2009 Kasm Anneleri

kızlar ben dün çeyizime baktım annem koymuş bi tane önden düğmeli pijama.öyle çok güzel değil ama olsun almayacam pijama.don atlet bilem buldum kocaman kocaman çeyizimde onlarıda almayacam

kızlar yaa şimdi kocaman don alıncak diyonuz yaa ee o bol bol daha kötü değil mi tam vücuda göre olması gerekmez mi yaa nasıl alcaz ben anlamadım yaaa :gitme:

valla bende baya üzüldüm çatlak görünce ama yapacak bişey yok.şimdi krem bebe yağı kullanıyorum ama doktorum demişti bu kremler sadece az indiriyomuş ama çatlamaya engel değilmiş.ben doğumdan sonrada kullanırım çatlak kremi diyom kendimi avutuyom.ne yapayım ya artık bikini giymeyecez ıyyyyy ben mayoda sevmem ama ne yapayım yaaaa

gecmiş olsun canım
günaydın kızlar
bugün evlilik yıl dönümümüz 5. yılımız bitti
tebrikler daha nice senelereeee

kartanesi vücuda göre alırsak dikişlerimizi rahatsız eder.şöyle büyük büyük koakarı donu al gitsin bacım.zaten şu ilk haftalarda giyilir sonra giymezsinki belki okadar bile giyilmez.

valla bana da fazla kilo almamışsın sen nasıl taşıyosun bebeği diyen densizler de var ama ben pehlivan gibi oldum:) hayatımda 50 kilo bile olmamıştım şimdi 60 oldum bi tuhafım ya
mart eğer her yerin aldıysa kiloyu fazla belli olmuyodur benim de kolum bacağım yüzüm her yerim düzenli kilo aldı bi tek göbek bi fırladı ki sorma o göbek bozuyo moralimi zaten yoksa şu anki kilomdan memnunum doğurunca da çok vermek istemiyorum neydim öyle kemiklerim batıyodu ayol
ama alamıyodum işte kilo bi türlü şmdi aldım da göbek de çok belli ediyo ya

kartanesi beni de görenler beğeniyo yakışmış kilo verme diyolar ama o göbek yok mu göbek

bakalım yarın nası gidicem işe

dilmuh annelerimiz saolsunlar çeyizlere koyuyorlar ben de buldum geçen gün kocaman atletler sütyenler:) hatta koyarken anneme anne ne zaman giycem ben bunları ya kocaman bana bol gelir dediydim de annem de giyersin inş bi gün diye sırıttıydı sonradan geldi aklıma...

günaydın canım..

kartanem maşallah büyütmüşsün yavruşu.... çıtı pıtı bişey olcak demekki senin kız.. doğum pozisyonunu da almış oooh gözün aydın..

kızlar yaa şimdi kocaman don alıncak diyonuz yaa ee o bol bol daha kötü değil mi tam vücuda göre olması gerekmez mi yaa nasıl alcaz ben anlamadım yaaa :gitme:

kız hem dikişler için hem de hstanede giymek için büyük almak lazım bence çünkü bez filan da olcak ya bi süre. tam vücuda göre alma bence

ben 3.ayımdan beri galba kullanıyorum çözüm deil evet ama genetikmiş annelerimiz ne kadar çatladıysa o kadar çatlıcaz bende sevmem mayo filan napçaz bilmiyorum artık tenha yerlerde gireriz napalım

gnydn kenyaa

şekercik valla bende yıllar önce annem koyarken dalga geçmiştim bunlar ne böyle ben hayatta giymem bunları diye.ama dün görünce nasıl sevindim.ya anneler herşeyi ne kadar ince düşünüyolar.rabbim nur içinde yatırsın anneleriimi,dünyada olanlarada uzun ömür versin

şekercik ben hamile kalınca bi tane mayo almıştım ama giyemedim maalesef çünkü gidemedim tatile.hamile mayosu değil şöyle buyondan bağlamalı şirin bişey.artık öyle takılcaz ne yapalım.ya bizim aile fazla çatlamamış ama bilmiyorum ya benimki erkenmi ne bugün 31.haftam bitiyo

günaydın kızlar
bugün evlilik yıl dönümümüz 5. yılımız bitti opuyorumnanaktan
TEBRİK EDERİM NİCE YILLARA CANIM

artık hepimiz iyice ağırlaştık cnm ben de öleyim
ikimiz de şuursuzus desene maşallah bebişine cnm

amiinnn canım ne de çok biliyo eskiler her bi şeyi di mi

kızlar size bir soru sorcam ama lütfen dalga gecmeyin
zıbın denilen sey nedir???

zıbın bebek yeni doığduğunda tutup kaldırması giydirmesi zor oluyo diye body yerine giydirilen gömlek gibi bişey önden bi iple bağlanıveriyo giydirmesi pratik oluyo işte anneler rahat ediyo ince güzel bi kumaştan oluyo hast. takımlarında var aslında fanile gibi de kullanılıyo benm yeğene ablam 4-5 ay hep zıbın giydirdi ele avuca gelcek kadar tombiş olmuyo ya bebekler hem de çok naif oluyolar ondan zıbın tercih ediliyo kimisi de (becerikli olanlar) direk body giydiriyo ama ben bu beceriksizlikle anca zıbın giydirirm

kartanesi vücuda göre alırsak dikişlerimizi rahatsız eder.şöyle büyük büyük koakarı donu al gitsin bacım.zaten şu ilk haftalarda giyilir sonra giymezsinki belki okadar bile giyilmez.
ya tamam daa bol olunca bez ped ne koyacaksak onnar kaymazmı ben gıcık olurum o zaman nolacak yaawww
hee ben bi tane daha emzirme sütyeni aldım 2 oldu yeter heraldee bi de atlet alım diyomm yaa veya önden düğmeli askılı body falan atlat niyetine kışın şürüz gıı atletsiz
TEBRİK EDERİM NİCE YILLARA CANIM

artık hepimiz iyice ağırlaştık cnm ben de öleyim
ikimiz de şuursuzus desene maşallah bebişine cnm

:sm_cool: :sm_cool:

günaydın sekercikkk

günaydın kızlarrrr

kızlar hastaneye giderken büyük anne donlarındandan alın yanınıza sonucta büyük hasta bezlerinden kullanıcaz eve geldiginizde kanama durumunuza göre camasır kullanırsınız ama hastaneye bikac tane buyuk don götürün mutlaka

kartanesi masallah bebişine kocaman olmus
benimkisi dogum pozisyonundan bahsetmedi hiç
kafası sagda falan bişiler yazıyordu ultrasonda inş. en kısa zamanda döner yaa bende normal doğum istiyorum cünkü

Sagol valla günlerdir kafamı kurcalıyodu body ile zıbının farkı ne diye sayende anlamıs oldum çok sagol....

şekercik neden utanıyorsun arkadaşım senin yerinde olmak isteyen bebiş sahibi olmak için uğraşan milyonlarca kadın var göbeğini gere gere yürü bundan güzel kilolu olunurmu ya :lepi:

he ben de hamileyken bi kez denize gittim sözde kocişin memleket deniz kenarında, bikinim var sadece, ablası mayosunu verdi ama ben giyemedim dar göründü gözüme denemedim bile, bi de ıslak mayoyla kalmak istemedim şurda zaten kaç ay kalmış napalım dedim seneye bebişle gireriz artık.
benm annemle ablam da az çatlamışlar daha çok göğüsleri çatlamış ablamın ucu kopmuş hatta ben de göğüsten yana tırsıyorum emzirmek de zor olur valla heralde bebek ağlar ben ağlar öyle emziririm
erken deildir canım merak etme herkesin farklı oluyo bende bişey yok diyen herkes son haftada birden çatlayıveriyor bende yok şimdilik azcık sağ göğsümde var ama ben de kesin çatlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…