günaydın dadlummmmm opuyorumnanaktan
naber tosbik hatunlar kaydirigubbakcemile3
he yavrum yaaaa gün sayılıyo bizim evdede:kedi:
allah kolaylık versin.ay benim kocişinde var sınavı cumartesi.offff inşallah verir son bi tane dersi kaldı.verirse askerlik 6 ay yapcak.dua ediiiiiin noluuuuuuuuur
slmlar kızlarrrr tünaydınlar hepinizeee
bu söbiyet tatlısının tarifi nerdeydi bilen varmıııı:kedi:
Şeniz slm tubişimm
slm NSE hoşgeldiinn opuyorumnanaktan
:1shok::1shok: anaam gün mü sayılıyoo akannehir
inşallah verir cnm 1 derside kurtulurr :Saruboceq:
http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/307027-milfoy-hamurundan-kolay-sobiyetresimli.html
slm konyalımm opuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsnız ya benim evde net yok giremiyorum çok özledim ve merak ettim sizi inşş herkesin keyfi yerindedir karakızdan haber varmıı inşş sağlıkla evlerine dönerler
ben yemeğe gidiyorumcokacimcoook afiyet olsun hepinize
slm destna opuyorumnanaktan karakızımız şuan tekrar hastanede solunum yetmezliği varmış onun için gitmiş hastaneye.durumuzda küvezde iyiye gidiyomuş durumlarıı :Saruboceq::Saruboceq:
slm destna opuyorumnanaktan karakızımız şuan tekrar hastanede solunum yetmezliği varmış onun için gitmiş hastaneye.durumuzda küvezde iyiye gidiyomuş durumlarıı :Saruboceq::Saruboceq:
afiyet olsun cnmm opuyorumnanaktan
hoşgördüm mureda
millet nasılsınız nasıl gidiyor hamileliğiniz. inş. bi sıkıntı neyin yoktur ortalıkta.
geceleri yatamaz oldum ben yaa sırt üstü yatmaktan belim bükülmeye başladı yan yattım mı bebek yandan yandan vuruyor bende o ezilmesin deyi sırt üstüne dönüyom sizler de durum aynı mı ?
günaydın millet günaydıııııııınnnn
kızlar bu sabah çok uyumuşum yavvv 11,30 da uyandım niye bu kaaa uyudumki ben
eeee sizler nasılsınız
cerinim geçmiş olsun yaaaavvv nan ödümü patlattın dedim sıra bize geldi bu kasım anaları 7 aylık doğuruyo edadan aldım haberleri nan senin bende ne msn nede tel var nnan ne bu böle istemimisin yoksa beni nansenağlama
hee hoşgeldin kız ne günaydını saat kaç olmuş:)))Günaydın kasım şekerleriii a.s.
ula ben artık geçmişe heç bakmıyom heee :kedi: başım dönüyo yaa okurkenee :kedi:
canım bildiğim kadarıyla uçak firmaları hamilelerden 32.haftadan sonra doktor raporu istiyolarmış.önce araştırda doğruysa doktorundan rapor al
canım ben bi tane uyku tulumu aldım kadife değil ama ya.iki aylık olunca falan giydiririm.bide battaniye olarak fermuarlılar var onlarda çok güzel onlardanda aldım.olmazsa ilk ay onun içine koyarım sıcacık olur.
hadi yaaa bazen bende de müthiş bi gaz sancısı oluyo:) kıvranıyorum yoldaa... amaan gözümü korkuttunn kızzzayy şekercikk cnm çok zorlanırsın vallaa bak yolda ben bu haftasonu izmirden gelirken ağlıcaktım nerdese yaa mafoldumben ne bi saati nerdese 15-20 dk.bir durdukk mafoldumben.bu koca karınla yolculuk çok zor ama bende yine izmire gidicem dr.randevumda bayram tatilinde çünkü mafoldumben
afiyet olsun cnmm opuyorumnanaktan
hoşgördüm mureda
millet nasılsınız nasıl gidiyor hamileliğiniz. inş. bi sıkıntı neyin yoktur ortalıkta.
geceleri yatamaz oldum ben yaa sırt üstü yatmaktan belim bükülmeye başladı yan yattım mı bebek yandan yandan vuruyor bende o ezilmesin deyi sırt üstüne dönüyom sizler de durum aynı mı ?
benimde bi tane dersim war werirsem mezun olcam inşallah :Saruboceq:he yavrum yaaaa gün sayılıyo bizim evdede:kedi:
allah kolaylık versin.ay benim kocişinde var sınavı cumartesi.offff inşallah verir son bi tane dersi kaldı.verirse askerlik 6 ay yapcak.dua ediiiiiin noluuuuuuuuur
hoşgeldin cnmmslm kızlar nasılsnız ya benim evde net yok giremiyorum çok özledim ve merak ettim sizi inşş herkesin keyfi yerindedir karakızdan haber varmıı inşş sağlıkla evlerine dönerler
napıon nan çıtırtı karısıı laelaelaelaelaegünaydın millet günaydıııııııınnnn
kızlar bu sabah çok uyumuşum yavvv 11,30 da uyandım niye bu kaaa uyudumki ben
eeee sizler nasılsınız
cerinim geçmiş olsun yaaaavvv nan ödümü patlattın dedim sıra bize geldi bu kasım anaları 7 aylık doğuruyo edadan aldım haberleri nan senin bende ne msn nede tel var nnan ne bu böle istemimisin yoksa beni nansenağlama
hayırdır cerine noldu yavv noluyor bize kızlar
kk ya girmeyince ne çok şey yaşanıyor herşeyden bihaberim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?