walla ben hiç zıbın almadımda kullanmadımda hatta hast.çıkışı paketinin içinden bile çıktı onuda kullanmadım direk çıtçıtlı badisini giydirmiştik
k.ören gazino durağında canımahaa şimdi de osmanlı pazarı çıktı.. ora nere kız?
walla benim dr.hiç çatı muayenesi falan yapmadı bilmiyorumkız kaç haftadayken başlıyo.35mi 38mi.ben bu gidişimde 33-34 falan oluyomda ondan soruyom
o zaman hastane çıkışındakinin dışında 1 takım daha alsak yeter... bizde badilerini giydiririz...
k.ören gazino durağında canım
walla benim dr.hiç çatı muayenesi falan yapmadı bilmiyorum
yeter canım badilerini giydir gitsinkaydirigubbakcemile5
anaaaaaam nasıl uykum geldi,şimdi uyusam gece ne olur halim bilemiyom
ya aldıysanız bady falan dahada almaya calısmayın ben almayanlar için diyorum banada öle dediler gerci bende cok bişi almadım
bide cok hızlı büyüdükleri için cok fazla almaya gerek yok cıplak kalmayacakları kadar var her bebişin bişileri
ayyy bende uzanıyım diye bi gittim 2 saat uymuşum çok iyi oldu walla
ama akşam oluyor yine ben koltukta pinekleyip kalıyorum yaaa bu nasıl iş anlamadım:uhm:
ya ben dün gece hiç uyuyamadım.boğazım ağrıyodu hala ağrıyo ama gece hiç yutkunamıyodum nefes alamıyodum ayyyy perişan oldum.
arzu maaşalah canım
ne olacağı belli olmuyor işte kızlar eksiği olanlar tamamlasın inş vaktinde doğarlar ama acele de edebiliyorlar nasip işte.
benm de var bir iki eksik doktora gidince dönüşte alayım diyorum ama bakalım bi daha gidemem ile kadar. burda da pek bişey bulamam
ben daha küvet alcam unutmuşum almayı :)
herkese slm arkadaşlar karakız için 300 tefriciye almıştım okudum 200 tane alabilirim eğer tamamlanamayacaksa sayı en son kim ilgileniyordu tefriciye işiyle??
alazzehra 600 tane kalmıstı canım en son
ben bugun ogle arasında istinyeparka gidip biraz alışveriş yaptım
ilk alışverişim .cok zevkli idi
boynerde kelebek vardı ama erkek bebek için hiç urun kalmamıştı
mothercareden aldım bodyler tulumlar takımlar bir de corap aldım
si<i cok takip edemedim en uygun nerden ne alınır bana bir yazsanaız sevinirim.
selamlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?