2009 Kasm Anneleri

kızlar ya hiç ağustos annelerine baktınızmı hemen hemen hepsi 37 38 de doğurmuş %95 i sezeryan neden öleki bu bebekler savredemiyomu ne yoksa zamane dr.larımı desek of yaa az kaldıkça tırsıyorum

anaaa ben daha dünü okuyorum da haberim yok valla arada da bugün yazılanlara bakıyorumm

nie çoğu sezaryen olmuş sorun mu çıktı ki acep

hakkaten ya çoğu kişi sezaryen oluyo son zamanlarda
normal doğum yapılmıyo fazla
neden ki

benm de içime şüphe düşüyo amma dr doğum işareti yok dedi bayramda bana yol izni bilem verdi ondan içim azck rahat

kız bendede var akıntı demek yorulmaktan oluyo.bende bugün toz aldım evi süpürdüm bel ve sırt ağrısı çekiyom valla.işleri kocişlerden yardım alarak yapcaz artık ne yapalım.
kızlar ya hiç ağustos annelerine baktınızmı hemen hemen hepsi 37 38 de doğurmuş %95 i sezeryan neden öleki bu bebekler savredemiyomu ne yoksa zamane dr.larımı desek of yaa az kaldıkça tırsıyorum

canım benim doktorum 35.haftadan sonra doğum başlarsa durdurmayız dedi.35.haftadan sonra normal kabul ediliyomuş doğum
ben dün dalin sıvı deterjan dda aldım ama yumuşatıcı almdım gerekli mi çok biliyomusun şekerimm

canımın içi bende dalin sıvı deterjan aldım yumuşatıcı almadım valla.gerek varmı bilmiyorum ama aldığımız deterjan yumuşatıcı gibi zaten gerek yok bence yaaa.

şekercik canım sezeryan kolay geliyo galiba millete.uyuyo uyanıyo doğurmuş.çoğu normal doğumdan korktuğu için sezeryan oluyo.bazı doktorlarada sezeryan kolay geliyomuş.
benim doktorum şimdilik normal doğum görünüyo sen hangisi istersen onu yaparız dedi.bende normal isterim bi anormallik olmazsa dedim

şekercik sen nereye gitcen?
ben izmire gitmek istiyodum bayramda ama uçakla tabi
sakıncalı olur diye sormadım bile doktora ilk defa bayramda ankarada olcam neyseki annemler gelcek

dilmuh valla yorgunluktan diyorum ben o akın tılara az önce gene geldi ütü yaptıydım makineye yorganı attıydım onu astım filan yoruldum heralde ne bileyim bi ütüyle de yorulcaksak artık nane molla mı olduk neeeee

bana da yumuşatır gibi geldi olmadı deneriz bi makine yıkarız baktık kazık gibi oluyo o zaman alırız yumuşatıcısından da ben m... marketten aldım 11 küsur du fiyatı indirimde kızlar hem deterjan hem yumuşatıcısı haberiniz olsun almayan varsa alsın valla çok ucuz geldi bana

kociş de bebek kıyafetleri genelde penye yumuşatıcıya ne gerek var dedi haklı

bi de dün ben gezerken bi çamaşırcıda bebek için tulum gördüm kolları var emme torba gibi bişi kadifeden uyku tulumu sanırsam almakta da tereddüt ettim ama alan varmı kızlar içinizde yaaaa alsak mı ki ne etsek bebelere battaniye bile örtülmez gece bizim ev de geçen kış soğuk olduydu ne önerirsinizzz

he dr bana daha doğum şeklinden bahsetmedi ama şimdiye dek her şey normal gidiy herlde bişey çıkmazsa ben de normal istiyorum sezaryenden daha çok korkuyorum ama hayırlısı diyorum genede içimden bi ses kolay doğum yapacağımı söylüyo:)
evet sezaryen kolay geliyo gibi her doğum zordur bence Allah kolaylık versin ne diyelim şimdiden son anda bile değişiyo bu durum sonuçtaaa

sakıncalı olur diye sormadım bile doktora ilk defa bayramda ankarada olcam neyseki annemler gelcek
he biz ayvalıka gitçez balıkesir yazıy ama ben blkde oturmuyorum blk.liyim sadece esk.de oturuyoruz biz.sorsaydın keşke ama annen gelcekmiş ne fark eder biz k.valdeme gitçez benm annemler de ablamda olcaklar çünkü
kendi arabanızla gitçekseniz arkada istirahat ederek git bi de her saat başı dur az yürü dedi doktor ama bende şimdiye dek bi sorun çıkmadıydı hiç heralde onndan izin verdi bilemiyorumm

Günaydın kasım şekerleriii a.s.
ula ben artık geçmişe heç bakmıyom heee :kedi: başım dönüyo yaa okurkenee :kedi:

canım bildiğim kadarıyla uçak firmaları hamilelerden 32.haftadan sonra doktor raporu istiyolarmış.önce araştırda doğruysa doktorundan rapor al

canım ben bi tane uyku tulumu aldım kadife değil ama ya.iki aylık olunca falan giydiririm.bide battaniye olarak fermuarlılar var onlarda çok güzel onlardanda aldım.olmazsa ilk ay onun içine koyarım sıcacık olur.

ayy şekercikk cnm çok zorlanırsın vallaa bak yolda ben bu haftasonu izmirden gelirken ağlıcaktım nerdese yaa mafoldumben ne bi saati nerdese 15-20 dk.bir durdukk mafoldumben.bu koca karınla yolculuk çok zor ama bende yine izmire gidicem dr.randevumda bayram tatilinde çünkü mafoldumben

yeni gelen hatunlar hoşgeldiniz.
kız tuğba neredesin kaç gündür bi denk gelemedik yavrum
hafta sonu açıköğretim sınavım varr dadlum
ders çalışmaya çalışıyomm :bbo:
o yüzden ara ara giriyomm
inş pazartesinden sonra rahatımm :lepi:
Günaydın kasım şekerleriii a.s.
ula ben artık geçmişe heç bakmıyom heee :kedi: başım dönüyo yaa okurkenee :kedi:
günaydın dadlummmmm opuyorumnanaktan
Çektirmedim hacı dr öle bişe demedi niye nan lazım mıymış kiii akannehir

yok nan gerekli bişey değeldee hatıra olur diyeee ben çok istiyomm
sen bilmiyon mu 3d nee cahall :mymeka:

canım moralini bozmak istemem ama 7. aya girenleri artık hiçbir havayolu şirketi kabul etmiyor haberin olsun

diloşum nbr cnmm opuyorumnanaktan
pişt bağa bakk :jeyyar: son 4 gün haaa senin için :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

he yavrum yaaaa gün sayılıyo bizim evdede:kedi:

allah kolaylık versin.ay benim kocişinde var sınavı cumartesi.offff inşallah verir son bi tane dersi kaldı.verirse askerlik 6 ay yapcak.dua ediiiiiin noluuuuuuuuur

slmlar kızlarrrr tünaydınlar hepinizeee
bu söbiyet tatlısının tarifi nerdeydi bilen varmıııı:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…