2009 Kasm Anneleri

ben de bi kaç kışlık şey buldum bebişime hemi de indirim vardıı bi tane mont bi tane kokoş yelek iki body bi tane de yumuşacık kadife eşofman gibi bişey aldım hepsi 3-6 aylık kendime de sırt çantası aldım birsürü gözü var kociş de taşıyabilsin diyee zemuszemus

niye okuyamin nan okadarmı hızlı yazik yada sen çok yavaşsınkaydirigubbakcemile3
kız bi de başka bir arkadaşımla yazışıyoruz yetişemiyorummmmm sizde hızlısınız canım bayaaaa

ben dalin şampuan ve bebeyağı almışım fark etmeden ne zaman aldım hatırlamıyorum hiç. onlaır denicem bakalım

evet hem doktoruda bana onu önermişti alerji riski yokmuş sabunuda öle
ama şimdi dalin kullanıyom artık büyüdü şimdi bebişime alacam aynılarından

ay ben çamaşırları asayım bi
daha da öğlen yemeği yicem
sonra da çıkıcam dışarı
neyse kızlar görüşürüz muhabbet çok tatlı emee işlerim var:)

mureda günaydınnnnn
anaa ne güzel haberlerle geldin kız hoşgeldin:)
ayyy ne güzel yaaa durumuz da ii oh be içim rahatladı

gözümüz aydın gece uyku aralarında bile hep dua ettim allahım sağlıkla evlerine kavuştursun biran önce :Saruboceq:

edacım saol cnm verdiğin iyi haber için
çok şükür allahım.daha da iyi olacaklar inşallah
kısmetse ben de yarın ögrmeye gidecem

çok güsel haberle geldin edoşum sağol nasıl mutlu oldum anlatamamzemuszemuszemuszemus

hoşgeldin mureda
ne güzel haberler getirdin canım bakın hergün daha güzel haberler geliyo

hoşgeldin canım.ne güzel haberler getirdin canım ya.çok şükür rabbime

çok şükür kızlaarrr bende msjı görünce acayip sevindimm kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

ben de sebamedin sabunun, pişik kremini bi de şampuanını aldım başka bişey alıncakmı

sağol canım perşembe gününden beri var inanır msn en son evi geçen hafta cumartesi temizledim neyseki bu hafta cumartesi temizlikçi kadı gelecekte o temizleyecek
3844 olmuş kızlaaarr 600 dene kaldııı
canım bugün kayınvalideme gideceğim onada söyleyim onun zamanı çok okur belki biraz

nike çantaya bakmadın mı gııı:jeyyar:

baktım gıı zaten niketan aldım sırt çantasını
valla sırt çantası daha kullanışlı ve daha gözlü geldi benim bi tane deri çantam var kocaman birsürü gözü var klasik giyinirsem de onu kullanırım diye sırt çantası aldım

eeeeeeee boşuna dememişler iki karpuz bi koltuğa sığmaz deyü bende hem biriyle yazışıp hem başka bi yere yetişemem bende yapamim canım birisiyle talde konuşsam bi başkasına cevap veremem kafam karışiii ne dediğimi anlamim

canım aldığın şampuanı felan sakla onlarıda büyüyünce kullanırsın
şimdi bebeğin ürünleri hep aynı marka olsun değişik olmasın pişik kremi şampuanı pudrası sabunu bebe yağı felan aynı ürün olması daha iyi bence

sabah gene kan tahlillerim vardı saglık ocagındaki kız taktı demir demir baglama idrar bissürü test işte kan kalmadı vucudumda alına alına yaa
doktor önemsemiyo neden saglık ocakları bu kadar önemsiyo dersiniz
bakalım sonucları yarın alıcam ögleden sonra
eger demirim düşük cıkarsa ilacımı degiştircekmiş
nann iyice duba olucam yaaa inş. sorun olmazz

şimdi gittim ölçtürdüm tansiyonumu 9/6 çıktı.. normal yani...ama çok halsizim... kan değerinden dolayı olabilir dedi hemşire...

ben sürekli çorapla geziyorum bu yaz ayağımdan çorabımı hiç çıkarmadım ve terliksiz hayatta gezmem evin içinde... şu an bile ince bi ceketle oturuyorum... üşütme geliyo bu havada...

bende baktım bursada o kadar istediğim begendiğim tarzda yok hiç biyerde yaa
bitane begendim deri siyah kesin cok begenirdiniz
hemde indirimdeydi 66 dı almadım :uhm:

niye olcek nan hasta başı devletten para alıyo onlar ondan yoksa meraklı değiller bizim kan değerlerimize düne kadar hiç ilgilenmeyen hemşireler şimdi en ufak bişeyi önemsiyolar ben heç gitmiyom valla gitmiycemde

günaydın kıslar
karakıza çok sevindim
ama beni bu mide bulantıları öldürcek
iştahım kpandı akşamları ne yesem sindirmio
artık dha az yemeyi düşünüorum hatta yemiycem
hem deli gbi mide yanması hem bulantı püüüf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…