aynı problem bendede var canım el uyusması sabahları acıp kapanmıyo dediğin gibi bana magnezyum verdi doktor sen kullanıyormusun
öyleyim demi:kedi::kedi::kedi:pijama dünyası şu Atatürk Bulvarındaki Kocabeyoğlu Pasajının altındaki yer mi?
ben oraya bakmıştım hiç güzel şeyler yoktu... lohusa pijaması çıkardı kız heç beğenmedim..:umursamaz:
anaaaaammm fedakar anne işte.. seni yılın annesi seçecem itekalkisalkisalkis yorma bari kendini canım...
selam nilkan.. kız ben bayılırım o kadr uykusuz kalsam:1shok:.. nası dayanıyon öleee
bizim koca hast.hiç kadın dr.yokbenimki kadın olcak büyük ihtimal ama dediğin gibi bende utanırım yaaa:kedi:
sağol canım yapamda doğumdan sonraya hazır olsun
ya ben şimdiye kadar rahattım karından ultrason ohhhhhhh.e bunlar sonra çatı muayenesi bilmem ne çok utanıyoooooooom:kedi:ay bide erkek doktor
kullanıyorum canım ama hep aynı hıc faydasını gormedım......du bakalım ne cıkcak sonuc...haber verırım.
yaaaaa kızlar bıde catı muayenesımı cıktı pıyasaya nerden cıkardınız sımdı bunu yaaa:)
hee orası ben hiç gitmedim de kızlar gittiydi ya ondan gidem dediydim ya ben bi tane beğendim ama tiril tiril bişey hemi de beyaaz :1shok: hayatt olmaz :roflol: dagide beğendim bi tane bedeni yoktu bi tanesi de çok pahalıydı ooofff senağlama
öyleyim demi:kedi::kedi::kedi:
bizim koca hast.hiç kadın dr.yok
sadece lavmanı yapan kadındı doğumdakaydirigubbakcemile3
ayyy benimki çatı muayenesi falanda yapmamıştı doğuma bi gittim bakalım açılma var mı dedi ulen şok oldum valla zor durdum yerimde:roflol::roflol:birde santim santim ölçüyorlarya ben dedim heralde bi altle ölçüyorlar diye yok bee parmakla anlıyorlar walla kaç santim olduğunu:roflol::roflol::roflol:
ama sonra alıştım tabiii
inegöldede özel hastanede kadın doktorda yok bende o yüzden bursaya gidiyorum kontrollere burdada doktorum var ama erkek gene ne olur ne olmaz gidiyom yaneebizim koca hast.hiç kadın dr.yok
sadece lavmanı yapan kadındı doğumdakaydirigubbakcemile3
kullanıyorum canım ama hep aynı hıc faydasını gormedım......du bakalım ne cıkcak sonuc...haber verırım.
yaaaaa kızlar bıde catı muayenesımı cıktı pıyasaya nerden cıkardınız sımdı bunu yaaa:)
hee taam nan annem alsın pazardan :lepi: ben şu sosyete pazarına bi gidebilseydim perş günü
ben de sordum dediki bazı anneler o kadar açılma oluyo az acı var diyolar onlara yapmıyorum ama çok sancı olursa rahatlatıyo duruma göre dediibende bu gidişimde dr.a sordum epidurali doğum anaında felanmı yapıyosunuz diyee yok dedii çatır çatır doğurtmuyoruz merak etme dedii kaydirigubbakcemile3
açılma 1-2 cm.olduğunda epidurali veriyolarmış çok rahat olur o şekilde doğum dedii :lepi:
kartanem istersen ben sana alıp gönderiyim osmanlı pazarından almıştım bende
evet zeren bekliceez o zaman kışlıkları ay ben de çantayı hazır edem diyorum yaa 32 haftaya gircem nerdeysee
benim bebişimin hiç zıbını yok sayılır bi hastane çıkışında bi de bi tane zıbın takımı var o kaa
inegöldede özel hastanede kadın doktorda yok bende o yüzden bursaya gidiyorum kontrollere burdada doktorum var ama erkek gene ne olur ne olmaz gidiyom yanee
doguma kadar kac kez catı kontrolü yapılıyo yaa gelip gidip elliyolarmı :kedi:
walla 5-6 kez yaptılar sanırım her gelişinde yine mi demiştimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3inegöldede özel hastanede kadın doktorda yok bende o yüzden bursaya gidiyorum kontrollere burdada doktorum var ama erkek gene ne olur ne olmaz gidiyom yanee
doguma kadar kac kez catı kontrolü yapılıyo yaa gelip gidip elliyolarmı :kedi:
öğreneceksin kuzum:jeyyar::jeyyar:abooo noluyo bee çatı parmak marmakk hiç duymadıım bana çok uzak terimler bunnar kaydirigubbakcemile3
canım o dediğini ben de gördüm... hem çok ince iç gösterir bişe o... ben onu giyersem donarım kıızz..
ben kışlıkların çıkmasını bekliyorum.. pijama dünyasına bi defa daha gitcem.. Bide Moda Çarşısı var ya İzmir Caddesinde... Onun giriş katında pijamacı varmış arkadaşıma ordan hediye takım almışlar o da çok beğenmiş ama fiyatları nasıldır bilemiycem bakmak lazım...
haaa kızlar bişe sorcam: bebiş ilk doğduğunda dikişsiz zıbın giydirmek lazımmış.. tecrübeli anneler bu doğru mu söyleyin hele
body koleksiyonumu tamamlamaya çalışırkene bi de zıbın çıktı piyasayaa
oynamıyom ben yaaa :umursamaz:
walla 5-6 kez yaptılar sanırım her gelişinde yine mi demiştimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öğreneceksin kuzum:jeyyar::jeyyar:
walla ben hiç zıbın almadımda kullanmadımda hatta hast.çıkışı paketinin içinden bile çıktı onuda kullanmadım direk çıtçıtlı badisini giydirmiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?