2009 Kasm Anneleri

günaydın dadlummmmm opuyorumnanaktan

Şeniz slm tubişimm

naber tosbik hatunlar kaydirigubbakcemile3

slm NSE hoşgeldiinn opuyorumnanaktan

he yavrum yaaaa gün sayılıyo bizim evdede:kedi:
allah kolaylık versin.ay benim kocişinde var sınavı cumartesi.offff inşallah verir son bi tane dersi kaldı.verirse askerlik 6 ay yapcak.dua ediiiiiin noluuuuuuuuur

:1shok::1shok: anaam gün mü sayılıyoo akannehir
inşallah verir cnm 1 derside kurtulurr :Saruboceq:

slmlar kızlarrrr tünaydınlar hepinizeee
bu söbiyet tatlısının tarifi nerdeydi bilen varmıııı:kedi:

http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/307027-milfoy-hamurundan-kolay-sobiyetresimli.html
slm konyalımm opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsnız ya benim evde net yok giremiyorum çok özledim ve merak ettim sizi inşş herkesin keyfi yerindedir karakızdan haber varmıı inşş sağlıkla evlerine dönerler

yeni gelenler sizlerde hoşgeldiniz.
bende çok sık giremiyorum yaa herkesi çok özlüyom. bizim buranın işleri yazın bir başladımı bitmiyor ne has sizlerin bahçe işleri yok

slm kızlar nasılsnız ya benim evde net yok giremiyorum çok özledim ve merak ettim sizi inşş herkesin keyfi yerindedir karakızdan haber varmıı inşş sağlıkla evlerine dönerler

slm destna opuyorumnanaktan karakızımız şuan tekrar hastanede solunum yetmezliği varmış onun için gitmiş hastaneye.durumuzda küvezde iyiye gidiyomuş durumlarıı :Saruboceq::Saruboceq:

ben yemeğe gidiyorumcokacimcoook afiyet olsun hepinize

afiyet olsun cnmm opuyorumnanaktan

hoşgördüm mureda
millet nasılsınız nasıl gidiyor hamileliğiniz. inş. bi sıkıntı neyin yoktur ortalıkta.

geceleri yatamaz oldum ben yaa sırt üstü yatmaktan belim bükülmeye başladı yan yattım mı bebek yandan yandan vuruyor bende o ezilmesin deyi sırt üstüne dönüyom sizler de durum aynı mı ?

günaydın millet günaydıııııııınnnn
kızlar bu sabah çok uyumuşum yavvv 11,30 da uyandım niye bu kaaa uyudumki ben
eeee sizler nasılsınız

cerinim geçmiş olsun yaaaavvv nan ödümü patlattın dedim sıra bize geldi bu kasım anaları 7 aylık doğuruyo edadan aldım haberleri nan senin bende ne msn nede tel var nnan ne bu böle istemimisin yoksa beni nansenağlama

slm destna opuyorumnanaktan karakızımız şuan tekrar hastanede solunum yetmezliği varmış onun için gitmiş hastaneye.durumuzda küvezde iyiye gidiyomuş durumlarıı :Saruboceq::Saruboceq:

tez zamanda her ikiside hastane yollarından kurtulurlar. Allah herdaim yardımcıları olsun

hayırdır cerine noldu yavv noluyor bize kızlar
kk ya girmeyince ne çok şey yaşanıyor herşeyden bihaberim valla

saol canım okadar endişelendimkii onlar içinn tez vakittedeçıkar inşş küvezden kaçkilo doğmuşş biliyormusunuzz

NSE cnm bu hafta gittim dr.a ve artık sırt üstü yatmak kesinlikle yasak dedi lmaz:
bebiş hem rahime baskı yaparmış hemde tıkanabilirmisiz sağdan sola dönerken 2 dk.kalabilirsin yanlızca sırtüstü dedi aklında olsun seninde cnmm dikkat et yatma artık sırt üstü tehlikelimiş lmaz:

slm krispimm Şeniz
bu cerenimo seni sevmiiiiiii :kedi::kedi:

Günaydın kasım şekerleriii a.s.
ula ben artık geçmişe heç bakmıyom heee :kedi: başım dönüyo yaa okurkenee :kedi:
hee hoşgeldin kız ne günaydını saat kaç olmuş:)))
en iyisini yapıyon ben bi takıldım geçmişe amaniin bi dünya sayfa birikmiş valla

benm gördüğüm de fermuarlıydı canım alıyım bari bi dahaki gidişimde

hadi yaaa bazen bende de müthiş bi gaz sancısı oluyo:) kıvranıyorum yoldaa... amaan gözümü korkuttunn kızzz

amaninn karakız neden gitti hast.ye diyodum bende anlamıyodum okuyodum geçmişi Allahım yaaa karakızımız da durumuz da iyi olcak inanıyoruz hepimizz

valla aynı şey bnde de oluyo bu sıralarda sola yatıyorum omzum tutuluyo sonra kalkıp oturuo sağa dönüyorum boynum ağrımaya başlıyo sırt üstü yatıyorum daha rahat geliyo ama bebek için de ii olmuyomuş die okuduyydum içm rahat etmiyo her dönüşte de ebe tembihlediydi kalkıp oturuyorum öyle dönüyorum artık kıpır kıpır kociş de uyanıy ikide bir
benim bebek de yan yatınca altta kalan kısmı tepikliyo uyu yavrumm nolurrr demekten benm uykum kaçıyo bide karnımın altına ystık da koyuyorum gene olmuyo napçaz bilmem

he yavrum yaaaa gün sayılıyo bizim evdede:kedi:

allah kolaylık versin.ay benim kocişinde var sınavı cumartesi.offff inşallah verir son bi tane dersi kaldı.verirse askerlik 6 ay yapcak.dua ediiiiiin noluuuuuuuuur
benimde bi tane dersim war werirsem mezun olcam inşallah :Saruboceq:
hoşgeldin cnmm
napıon nan çıtırtı karısıı laelaelaelaelae
hayırdır cerine noldu yavv noluyor bize kızlar
kk ya girmeyince ne çok şey yaşanıyor herşeyden bihaberim valla

dün cerenimoo az daha doğuruyoduu delikafadulden

hoşgeldin çıtırtı.

nse canım dün cerinde akıntı varmış suyu geliyo sanıp doktora gitmiş baya varmış çünkü.ordaki ebede suyun geliyo falan demiş.ama çok şükür suyu gelmemiş mantar ve enfeksiyon varmış ondan oluş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…