2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlar
bugün evlilik yıl dönümümüz 5. yılımız bitti opuyorumnanaktan

günaydın zeren benimde artık hiç çalışasım yok benim iki haftam kaldı haftaya cuma son sen nezaman ayrılıyorsun izne

günaydın canımönce tebrik ederim sizi... eşin ve babağinle sağlıklı,huzurlu uzun bir ömür geçirmeni diliyorum...

izin konusuna gelince kafam çok karışık benim normal doğum iznim 18 Eylülde başlıyo ve ben evde olmayı çok istiyrum... ama doğumdan sonra pişman olurmuyum diye düşünüyorum erteleteyimmi diyorum... sonra kaç defa hamile kalıcam sanki kendime eziyet etmeden güzel bi hamilelik geçiriym bebiş olana kadar dinlenirim diyorum..... kendi içimde gel-gitler yaşıyorum işte.... eşim ertelet diyo.. bir-iki arkadaş ertelet rahatına bak diyo... çok kararsızım..... haa bide doğum iznimden sonra ücretsiz izin de almayı düşünüyorum.. sen ne dersin canım?

sen normal tarihinde ayrılacaksın anladığım kadarıyla...

canım sana da geçmi olsun bu arada.. bu dönemde bütün ağrılar iki kat daha çok sarsıyo insanı... kendine dikkat et.. iyi olayım derken çok fazla şeyi karıştırıp mideni bozma bu sefer canım...

amin canım sağolasın....

günaydın kızlar bi geçmişe bakem dediydim karakızdan haber almak için ama neyseki iyimiş galiba çok sevindim vallaaa zemuszemus duru da iyi olcak inşallaaahh

ebiş nan bende de 5 kuruş para yokmuş kardeşim sömürmüştü paramııı
servisle de gitmeyem eccük daha geç gelem dediydim neyseki kızımın kumbarası yardıma koştu kaydirigubbakcemile3 inince çektim artııkk

sgümüşcüm nice yıllara canııımmmm

ben de cts doktora gitmiştim ama karakızın durumundan hiçbişe yazamadımm bebişim çok ii çok şükür 1720 gr olmuş çok iri deel dedi doktor suyum da iyimiş rahat rahat oynuyomuşş sonunda elevit verdi meğer kilo almiyem diye vermemişmiş şimdi de kilo almadıımı görünce verdii bi daha ki kontrol 3 hafta sonra sonra da 2 haftaya incekmişşş
epidurali sordumm tabiki tavsiye ediyorum ama bazı annelerin ağrı eşiği çok yüksek oluyo baya açılma olmasına rağmen az acı hissediyolar onlarda normal yapıyoruz gerek yok dedi görcez artık
haa bu arada bebişim dönmüş kafa aşağıdaymış benim midede kafa zannettiğim sertlik galiba ayak kaydirigubbakcemile3 artık daha da dönmezmiş yani şimdilik normal doğum gözükiii

günaydın zeren benimde artık hiç çalışasım yok benim iki haftam kaldı haftaya cuma son sen nezaman ayrılıyorsun izne

canım senin benden sonra başlaması gerekmiyormu doğum iznin... ben senden 1 hafta 2 gün ilerdeyim ama izin tarihim senden 1 hafta sonra(18 Eylül)... niye böle kiiiii:uhm: doğum izninden önce rapor mu alıcan yoksa

canım günaydın benim annemin tavsiyesi (hamileyken ben de uyguladım işe yarıyor) kabuğuyla elma portakal ve limonu kaynatıyosun bi cezvede bi de bal katıyosun içine süzüyosun tabii öyle içiyosun ılık ılık bi iyi geliyo ki sorma:)

yok ya haftaya yani 10 eylüldeymiş ben de bu perş 31 hafta dolcak 32den gün almaya başlıcaz ya acaba o zaman mı oluyo diye düşünmüştüm

günaydın kızlar
bugün evlilik yıl dönümümüz 5. yılımız bitti opuyorumnanaktan

canım daha nice yıllara inş bebeğin ve kocanla sağlıklı bi şekilde:)

canım ben de izne ayrılcam ben de memurum ama ben 32. haftada ayrılcam benim 32. hafta bayramdan hemen sonrasına tekabül ediyo o zamana kadar da idare edicem sonrasında da 2 ay izin var ben de ücretsiz izin düşünüyorum çünkü benm doğum yapan bütün arkadaşlarım ücretsiz izin kullanmadıklarına çok pişman oldular ama izin kullananların pişman olduğunu hiç görmedim daha gene de siz bilirsiniz tabii ben yaza kadar alıcam izin bbek en azından bi 7-8 aylık filan olmuş olcak ben de o da rahat edicez die planlıyorum ama hayırlısıı

maaşallah canım bebişine.kocaman oldular ya inanamıyorum ben bazen.allah bağışlasın canımcım

aaaaaaaaa ya portakal varmıki şu sıralar.ben hiç görmedim burda ama bulursam alamda yapam sağol canım

Günaydın bayanlar ve güzel bebişleri,
bakıyorum doğum izinleri konusulmaya baslanmış.
Valla ben yarın işe baslıyorum ve inanılmaz heyecanlıyım gören beni hayatınmda ilk defa işe gitcek sanır, o derece yani ve işin aslı birazcıkta korkuyorum

dilmuh canım benm inş bulursun bi markette oluyor diyodu kızlar ama hangisiydi bilemicem unuttum

ya kızlar bende gebelik döneminde son 1 aydır sanırım ufak ufak selülit başladı ne yapçaz sizde de var mı daha önce olmuyodu bende birden çok kilo aldım ya ondan mı ki acep?

ebiş sizin baktığınız pijama dünyası nerdeydi?
ben dün optimumdan bi gecelik bi sabahlık aldım önden düğmeli kısa kollu dümdüz bişee pijama da beğendim aslında reflectionsda sabahlığıyla beraber 90a falan geliyodu yalnız yazlık incecik bişey penye diil değişik bi kumaş üşürsem diye tırstım sabahlıklı penye pijama takımlarından alem diyorum bi de pijamanın üstü önden düğmeli askılı bişeydi yaa çok yazlık bencee

he dilmuh kızz tarçın da at içine:)

mart bende de aynı çekingenlik var neden çekiniyosam?
ya bide ben çok utanıyorum bu şiş göbekle dışarı çıkmaya eşimle geceleri çıkıp yürüyüş yapıyoruz sokak lambalarının altından geçerken nasıl kızarıyorum anlatamam hiç hayatımda böyle kilolu olmamıştım bide göbeğim öyle şiş ki aynı şeyleri giymekten sıkıldım herkesin aynı şekilde şişmiyor göbeği benm acayip fırladı nasıl yencem ben bu utancı aslında utanacak ne var eşim sürekli beni teselli etmeye çalışıyor sen hamilesin normal diye ama ben bi türlü yenemedimmm

şekercik bende oldu selülit.hatta minik çatlağım bile var göbişimde.görmek için ayna karşısına geçip göbişimi kaldırıyom yukarı doğru hafiften.valla benim moralim baya bozuluyo bu duruma ama canı sağolsun tosun oğlumun

sağol canım allah hepimize nasip etsin ben 30. hafta bitince ayrılıcam drumla konuştum dinlenmek istiyorum diye doğum iznimden önce normal rapor yazacak 23 ündede doğum iznim başlayacak doğum sonrası iznim bitincede 3 ay ücretsiz izin alıcam işe başladığımda 5-6 aylık olucak inşallah. sende ücretsiz izin alıcaksan kendini çok yorma derim sonuçta bu haftalar artık bizim için önemli kendimizi çok yormamamız lazım gitgide ağırlaşıyoruz.

kızlar hastaneler sıcak olur ama gene de bence yazlık tiril tiril almayın çünkü doğumda kan filan kaybetçez daha çok üşürüz hatta yanımıza kalın çorap almamız tavsiye ediliyor doğumun ileri evrelerinde üşüyebiliyormuşuz... bana ebenin verdiği broşürde yazıyodu da

bi de lizöz diye örme bişey var benm kayınvaldem ve teyzem örmüşler birer tane bana eskiden kadınlar loğusayken kullanıyorlarmış bol kollu şirin bi hırka gibi bişey ben onu götürcem hastaneye sabahlık götüremem diye almadım hiç

ya kızlar bide beni düşünün.burda dışarı çıkıyosun millet ilk defa insan görmüş gibi bakıyo.insanın dışarı çıkası gelmiyo burda.millet bi garip bi gün birine dalacam ama sıkıyom dişimi.
bendede göbiş fırladı popo yok basen yok.göbiş çıkınca diğerleri minicik kaldı ya

kız ne utanıyon manyak mısııınn
ben hayatımda hiç kilolu olmamıştım zaten şimdi de değilim :lepi: kilo deelki o bebişş
gerine gerine geziyom valla herkes de çok tatlı bi hamile oldun ne güzel diyolar :lepi:

Valla benim durumum cok garip 15 kilo aldım ama beni gören herkes cok kilo almamışsın aferim diyo, heralde diyorum moralimi bozmamak için böyle bi taktik uyguluyolar. Ama bu kadar cok kişinin anlasıpta aynı seyi söylemesi yinede garip tabii:)))

ya selülit düzelen bişey diye biliyorum ama çatlağa pek de bi çözüm bulunamıyomuş krem sürsene nemlendirmek lazımmış sürüyosundur gerçi bebeyağını da tavsiye ediyorlar benm de canı sıkıldı bende daha çatlak yok ama kesin olur:) bazı kadınların son ayda birden ahritaya dönüyormuş göbekleri artık bikinilere elveda... ben moralimi bozuyodum da ebe bana dedi ki artık anne oluyosunuz bunu belli eden izler tabii ki vücudunuzda kalıcak...

sana hak veriyorum ücretsiz izin düşünen arkadaşlar mutlaka doğum öncesi 2 ayı da kullanmalı şimdiden yoruluyoruz bir ay sonrasını düşünemiyorum devlet boşuna hak tanımamış demek ki gerçekten zorlanıcaz ben bu mantıkla bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…