canım korse küçük olmalıki göbişin sarkasını engellesin ben alcam ama ya 36 yada 38 alırım.şimdiki bedene göre almak doğru olmaz bence
canım bizden de selam söyle herkes seni merak ediyo de:) biz uzaktayız anca selam ve dua gönderebiliyoruzzben de az önce doktordan geldim
kan sayımı ve idrar tahlili için
sonuçları 2 de alacam kısmetse
yarında eğer karakızım çıkmazsa hastaneden ziyaretine gitmeyi düşünüyorum
istanbulda olan arkadşlar gelmek isterseniz haberim olsun
martcım bugün için gelmek istemiş ama dr randevum olduğu için bugün gidemezdim
sen genede dikkatliol canm
banada 14 yüksek geldi ama şimdi iyiyim yaa inşallah yine olmaz14 fazla canım aman dikkat et Allah korusun bence hemen doktorunuda ara tansiyonun hala yuksekse
he bazıları da fitil gibi koyuyorlarmış makata zeytinyağlı pamuğu.
he bende de olduydu dün noluyyy bize kızlar.. ama ben tansiyon ölçemediydim evde yok tansiyon aleti aslında olması lazım bence
14-8 yüksek benm sağlık ocağında öyle çıktıydı ama hemşire az bekleyip ölçtüydü de düştüydü hemşire de çok çıktı tansiyonun die telaşlandıydı da ben de ne çoku cnm normal işte dediydim
geçmiş olsun
kızlar aman tansiyoına dikkatttt geçmiş olsunnn
çok küçük alırsan da aha ablam gibi giremezsin içine:)
canım bizden de selam söyle herkes seni merak ediyo de:) biz uzaktayız anca selam ve dua gönderebiliyoruzz
canım eskiler yere çıplak ayak basmayın hamileyken sıkı giyinin derler ya hep haklılar valla
şekercik canım large 38 beden oluyi dimi yavrum.ben en güzeli alam 38 beden.ya seninki şort gibi olandanmı.ben sırf göbiş için deeeel selülitler içinde istiyom.yani şort gibi olandan alcam en güzeli o olur herhal.
valla kenyacım olmadı almaya gidince korseyi bilir ordakiler.küçük olursada bi işe yaramaz sonuçta
krispim geçmiş olsun cnm
istersen bi dr ara
yadiklerin bişey mi dokundu acaba
düşük tansiyondan korkma canımkızlar benimde hep düşük çıkıyo ya bişey olurmu en son 8-4 tü
inş. canım gerci sıcaklarda etkiliyo yordun bide kendini dün sen dikkat etbanada 14 yüksek geldi ama şimdi iyiyim yaa inşallah yine olmaz
hee aman tansiyonunu ölç canm bunların hepsi bi arada tehlikeli olabiliyooo... olmadı doktorunu ara bi.kızlar başım ağrıyoo, midem bulanıyoo yaaaamafoldumben
kesinlikle canımm
gecen dogum yapan komsumda kızdı bana corap giy dedi benim gibi cekersin dedi
günaydın kızlar nasılsınız
ay ben dün gece ölüyom sandım bi mide bulantısı bi ter dökme nerdeyse doktoru arayacaktım saat geç olduğu için çekindim yaaa
cerinede olmuştu geçen gün neden böle olduki acep
benim tansyonum normalde hep 10/6 dır bi kaem dedim tansyonuma 14/8 bira yüksek geldi baaa 8 iyide 14 fazla demi kızlar yattım dedim belki geçer epey bi zman midem bulandı sonra uyumuşum sabah heç bişeyim yoktu çok şükür
noliii nan yaprak dökümü gibi dökülüyoz toplu tansyon sorunu yaşıyoz allah allahkızlar başım ağrıyoo, midem bulanıyoo yaaaamafoldumben
zeytincim canım ben kesin gelirdim ama sen gidince bizdende çok selam söyle dualarımız onunla herşey çok güzel olacak de canım.
kızlar benimde hep düşük çıkıyo ya bişey olurmu en son 8-4 tü
geçmiş olsun krispi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?