2009 Kasm Anneleri

itek enes ne kadarlıkken hamile kaldın sen
enese 6 aylıkken hamile olduğumu öğrendim şimdi 1 yaşına girecek bıdık
ohh yemegimide koydum ocaga
bide corba yaptık mı yeterrrr

ohhh afiyet olsun canım bende kayınvalideme gideceğim yemeğe bugün yemek derdim yokzemuszemusyarında annemdeyimzemuszemus

ya bende çok heyecanlıyım kızlar ve artık sabırsızlanıyorum.

güle güle çıtırtı.bendede yemek yok ne yapcam bilmiyom.kociş hiçbişey yapma dedi gribim ya ama ben neyiycem onu bilemedim

he ben öğlende domat. salatalık peynir yedim iyi geldi hem hafif hem sağlıklı:)

valla bacım ben çıkardım bugün ne bilem az kaldı sonuçta olmayacakmı çatı muayenesi

benim bildiğim 38. haftada çatı muayenesi oıluyomuş çünkü çatı muayenesi doğumu tetikleyebiliyormuş kanama da olabiliyormuş ben öyle biliyorum daha erken bence senin çatı muayenen olmaz bazı doktorlar da yapmıyorlarmış yapacak olsa önceki randevuda söyler herhalde.

ben de 4 cm açıldığında epidural yapılıyo diye duymuştum ama bazı dr.lar önermiyorlar bazıları öneriyor ben de şaşırdım kaldım

selam bacılar.
geçmişi okuyayım dedim ama çok ilerlemiş atlaya atlaya okudum geldim.
bugün 100 lük şeker yüklemem vardı sabahın 8 inden beri hastanedeydim çok yoruldum.
şükürler olsun şekerle ilgili bir problemim yokmuş:lepi:
batın'ım 1800 gr olmuş
dr herşey çok iyi dedi. geçen gittiğimde bebek iri demişti. şimdi daha normal dedi. yani normal doğum olabilirmiş ama önümüzde uzun zaman var dedi.
kaburga kemiklerime çok bastırıyor dedim. şikayet ettim oğluşumu. nereye gitsin bebek başka yerimi var dedi dr.
hastaneden çıktım gittim oğluma badi aldım 3 tane. üçüde farklı boydan.
böyle işte

son hali buydu kızlar ben beceremiyorum yaa
ayseon sende ekle canım kendini yokmus bak ismin

ben şampuan ile bebe yağı aldım ablam hiçbiri kullanılmıyor ben kullanmadım dedi diğer ürünleri almadım zaten pudra da zararlıymış die duydum hele ki banyodan sonra sürmeyin diyorlar bebeğin cildinin hava almasını önlüyormuş ama ne kadar doğru bilemiyorum gene de evde pudra vardı kaşıntım oldukça sıcaktan dolayı sürdüm ben kendime özellikle göğüs altlarıma filan.
pijamaya da pek özenmedim açıkçası siz baya özeniyosunuz annem alıp getirmiş onu giycem başka da almıcam:) gecelik bi tane var benim şu anda da giydiğim onu giyerim yeni olması şart mı

zaten kimse gelmez hast.ye filan sonra da çok az kişi gelecek o nedenle hiç özenmiyorum kendime

nan yazdınızmı bana da duaları ben okumadım ya kimse beni duymuo die anammmmmmmmmmmmmmm ni ara baslayam bariii

masallah canım oğlusuna 30 haftadayken 1900 e kadar normal bebek kilosu
benimkide kaburga kemiklerime baskı yapıyor özellikle otururken

nan nie özenmion kendine düşünsene bebişinle ilk kez karsılascan oda tertemiz yeni cicişlerini gyse sende giysen öle karsılassanız mis gibi resimleriniz cekilse hatıra kalsa olmazmı ne o öle darma duman istemem kendimi resimlere ben en şık geceliği giyicem oğlumu beklerkene allah nasipederseee

can ım hadi gözünaydınnn

maaşallah batınına:)

valla bebekler enteresan hareketler yapmaya başldı benimki de duramıyo yerinde garip garip şişlikler oluşuyo karnımda bi tarafa bastırıyo orası şişiyo diğer taraf sönük kalıyo bi acayip görünüyo

enese 6 aylıkken hamile olduğumu öğrendim şimdi 1 yaşına girecek bıdık

ohhh afiyet olsun canım bende kayınvalideme gideceğim yemeğe bugün yemek derdim yokzemuszemusyarında annemdeyimzemuszemus

oyy masallah yavrusuna
1.5 yasta iyi canım bakmak biraz zahmetli ama birden büyücekler opuyorumnanaktan

benim annemler ankarada bende annemlerdeyim yemek yapayımda gelince sahurda yerler artık

....KK Nick.... Aldığı Tefriciye Sayısı Okunan Tefriciye Sayısı............................................ ..............

Kartanesi 500
Kenyaa 200
Cerin 150
İtek 200
AlazZehra 300
Cersu 100
Nehiriver 300
Karazeytin 200
pln79 200
Annem Bir Melek 100
NazLı 500
Krispi 100
Mureda 194
EliFatihEFU 100
N.S.E 500
sekercik 100
ayse_on 100

pudra bende kullanmayacağım canım. hatta ben saf zeytinyağı kullanacağım bebişin poposuna bebe yağı yerine.

ben kac gecedir uyuyamiyorum kizlar ya.. ne midemdekileri hazmedebliyorum.. ne nefes alabiliyorum.. bide nefes alamadikca habire esneyesim geliyor.. bu sizdede oluyormu.. derin nefes almaya calisiyorum ama yarida kaliyor hep.. bide bas agrisi cikti ama okudugum kadariyla sizlerdede var.. bu haftalarda normalmiki bu agrilar? habire tansiyon ölcüyorum ama ölctükce yükseliyor sanki..

ayse bende nefes alamıom ya hatta suan bile öle nefes alamıom alamayınca panik yapıom panik yapınca iyce nefesim darlanıoo offf dün gece 5.30 da uyudum

he ben de darma duman olmıcam canm da yeni almaya ne gerek var bi dünya yepyeni duran gecelik pijama var bende
zaten kociş kameraya da alır kesin rezil olmak istemem yavruma:)

pudra bende kullanmayacağım canım. hatta ben saf zeytinyağı kullanacağım bebişin poposuna bebe yağı yerine.

ben de zeytinyağı çok ii die duymuştum o nedenle bakım seti almadım almıcam da bi de bebeğe sabun aldıydım o kadar

benim ablam sezeryan oldu. hastaneye gitmeden önce kuaföre gitti saçını fönletti. makyajını yaptı. süslendi püslendi öyle gitti hastaneye. benimde planım ozemuszemus

nefes daralması normal diyorlar ama bilemiyorum tabii yastığınızı yükseltin diyorlar denediniz mi kızlar?
ben de bazen derin nefes alayım diyorum kasığıma bi ağrı saplanıyo alamıyorum öyle yarı kalıyor
ama normaldir ya bebekler hızla büyüyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…