günaydın kızlar
bugün evlilik yıl dönümümüz 5. yılımız bitti opuyorumnanaktan
günaydın zeren benimde artık hiç çalışasım yok benim iki haftam kaldı haftaya cuma son sen nezaman ayrılıyorsun izne
aa ben aldırayım o zaman pekmez.boğazım ağrımasa iyi sayılırım ama boğazım beni deli ediyo.
ay canım son dönemde hepimiz aynıyız dökülüyoruz işte tek fark işte olmak.allah yardımcımız olsun
günaydın zeren benimde artık hiç çalışasım yok benim iki haftam kaldı haftaya cuma son sen nezaman ayrılıyorsun izne
günaydın kızlar.yaaaa karakızın haberini okudum çok mutlu oldum şükürler olsun çıkmış yoğun bakımdan.minik kızıda hayırlısıyla bi an önce toparlar inşallah kendini.
bende dünden beri perişanım.grip olmuşum boğazım çok ağrıyo yutkunamıyorum.limonlu çay içiyorum bol bol.gecede bu ağrı yüzünden uyuyamadım.tabi bide bu rüyalar varki sormayın.ya sabaha kadar elli kere doğurdum offffffff
günaydın kızlar
bugün evlilik yıl dönümümüz 5. yılımız bitti opuyorumnanaktan
günaydın canımönce tebrik ederim sizi... eşin ve babağinle sağlıklı,huzurlu uzun bir ömür geçirmeni diliyorum...
izin konusuna gelince kafam çok karışık benim normal doğum iznim 18 Eylülde başlıyo ve ben evde olmayı çok istiyrum... ama doğumdan sonra pişman olurmuyum diye düşünüyorum erteleteyimmi diyorum... sonra kaç defa hamile kalıcam sanki kendime eziyet etmeden güzel bi hamilelik geçiriym bebiş olana kadar dinlenirim diyorum..... kendi içimde gel-gitler yaşıyorum işte.... eşim ertelet diyo.. bir-iki arkadaş ertelet rahatına bak diyo... çok kararsızım..... haa bide doğum iznimden sonra ücretsiz izin de almayı düşünüyorum.. sen ne dersin canım?
sen normal tarihinde ayrılacaksın anladığım kadarıyla...
canım sana da geçmi olsun bu arada.. bu dönemde bütün ağrılar iki kat daha çok sarsıyo insanı... kendine dikkat et.. iyi olayım derken çok fazla şeyi karıştırıp mideni bozma bu sefer canım...
amin canım sağolasın....
günaydın kızlar bi geçmişe bakem dediydim karakızdan haber almak için ama neyseki iyimiş galiba çok sevindim vallaaa zemuszemus duru da iyi olcak inşallaaahh
ebiş nan bende de 5 kuruş para yokmuş kardeşim sömürmüştü paramııı
servisle de gitmeyem eccük daha geç gelem dediydim neyseki kızımın kumbarası yardıma koştu kaydirigubbakcemile3 inince çektim artııkk
sgümüşcüm nice yıllara canııımmmm
ben de cts doktora gitmiştim ama karakızın durumundan hiçbişe yazamadımm bebişim çok ii çok şükür 1720 gr olmuş çok iri deel dedi doktor suyum da iyimiş rahat rahat oynuyomuşş sonunda elevit verdi meğer kilo almiyem diye vermemişmiş şimdi de kilo almadıımı görünce verdii bi daha ki kontrol 3 hafta sonra sonra da 2 haftaya incekmişşş
epidurali sordumm tabiki tavsiye ediyorum ama bazı annelerin ağrı eşiği çok yüksek oluyo baya açılma olmasına rağmen az acı hissediyolar onlarda normal yapıyoruz gerek yok dedi görcez artık
haa bu arada bebişim dönmüş kafa aşağıdaymış benim midede kafa zannettiğim sertlik galiba ayak kaydirigubbakcemile3 artık daha da dönmezmiş yani şimdilik normal doğum gözükiii
canım günaydın benim annemin tavsiyesi (hamileyken ben de uyguladım işe yarıyor) kabuğuyla elma portakal ve limonu kaynatıyosun bi cezvede bi de bal katıyosun içine süzüyosun tabii öyle içiyosun ılık ılık bi iyi geliyo ki sorma:)
günaydın canımönce tebrik ederim sizi... eşin ve babağinle sağlıklı,huzurlu uzun bir ömür geçirmeni diliyorum...
izin konusuna gelince kafam çok karışık benim normal doğum iznim 18 Eylülde başlıyo ve ben evde olmayı çok istiyrum... ama doğumdan sonra pişman olurmuyum diye düşünüyorum erteleteyimmi diyorum... sonra kaç defa hamile kalıcam sanki kendime eziyet etmeden güzel bi hamilelik geçiriym bebiş olana kadar dinlenirim diyorum..... kendi içimde gel-gitler yaşıyorum işte.... eşim ertelet diyo.. bir-iki arkadaş ertelet rahatına bak diyo... çok kararsızım..... haa bide doğum iznimden sonra ücretsiz izin de almayı düşünüyorum.. sen ne dersin canım?
sen normal tarihinde ayrılacaksın anladığım kadarıyla...
he dilmuh kızz tarçın da at içine:)
mart bende de aynı çekingenlik var neden çekiniyosam?
ya bide ben çok utanıyorum bu şiş göbekle dışarı çıkmayaeşimle geceleri çıkıp yürüyüş yapıyoruz sokak lambalarının altından geçerken nasıl kızarıyorum anlatamam hiç hayatımda böyle kilolu olmamıştım bide göbeğim öyle şiş ki aynı şeyleri giymekten sıkıldım herkesin aynı şekilde şişmiyor göbeği benm acayip fırladı nasıl yencem ben bu utancı aslında utanacak ne var eşim sürekli beni teselli etmeye çalışıyor sen hamilesin normal diye ama ben bi türlü yenemedimmm
şekercik bende oldu selülit.hatta minik çatlağım bile var göbişimde.görmek için ayna karşısına geçip göbişimi kaldırıyom yukarı doğru hafiften.valla benim moralim baya bozuluyo bu duruma ama canı sağolsun tosun oğlumun
sağol canım allah hepimize nasip etsin ben 30. hafta bitince ayrılıcam drumla konuştum dinlenmek istiyorum diye doğum iznimden önce normal rapor yazacak 23 ündede doğum iznim başlayacak doğum sonrası iznim bitincede 3 ay ücretsiz izin alıcam işe başladığımda 5-6 aylık olucak inşallah. sende ücretsiz izin alıcaksan kendini çok yorma derim sonuçta bu haftalar artık bizim için önemli kendimizi çok yormamamız lazım gitgide ağırlaşıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?