2009 Kasm Anneleri

zeren ben erteletcem yaa izni valla normalde sanrıım bu perş hakediyom ben

yok ya haftaya yani 10 eylüldeymiş ben de bu perş 31 hafta dolcak 32den gün almaya başlıcaz ya acaba o zaman mı oluyo diye düşünmüştüm

32. hafta dolunca başlıyo doğum izni canım... kesin karar verdin demek... hadi hayırlısı olsun....

doğum izni başlamadan bende rapor alayım diyorum.. ondan sonra da bakarız artık erteletcez mi erteletmiycezmi... gönlüm erteletmekten yana ama bakalım...

anaaa kız biz izne ayrılıyoz sen işe mi başlıyon... eee ne zmana kadar çalışcaaann..

kızlar yaa şimdi kocaman don alıncak diyonuz yaa ee o bol bol daha kötü değil mi tam vücuda göre olması gerekmez mi yaa nasıl alcaz ben anlamadım yaaa :gitme:

bence beli sıkmayan bişe olsa yeterli... öle çok geniş don rahat olmazki.. ped falan da koycaz o yüzden bence büyük ama çook büyük değil... sadece beli sıkmasın yeter... mesela hamiş külotları olabilir bence

nasıl yani gögüs ucu mu kopmus dedin :1shok:

Sagol valla günlerdir kafamı kurcalıyodu body ile zıbının farkı ne diye sayende anlamıs oldum çok sagol....

http://www.megaoyuncak.net/armagan/images/kategori/c_zibin.jpg

bak çıtçıtlı olanlar da varmış ben de yeni fark ettim benim aldıklarım klasik canım herkes keyfine göre seçer gerçi.

şekercik neden utanıyorsun arkadaşım senin yerinde olmak isteyen bebiş sahibi olmak için uğraşan milyonlarca kadın var göbeğini gere gere yürü bundan güzel kilolu olunurmu ya :lepi:

ben de 2 yıl bekledim bu bebeği ama nedense utanmaya başladım birden

kartanesi canım koca don bende sevmem ama o rahat olur bacım çekeriz taaaa midemize kadar kaymaz ne yapalım bacım diğeri sıkar dikişleri falan acıtır yavrum.

şekercik valla benimde göğsümde bişey yok ama göbiş başladı ya bazen olsun ne olcak diyorum bazende ya çok çirkin diyorum.artık yapabilecek bişey yok.şimdide açtım göbişimi sürdüm yağımı aldım elime kocamaaaaaaan su şişemi içiyom ne edem harita olursada olsun.dün kocişe diyomki çatladı göbişim beğeniyonmu beni sonra adam cevap bile veremeden tabi beğencen ben bebiş taşıyom olacak deformasyon beğenmemek gibi bi şansın yok.e adam baktı kafayı yemiş karısı tepki bilem veremedi anca gülüyo halime

az önce gördüm karakız için açılan topiği yakında hakkında bilgi geldi mi ???? çok merak ettim inşallah iyidir yaa
inanın kızlar içim cız etti inş. iyilerdir Rabbim onların yanında olsun inş.

martcım aslında bebeklerin en cok giydikleri sey zıbın takımıymıs bikactane edin mutlaka

evet ben de öyle duydum zıbın alın diyorlar

vet önemli olan beli sıkmasın azcık büyük olsun rahat yani. ben hiç hamiş külodu kullanmadım nası bişey bilmiyorum bile büyük beden normal külotlarla idare ettim bundan sonra nolur bilmiyorum ama...

nasıl yani gögüs ucu mu kopmus dedin :1shok:

ewet bana ablam kendisi söyledi ucu azcık kopmuş ben de panikledim ama krem vermiş doktoru onu sürünce gene birleşti deri dedi acıyor ve kanıyorken emzirmiş akıllım göğüs ucu da almamış hani koruyanlar var ya direk emzirmiş.

Günaydın kızlar hepinize
karakızın haberine önce uzuldum hayırlı haberler gelince de sevindim. insallah kendi de bebegi de sağlıcakla cıkar hastaneden.
bu arada ben de cumartesi doktora gittim 27 haftalığım 1028 gr geldi bebegim doktorum normal dedi 2 hafta sonra tekrar kontrol dedi
bebege giden kanlarda da sıkıntı yokmuş tansiyon yuzunden korkuyordum
tansiyonum da doktorda normal cıktı 12-8:))
bu arada bebeğin odasını boşalttık daha hiç bir alışveriş yapmadım yapmak gerekiyor artık sanırsam ya karakız gibi erken doğum yaparsak diye onceden hazırlıklı olayım diyorm baslayacağım artık alışverişe.

tektrar yazarım gorusmek uzere selamlar.

canım ben de kocişe beni beğeniyomusun diyorum bazen eski cazibem kalmadı kocaman bi göbeğim var diyorum bi ara koycam göbeğimi de görün niye bu kadar tantana ettiğimi olmadı aynadan çekip koyayım nsıl konuyo onu da bilmiyorum ki. neyse o da sen her zaman güzels,in filan diyor sık sık sarılıyor bana

karakız iyiymiş en son yoğun bakımdan çıktığını öğrendik o topiği ben açtım bilgileri oraya yazalım die hem karakız gelince de hepsini beraber okur:) mutlu olur dedim. karakız için bi de tefriciye okuyoduk ama noldu bilmiyorum en son

ayyy yazık yaaa
ben simdiden kreme basladım gögüs ucu kremine

arzu maaşalah canım
ne olacağı belli olmuyor işte kızlar eksiği olanlar tamamlasın inş vaktinde doğarlar ama acele de edebiliyorlar nasip işte.
benm de var bir iki eksik doktora gidince dönüşte alayım diyorum ama bakalım bi daha gidemem ile kadar. burda da pek bişey bulamam
ben daha küvet alcam unutmuşum almayı :)

APPLEARZU, BEBETO2009, beratefe, cerin, dilmuh, ebisce+, Kartanesi, kenyaa, mart09, N.S.E, oznurss, sekercik, sgumus, zeren06
Hepinize günaydın. bakıyorumda herkez burda demekki herkez iyi, pazartesi sendromu yaşayan yok buna çok sevindim.

kenyacım hangi kremi kullanıyon.benim doktorum yara olmasının sebebi yanlış emzirme dedi.doğru emzirme şeklinde yara olmuyomuş.

ben de gıcık olurum kartanesi...bosbol olursa kendimi kötü hissederim..
ben daha emzirme sütyeni almadım, iki yada üç tane alcam... ben çok üşürüm valla atletsiz hayatta duramam kış günü...

haber verdiğin için sağol tatlım. tefriciye mi dağıttınız yoksa öyle ne kadar okursanız mı bende okuyayım inş. Allah tez zamanda onları sağlıklarına kavuştursun :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…