2009 Kasm Anneleri

geçmiş olsun canım yaaa aman dikkat edelim az bi zamanımız kaldı
günaydın kızlar
bugün evlilik yıl dönümümüz 5. yılımız bitti opuyorumnanaktan
tebrik ederim canımcııım nice güsel senelere bebişinle ve eşinle inş.
kızlar yaa şimdi kocaman don alıncak diyonuz yaa ee o bol bol daha kötü değil mi tam vücuda göre olması gerekmez mi yaa nasıl alcaz ben anlamadım yaaa :gitme:
bence öle dona falan gerek yok çamaşırınızı 1 numara büyük alın hasta bezi kullanırken rahat oluyor
o damarlar benimde belirginlesti sütle alakalıymıs canım
birde karın bölgemde tüylenme oldu dogumdan sonra dökülüyormus neyseki
yoksa hiç öle kılım tüyüm yoktur kaydirigubbakcemile3
yaaa göğüsteki damar çıkıntısına dikkat edin benim vajinama yakın bir yerde damar çıktı dr.varis dedi sonra göğsüme baktı bak burada da belirginleşmiş dedi
geçmiş olsun çıtırtııım ne oldu üşüttün mü ki acep:uhm:
canım bizlerden de çooook selam söyle dualarımız hep onunlazemuszemus
kızlar başım ağrıyoo, midem bulanıyoo yaaaamafoldumben

kesinlikle canımm
gecen dogum yapan komsumda kızdı bana corap giy dedi benim gibi cekersin dedi
ewet özelliklede doğumdan sonra çok dikkat etmek gerekiyor çorap patik ne varsa giyin derim

benim aldığım korse 40 bedendi normalde 38 giyiyorum ama satan kadın küçük gelebilir diye 40 vermişti
giyince karın bölgemi falan hep sarıyordu ama doğumdan 10 gün sonra giymeye başladım dikişler acımasın diye:sinifsinif:

gözümüz aydın gece uyku aralarında bile hep dua ettim allahım sağlıkla evlerine kavuştursun biran önce :Saruboceq:

sağol itekcim

bu arada kızlar ben denizin bakım ürünlerini daha almadım hangi marka alsam karar veremiyorum önerilerinizi bekliyorum

çok güsel haberle geldin edoşum sağol nasıl mutlu oldum anlatamamzemuszemuszemuszemus
kıslar bu arada bel ağrılarım hala devam ediyor dün kocişim oruç kıyamadım ekmeği almaya markete ben gittim geldim kasıklarıma bir sancı girdi resmen doğuruyorum zannettimmafoldumben
sabah dr.dan randevu aldım perşembe günü inş.gideceğim tekrar dua edin inş.birşey yoktur

neyse ben şimdi çıkıyorum kıslar evi toparlayacam öptüm hepinizi
hadi byyyyyyy canıııım
sağol itekcim

bu arada kızlar ben denizin bakım ürünlerini daha almadım hangi marka alsam karar veremiyorum önerilerinizi bekliyorum

ben hep sebamed kullandım çok memnunum bu bebişimde aynısını kullanacağım
şampuanı konak oluşumunu falan önlüyormuş

hımm selülit işine sevindim.ben en güzeli korse almaya gittiğim yerdekilere soram
düşük tansiyondan korkma canım
benimde hep öyleydi artık 11 6 veya 11 7 cıkıyo

inş. canım gerci sıcaklarda etkiliyo yordun bide kendini dün sen dikkat et

iyi ya sağol bacım

çok şükür rahatsız etmiyo

hoşgeldin canım.ne güzel haberler getirdin canım ya.çok şükür rabbime

sağol canım.kız 40mı aldın abooooooo ben abarttım 36 alam dedim.dur ben gidince satanlara bi soram öyle alam

oh beee rahatladıım kaç gündür gözüme uyku girmiyodu :roflol:
ayyyyyyyy edoooş nasıl sevindim yaa demek süt sağıyo haa ayy kıyamam bebişini göremedi halaaa ayy biran önce görsüünn opuyorumnanaktan
sağol itekcim

ben sebamed aldım

canım inş. bişey yoktuur
bu arada sordum cicim tulum olan battaniyeleri
moranın peluş olanı var çok güzel 35 lira
bi de çok hoş polar gibi kalın penyeler var 32-35 civarı çok güzellerdi ya ben de bi tane almadığıma pişman oldum o moradan alabilirim belki

ah canım dikkat et kendine.rabbim yardımcın olsun

[table="head"]|....KK Nick....|Aldığı Tefriciye Sayısı|

|Kartanesi |500|
|Kenyaa|200|
|Cerin|150|
|ıtek|200|
|AlazZehra|300|
|Cersu|100|
|Nehiriver|300|
|Karazeytin|300|
|pln79 |200|
|Annem Bir Melek |100|
|NazLı|500|
|Krispi |100|
|Mureda|194|
|EliFatihEFU |100|
|N.S.E |500|
|sekercik |100|

[/table]

Son düzenleme:
hadi byyyyyyy canıııım

ben hep sebamed kullandım çok memnunum bu bebişimde aynısını kullanacağım
şampuanı konak oluşumunu falan önlüyormuş

evet itek bende sbamedin ürününü kullandım çok memnunum yine ondan alıcam bira pahalı bir ürün ama olsun buseyebir kere konak sorunu yaşadım oda buse hasta olmuştu o yüzden bir süre yıkıyamadım ondan

sağol tatlıım yaa fiyatları iyiymiş canım yaaa bu hafta sonu alışverişe çıkacağız inş.enesin mama sandalyesini oradan alacağız onada bakarım bi

abooo okuyamıyommm yavv:)

itek geçmiş olsun cnm bende de vardı iki gün önce ksık ağrısı uzan bi süre uyumaya çalış o zaman geçiyo baya bi

ben de dün gece 3ten sonra hiç uyuyamadım kocişin midesi tuttu yazık

niye okuyamin nan okadarmı hızlı yazik yada sen çok yavaşsınkaydirigubbakcemile3

ah canım dikkat et kendine.rabbim yardımcın olsun
sağol tatlım

walla pahalı olsun ama iyisi olsun 250 ml.bi şampuanı 7 aydır kullanıyoruz daha da varkaydirigubbakcemile3
pişik kremimiz falanda öyle devamlı biten birşey değil
enesin güneş kreminide ondan aldım beyaz tenli olduğu için yanmasın yavrucağım diyekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…