnardan kullanırım heraldee
benimki de hala ters sanırım kafa midemde çünkü yaa
ayy korkuyom dönemezde kalırsa diyee

yarın belli olacak midende mi yoksa başka bir yerinde midelikafadulden:roflol:

Kızlar hazırlıklar nasıl gidiyor yazdım kimseden cevap gelmedi :umursamaz: Ben oda için geç kaldım :sinifsinif: 31. haftama girdim bugün daha oda siparişi vermedim. p.tesi gidicez kocişlen büyüyen takımlardan almak istiyorum ama enleri çok küçük oluyor ilerde boyu büyüsede en dar olur gibi geliyor , bir ay önce sitelere gitmiştik , eni geniş olan takımda yaptırabilirmişim ama ona uygun yatağı bulabilirmiyim bilmiyorum yeni geldi aklıma bu:1shok: birde havalandırmak gerekiyor bu oda takımını siparişin teslimi 2-3 hafta sürse havalandırma bir hafta yetermi kızlar, takım geldikten bir hafta sonra temizlesem yerşleştirsem olur muki? bir fikir verin bana? hooooof daraldım yaaa. salak gibi dr.a gidelim bir kere daha da öyle sipariş verelim dediydim sanki hemen gelecek takım .

maş.kıs ne çabuk yaptın pasta ne yaptın kuzum

bende istiyorum bendeeeeeeeeeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

olsun tatlım yaaa doğumdan sonra verirsin hep böyle kalacak değiliz yaaa

valla pratik bişey yaptım ama demeyecem ne olduğunu canınız ister günah valla.ay çekemem o kadaaa hamilenin günahını

canım ben büyüyen beşik aldım ama daha kurmadık.bir iki haftaya kadar kurmaya başlarız.valla hiç hazırlık yapmadım daha eksiğim var.ya yetiştiririz herhalde bebişler gelene kadar

bu arada kartanesi ben ç.ambarda ki yeşim mağazasına gittim , kızlaydakinden daha büyük ordaki. Senin bahseettiğin uyku tulumlarına bakıyım dedim, birde hastane için pijama bakıyım dediydim. Uyku tulumu kalmaış malesef. belki çayyolundakinde vardır hala boşuna balgattakine onun için gelme.

pijama içinde 30 lira ya pijamalar vardı güzel sayılır ama bence 30 lira etmezdi. Ya siz nasıl pijama yada ecelik alacaksınız hastane için. millet geliğ gidecek kötü birşeyler olmaz. iyi birşeyler alsak yazık kan revan içinde kalacak kafamçokkarıştı

walla canım bende daha şipariş etmedim ama bizimkiler 2 günde gönderiyorlar şura mobilya
ewet havalandırmak şart ilk gelince çok kokuyorlar iyice havalandırmadan kıyafetlerini yerleştirme çünkü kıyafetlerede sinebiliyor kokusu
bende uzayan beşik kullanıyorum o kadar dar değil yaaa sonrası içinde çok kullanışlı bence
valla pratik bişey yaptım ama demeyecem ne olduğunu canınız ister günah valla.ay çekemem o kadaaa hamilenin günahını

yaaaa benim tatlı krizim tuttu yineeedelikafadulden

canım ben büyüyen beşik aldım ama daha kurmadık.bir iki haftaya kadar kurmaya başlarız.valla hiç hazırlık yapmadım daha eksiğim var.ya yetiştiririz herhalde bebişler gelene kadar

İçimi rahatlattın Dilmuh. valla bende de pek bir hazırlık yok, bir sürü eksiğim var. oto koltuğu , telsiz , odası, yatağı, uyku seti , dönencesi., göğüs pompası ............. hepsi de dünya para yaaaaaav:1shok: Bu gün e-bebek ten baktım bir sürü şeye dibim düştü ama çoooooooooooooook pahalı yaaaa:sinifsinif:

gel bacım yanına bide çay yapamcokacimcoook:içelim:

hahahhh ben daha hiç hazırlık yapmıyorum en tembeliniz benim haaa
elimde listeyle dolanıp duruyorumkaydirigubbakcemile3

bence şık ve ucuz olmalı dediğin gibi batacak yazık
ben lohusa pjamalarına baktım bebeği emzirmek için falan yerleri vardı ama 60 lira dedi çok pahalı gerçekten bende koraydan bakacağım

şura mobilya nerde canım? sitelerde mi o da? aman iyi öyle iki günde teslim ediyorlarsa. ilk bebeğine mi büyüyen beşik kullanıyorsun ? kaç yaşında senin ki ben genç odasıda olsun ilerde bir çalışma masası alıyım diyordum yani on yaşın üzerinde de kullaabilsin dediydim. Amma cimriyim dimi:kedi:

aman ya daha iki aydan fazla var nasıl olsa,gerçi acele etmezse bıdıklar.ben göğüs pompası almayacam belki lazım olmaz.olursada lazım olunca alırım acelesi yok benim için.

ya bende dün pijama almaya çıktım.yok koca vanda önden düğmeli pijama ve gecelik yok.gecelik sordum karı bi gecelik çıkardı yıllar önce ananem giyiyodu o dereceydi yani.offf nerden bulcam yaaaaaaa.ya ne abuk bi yer büyük don sordum yok.aaaaaaaa diye çığlık atasın geldi.kocişin bi dahaki izin günü gene yollara düşcez ne edek

Ay itek aynı bende öyle elimde liste gidip bakıyorum biryerlere çok pahalı deyip geri dönüyorum kös kös kötükedihüso

şık ve ucuz nerden buluciz ki .Bulursan bir haber et olur mu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…