kız bi de başka bir arkadaşımla yazışıyoruz yetişemiyorummmmm sizde hızlısınız canım bayaaaaniye okuyamin nan okadarmı hızlı yazik yada sen çok yavaşsınkaydirigubbakcemile3
sağol tatlım
walla pahalı olsun ama iyisi olsun 250 ml.bi şampuanı 7 aydır kullanıyoruz daha da varkaydirigubbakcemile3
pişik kremimiz falanda öyle devamlı biten birşey değil
enesin güneş kreminide ondan aldım beyaz tenli olduğu için yanmasın yavrucağım diyekaydirigubbakcemile3
sağol tatlım
walla pahalı olsun ama iyisi olsun 250 ml.bi şampuanı 7 aydır kullanıyoruz daha da varkaydirigubbakcemile3
pişik kremimiz falanda öyle devamlı biten birşey değil
enesin güneş kreminide ondan aldım beyaz tenli olduğu için yanmasın yavrucağım diyekaydirigubbakcemile3
mureda günaydınnnnn
anaa ne güzel haberlerle geldin kız hoşgeldin:)
ayyy ne güzel yaaa durumuz da ii oh be içim rahatladı
gözümüz aydın gece uyku aralarında bile hep dua ettim allahım sağlıkla evlerine kavuştursun biran önce :Saruboceq:
edacım saol cnm verdiğin iyi haber için
çok şükür allahım.daha da iyi olacaklar inşallah
kısmetse ben de yarın ögrmeye gidecem
çok güsel haberle geldin edoşum sağol nasıl mutlu oldum anlatamamzemuszemuszemuszemus
hoşgeldin mureda
ne güzel haberler getirdin canım bakın hergün daha güzel haberler geliyo
hoşgeldin canım.ne güzel haberler getirdin canım ya.çok şükür rabbime
oh beee rahatladıım kaç gündür gözüme uyku girmiyodu :roflol:
ayyyyyyyy edoooş nasıl sevindim yaa demek süt sağıyo haa ayy kıyamam bebişini göremedi halaaa ayy biran önce görsüünn opuyorumnanaktan
sağol canım perşembe gününden beri var inanır msn en son evi geçen hafta cumartesi temizledim neyseki bu hafta cumartesi temizlikçi kadı gelecekte o temizleyecekabooo okuyamıyommm yavv:)
itek geçmiş olsun cnm bende de vardı iki gün önce ksık ağrısı uzan bi süre uyumaya çalış o zaman geçiyo baya bi
ben de dün gece 3ten sonra hiç uyuyamadım kocişin midesi tuttu yazık
canım bugün kayınvalideme gideceğim onada söyleyim onun zamanı çok okur belki biraz3844 olmuş kızlaaarr 600 dene kaldııı
ben de bi kaç kışlık şey buldum bebişime hemi de indirim vardıı bi tane mont bi tane kokoş yelek iki body bi tane de yumuşacık kadife eşofman gibi bişey aldım hepsi 3-6 aylık kendime de sırt çantası aldım birsürü gözü var kociş de taşıyabilsin diyee zemuszemus
sağol canım perşembe gününden beri var inanır msn en son evi geçen hafta cumartesi temizledim neyseki bu hafta cumartesi temizlikçi kadı gelecekte o temizleyecek
canım bugün kayınvalideme gideceğim onada söyleyim onun zamanı çok okur belki biraz
nike çantaya bakmadın mı gııı:jeyyar:
kız bi de başka bir arkadaşımla yazışıyoruz yetişemiyorummmmm sizde hızlısınız canım bayaaaa
ben dalin şampuan ve bebeyağı almışım fark etmeden ne zaman aldım hatırlamıyorum hiç. onlaır denicem bakalım
hee aman tansiyonunu ölç canm bunların hepsi bi arada tehlikeli olabiliyooo... olmadı doktorunu ara bi.
evet ya annem yelek ve terlik giy deyip duruyo hatta k.valdem abarttı bana çetik giy diyo bu sıcakta yaaaa
ben bi tek terlik giyiyorum dayanamam bu havada
ben de sebamedin sabunun, pişik kremini bi de şampuanını aldım başka bişey alıncakmı
baktım gıı zaten niketan aldım sırt çantasını
valla sırt çantası daha kullanışlı ve daha gözlü geldi benim bi tane deri çantam var kocaman birsürü gözü var klasik giyinirsem de onu kullanırım diye sırt çantası aldım
ben de sebamedin sabunun, pişik kremini bi de şampuanını aldım başka bişey alıncakmı
pudrası ve bebeyağı canım onlarıda al
sabah gene kan tahlillerim vardı saglık ocagındaki kız taktı demir demir baglama idrar bissürü test işte kan kalmadı vucudumda alına alına yaa
doktor önemsemiyo neden saglık ocakları bu kadar önemsiyo dersiniz
bakalım sonucları yarın alıcam ögleden sonra
eger demirim düşük cıkarsa ilacımı degiştircekmiş
nann iyice duba olucam yaaa inş. sorun olmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?