- 25 Mart 2009
- 4.652
- 6
- 116
geçmiş olsun canım yaaa aman dikkat edelim az bi zamanımız kaldıgünaydın kızlar.yaaaa karakızın haberini okudum çok mutlu oldum şükürler olsun çıkmış yoğun bakımdan.minik kızıda hayırlısıyla bi an önce toparlar inşallah kendini.
bende dünden beri perişanım.grip olmuşum boğazım çok ağrıyo yutkunamıyorum.limonlu çay içiyorum bol bol.gecede bu ağrı yüzünden uyuyamadım.tabi bide bu rüyalar varki sormayın.ya sabaha kadar elli kere doğurdum offffffff
tebrik ederim canımcııım nice güsel senelere bebişinle ve eşinle inş.günaydın kızlar
bugün evlilik yıl dönümümüz 5. yılımız bitti opuyorumnanaktan
bence öle dona falan gerek yok çamaşırınızı 1 numara büyük alın hasta bezi kullanırken rahat oluyorkızlar yaa şimdi kocaman don alıncak diyonuz yaa ee o bol bol daha kötü değil mi tam vücuda göre olması gerekmez mi yaa nasıl alcaz ben anlamadım yaaa :gitme:
yaaa göğüsteki damar çıkıntısına dikkat edin benim vajinama yakın bir yerde damar çıktı dr.varis dedi sonra göğsüme baktı bak burada da belirginleşmiş dedio damarlar benimde belirginlesti sütle alakalıymıs canım
birde karın bölgemde tüylenme oldu dogumdan sonra dökülüyormus neyseki
yoksa hiç öle kılım tüyüm yoktur kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun çıtırtııım ne oldu üşüttün mü ki acep:uhm:günaydın kızlar nasılsınız
ay ben dün gece ölüyom sandım bi mide bulantısı bi ter dökme nerdeyse doktoru arayacaktım saat geç olduğu için çekindim yaaa
cerinede olmuştu geçen gün neden böle olduki acep
benim tansyonum normalde hep 10/6 dır bi kaem dedim tansyonuma 14/8 bira yüksek geldi baaa 8 iyide 14 fazla demi kızlar yattım dedim belki geçer epey bi zman midem bulandı sonra uyumuşum sabah heç bişeyim yoktu çok şükür
canım bizlerden de çooook selam söyle dualarımız hep onunlazemuszemusben de az önce doktordan geldim
kan sayımı ve idrar tahlili için
sonuçları 2 de alacam kısmetse
yarında eğer karakızım çıkmazsa hastaneden ziyaretine gitmeyi düşünüyorum
istanbulda olan arkadşlar gelmek isterseniz haberim olsun
martcım bugün için gelmek istemiş ama dr randevum olduğu için bugün gidemezdim
kızlar başım ağrıyoo, midem bulanıyoo yaaaamafoldumben
ewet özelliklede doğumdan sonra çok dikkat etmek gerekiyor çorap patik ne varsa giyin derimkesinlikle canımm
gecen dogum yapan komsumda kızdı bana corap giy dedi benim gibi cekersin dedi
fıstık, large 38 mi bilmiyorum onların bedenleri zaten s-m-l die oluyo heralde, bi de korselerin kalıpları ufacık bu bile benm gözüme çok ufak geldi nası giycem merak ediyorum:) şort gibi benimki ama çok da uzun değil sıkılırım die düşünüyorum ama bi tane daha almak icap etçek nasılsa onu da doğumdan sonra bu korseyi bi deneyeyim bakalım beden nasıl oluyo, sonra daha uzunundan alırım diyodum sen bilirsin gene de ben ilk etapta göbeği düzeltmeye çalışçam selülitler egzersizle ve bol suyla da gider bi de az önce selülit topiğine baktım bi dünya çözümü var:) bi doğuralım da kısmetse:)))
benim aldığım korse 40 bedendi normalde 38 giyiyorum ama satan kadın küçük gelebilir diye 40 vermişti
giyince karın bölgemi falan hep sarıyordu ama doğumdan 10 gün sonra giymeye başladım dikişler acımasın diye:sinifsinif: