kızlar ya hiç ağustos annelerine baktınızmı hemen hemen hepsi 37 38 de doğurmuş %95 i sezeryan neden öleki bu bebekler savredemiyomu ne yoksa zamane dr.larımı desek of yaa az kaldıkça tırsıyorum
yaa son zamanlara geldiğimizden midir nedir herkeste bişeyler çıkıyor
sanırım bunları yaşamak normalll
ben d eyarın evi temizleyem diyodum bugün pazara gidicem ama düşündüm de dün biraz fazlaca gezdim yoruldum birden akıntım geliverdi yorulunca böyle oluyor dikkat ettim de ee biz nası temizlicez evlerimizi zaten üstünkörü temizliyodummm
kızlar ya hiç ağustos annelerine baktınızmı hemen hemen hepsi 37 38 de doğurmuş %95 i sezeryan neden öleki bu bebekler savredemiyomu ne yoksa zamane dr.larımı desek of yaa az kaldıkça tırsıyorum
ben dün dalin sıvı deterjan dda aldım ama yumuşatıcı almdım gerekli mi çok biliyomusun şekerimm
he dr bana daha doğum şeklinden bahsetmedi ama şimdiye dek her şey normal gidiy herlde bişey çıkmazsa ben de normal istiyorum sezaryenden daha çok korkuyorum ama hayırlısı diyorum genede içimden bi ses kolay doğum yapacağımı söylüyo:)şekercik canım sezeryan kolay geliyo galiba millete.uyuyo uyanıyo doğurmuş.çoğu normal doğumdan korktuğu için sezeryan oluyo.bazı doktorlarada sezeryan kolay geliyomuş.
benim doktorum şimdilik normal doğum görünüyo sen hangisi istersen onu yaparız dedi.bende normal isterim bi anormallik olmazsa dedim
he biz ayvalıka gitçez balıkesir yazıy ama ben blkde oturmuyorum blk.liyim sadece esk.de oturuyoruz biz.sorsaydın keşke ama annen gelcekmiş ne fark eder biz k.valdeme gitçez benm annemler de ablamda olcaklar çünküşekercik sen nereye gitcen?
ben izmire gitmek istiyodum bayramda ama uçakla tabi
sakıncalı olur diye sormadım bile doktora ilk defa bayramda ankarada olcam neyseki annemler gelcek
nan cerin karısı sen 3dyee girdin mi hiççç
şekercik sen nereye gitcen?
sakıncalı olur diye sormadım bile doktora ilk defa bayramda ankarada olcam neyseki annemler gelcek
dilmuh valla yorgunluktan diyorum ben o akın tılara az önce gene geldi ütü yaptıydım makineye yorganı attıydım onu astım filan yoruldum heralde ne bileyim bi ütüyle de yorulcaksak artık nane molla mı olduk neeeee
bana da yumuşatır gibi geldi olmadı deneriz bi makine yıkarız baktık kazık gibi oluyo o zaman alırız yumuşatıcısından da ben m... marketten aldım 11 küsur du fiyatı indirimde kızlar hem deterjan hem yumuşatıcısı haberiniz olsun almayan varsa alsın valla çok ucuz geldi bana
kociş de bebek kıyafetleri genelde penye yumuşatıcıya ne gerek var dedi haklı
bi de dün ben gezerken bi çamaşırcıda bebek için tulum gördüm kolları var emme torba gibi bişi kadifeden uyku tulumu sanırsam almakta da tereddüt ettim ama alan varmı kızlar içinizde yaaaa alsak mı ki ne etsek bebelere battaniye bile örtülmez gece bizim ev de geçen kış soğuk olduydu ne önerirsinizzz
edoş hoşgeldin
hafta sonu açıköğretim sınavım varr dadlumyeni gelen hatunlar hoşgeldiniz.
kız tuğba neredesin kaç gündür bi denk gelemedik yavrum
günaydın dadlummmmm opuyorumnanaktanGünaydın kasım şekerleriii a.s.
ula ben artık geçmişe heç bakmıyom heee :kedi: başım dönüyo yaa okurkenee :kedi:
Çektirmedim hacı dr öle bişe demedi niye nan lazım mıymış kiii akannehir
şekercik sen nereye gitcen?
diloşum nbr cnmm opuyorumnanaktan
pişt bağa bakk :jeyyar: son 4 gün haaa senin için :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
hafta sonu açıköğretim sınavım varr dadlum
ders çalışmaya çalışıyomm :bbo:
o yüzden ara ara giriyomm
inş pazartesinden sonra rahatımm :lepi:
günaydın dadlummmmm opuyorumnanaktan
yok nan gerekli bişey değeldee hatıra olur diyeee ben çok istiyomm
sen bilmiyon mu 3d nee cahall :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?