enese 6 aylıkken hamile olduğumu öğrendim şimdi 1 yaşına girecek bıdıkitek enes ne kadarlıkken hamile kaldın sen
ohh yemegimide koydum ocaga
bide corba yaptık mı yeterrrr
ya bende çok heyecanlıyım kızlar ve artık sabırsızlanıyorum.
güle güle çıtırtı.bendede yemek yok ne yapcam bilmiyom.kociş hiçbişey yapma dedi gribim ya ama ben neyiycem onu bilemedim
valla bacım ben çıkardım bugün ne bilem az kaldı sonuçta olmayacakmı çatı muayenesi
bende bu gidişimde dr.a sordum epidurali doğum anaında felanmı yapıyosunuz diyee yok dedii çatır çatır doğurtmuyoruz merak etme dedii kaydirigubbakcemile3
açılma 1-2 cm.olduğunda epidurali veriyolarmış çok rahat olur o şekilde doğum dedii :lepi:
son hali buydu kızlar ben beceremiyorum yaa--------------------------------------------------------------------------------
....KK Nick.... Aldığı Tefriciye Sayısı Okunan Tefriciye Sayısı..........................................................
Kartanesi 500
Kenyaa 200
Cerin 150
ıtek 200
AlazZehra 300
Cersu 100
Nehiriver 300
Karazeytin 200
pln79 200
Annem Bir Melek 100
NazLı 500
Krispi 100
Mureda 194
EliFatihEFU 100
N.S.E 500
sekercik 100
--------------------------------------------------------------------------------
selam bacılar.
geçmişi okuyayım dedim ama çok ilerlemiş atlaya atlaya okudum geldim.
bugün 100 lük şeker yüklemem vardı sabahın 8 inden beri hastanedeydim çok yoruldum.
şükürler olsun şekerle ilgili bir problemim yokmuş:lepi:
batın'ım 1800 gr olmuş
dr herşey çok iyi dedi. geçen gittiğimde bebek iri demişti. şimdi daha normal dedi. yani normal doğum olabilirmiş ama önümüzde uzun zaman var dedi.
kaburga kemiklerime çok bastırıyor dedim. şikayet ettim oğluşumu. nereye gitsin bebek başka yerimi var dedi dr.
hastaneden çıktım gittim oğluma badi aldım 3 tane. üçüde farklı boydan.
böyle işte
ben şampuan ile bebe yağı aldım ablam hiçbiri kullanılmıyor ben kullanmadım dedi diğer ürünleri almadım zaten pudra da zararlıymış die duydum hele ki banyodan sonra sürmeyin diyorlar bebeğin cildinin hava almasını önlüyormuş ama ne kadar doğru bilemiyorum gene de evde pudra vardı kaşıntım oldukça sıcaktan dolayı sürdüm ben kendime özellikle göğüs altlarıma filan.
pijamaya da pek özenmedim açıkçası siz baya özeniyosunuz annem alıp getirmiş onu giycem başka da almıcam:) gecelik bi tane var benim şu anda da giydiğim onu giyerim yeni olması şart mı
zaten kimse gelmez hast.ye filan sonra da çok az kişi gelecek o nedenle hiç özenmiyorum kendime
selam bacılar.
geçmişi okuyayım dedim ama çok ilerlemiş atlaya atlaya okudum geldim.
bugün 100 lük şeker yüklemem vardı sabahın 8 inden beri hastanedeydim çok yoruldum.
şükürler olsun şekerle ilgili bir problemim yokmuş:lepi:
batın'ım 1800 gr olmuş
dr herşey çok iyi dedi. geçen gittiğimde bebek iri demişti. şimdi daha normal dedi. yani normal doğum olabilirmiş ama önümüzde uzun zaman var dedi.
kaburga kemiklerime çok bastırıyor dedim. şikayet ettim oğluşumu. nereye gitsin bebek başka yerimi var dedi dr.
hastaneden çıktım gittim oğluma badi aldım 3 tane. üçüde farklı boydan.
böyle işte
enese 6 aylıkken hamile olduğumu öğrendim şimdi 1 yaşına girecek bıdık
ohhh afiyet olsun canım bende kayınvalideme gideceğim yemeğe bugün yemek derdim yokzemuszemusyarında annemdeyimzemuszemus
son hali buydu kızlar ben beceremiyorum yaa
ayseon sende ekle canım kendini yokmus bak ismin
ben şampuan ile bebe yağı aldım ablam hiçbiri kullanılmıyor ben kullanmadım dedi diğer ürünleri almadım zaten pudra da zararlıymış die duydum hele ki banyodan sonra sürmeyin diyorlar bebeğin cildinin hava almasını önlüyormuş ama ne kadar doğru bilemiyorum gene de evde pudra vardı kaşıntım oldukça sıcaktan dolayı sürdüm ben kendime özellikle göğüs altlarıma filan.
pijamaya da pek özenmedim açıkçası siz baya özeniyosunuz annem alıp getirmiş onu giycem başka da almıcam:) gecelik bi tane var benim şu anda da giydiğim onu giyerim yeni olması şart mı
zaten kimse gelmez hast.ye filan sonra da çok az kişi gelecek o nedenle hiç özenmiyorum kendime
he ben de darma duman olmıcam canm da yeni almaya ne gerek var bi dünya yepyeni duran gecelik pijama var bendenan nie özenmion kendine düşünsene bebişinle ilk kez karsılascan oda tertemiz yeni cicişlerini gyse sende giysen öle karsılassanız mis gibi resimleriniz cekilse hatıra kalsa olmazmı ne o öle darma duman istemem kendimi resimlere ben en şık geceliği giyicem oğlumu beklerkene allah nasipederseee
pudra bende kullanmayacağım canım. hatta ben saf zeytinyağı kullanacağım bebişin poposuna bebe yağı yerine.
nan nie özenmion kendine düşünsene bebişinle ilk kez karsılascan oda tertemiz yeni cicişlerini gyse sende giysen öle karsılassanız mis gibi resimleriniz cekilse hatıra kalsa olmazmı ne o öle darma duman istemem kendimi resimlere ben en şık geceliği giyicem oğlumu beklerkene allah nasipederseee
nan yazdınızmı bana da duaları ben okumadım ya kimse beni duymuo die anammmmmmmmmmmmmmm ni ara baslayam bariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?