2009 Kasm Anneleri

nan az öncee internet gitti
dedim rabbim dualarımı duyduu
ama sonra yine geldiii:umursamaz:

bendede aynı yastıklar arasında uyumaya çalışıyorum bi sağa bi sola bir sırtüstü derken bundan sonra daha zor olucak heralde dahada şişicez

heeee baksana sevmiiii işte senağlamasenağlamasenağlama

kenyaa ben kullanıyorum cnm bende yapmadı ama beraberinde aldığın bi besinden dolayı mı oldu acep

boşver kız kenya kabız olmayalım da:)

krispi uyu yavrum uyu çok arıcaz bugünleri ah ben de uyuyabilsemmm

nan az öncee internet gitti
dedim rabbim dualarımı duyduu
ama sonra yine geldiii:umursamaz:

:roflol::roflol::roflol: bakmasadın nan geldimi diyee :roflol:

kIZLARRR YA MAGNEZYUM KULLANAN VARMIII
BENDE İSHAL YAPTI YAA :kedi:

ben içiyom ama yok öle bişi cnmm :kedi:

heeee baksana sevmiiii işte senağlamasenağlamasenağlama

:teselli::teselli: ben sevim senii kuşuumm :asigim: üzülmee

anaaaaam essahmı diyon kız ben hep sırt üstü yatıyorum. gerçi dediğin gibi sırt üstü yattımmı bebek baskımı yapıyor ne nefes alamıyorum. darlık basıyor. son aylar iyice bunaltmaya başladı hakkatende. uyardığın için sağol tatlım

yan yatınca hemen uyuşuyor insanın omzu. zati sabaha kadar yarı uykulu yarı uyanık kalıyom bende. benim kocamda noldu demekten yoruldu:))) ya ben yastık denedim olmadı.
Allah yardımcımız olsun dayanacaz çaremiz yok.
dün cerenimoo az daha doğuruyoduu delikafadulden

hadi yaa şaka deyon demi

kIZLARRR YA MAGNEZYUM KULLANAN VARMIII
BENDE İSHAL YAPTI YAA :kedi:
ewet canımm şu anda kullanmıyom ama magnezyum dışkıdaa yumuşama yapıyoo bi ara kullanmıştımm
ayy tuğba hadi allah yardımcınız olsun.hangi bölüm yavrum

sağol yaa nasıl geriliyom bi bilsennn
benim bölüm halkla ilişkilerrr

ay evet arkadaşlar aynen yani yan yatınca başlıyo tekmelemeye e mecbur sırtüstü yatıyoz bende eziliyo heralde sıkışıyo başlıyo vurmaya hiç zora gelemiyolar

kenyaa ben kullanıyorum cnm bende yapmadı ama beraberinde aldığın bi besinden dolayı mı oldu acep

yaaa bukadar uyumazdımda işte zaten geç yatmıştım
bide buse gece çok döndü durdu ıhladı mıhladı benide uyutmadı acep hastamı olcek ne allah korusun sanki ni yerindeb rahatsız gibiydi şimdilik bi bvukuat yok inşallahda olmaz yaaaaaa

benimde bi tane dersim war werirsem mezun olcam inşallah :Saruboceq:

hoşgeldin cnmm

napıon nan çıtırtı karısıı laelaelaelaelae

dün cerenimoo az daha doğuruyoduu delikafadulden

hoşbulduk canım cerinede geçmiş olsun banada oldu fitil vermiştidoktorr

bidekızlar geçen günn bi iş geldi başıma :kedi::kedi: nasıl desem bilmemki ieşimle birlikte olduk ve kangeldii nasıl panik yaptım anlatamam benimbaştada hep kanamamolduğuiçinn gece gece marazlandım bi ağlama krizi istifra aldı benii sonra baktım devam etmiyorr bebeğindekayfi yerindee doktora gitmedim netten baktığımdaa bu haftalarda olabileceğii yazıyorr bizim doktor32.haftadansonra yok demiştizatenn
ödüm koptu bu sayfayı kapattım anlıycağınızz

TABİ aLLAH KORUSUN KABIZ OLURSAK Bİ HAFTA CEHENNEM AZABI ARTIK

slm unı opuyorumnanaktan yanlış alarm canım ebe su sanmış ama değilmiş :kedi:
mantardan dolayı o kadar artmış akıntısı :kedi:

suyu geldi sanmışlar öylemi. nasıl bi akıntıymış öyle demek enfeksiyon artınca akıntıda su gibin akıveriyor.
bende halı yıkadıydım inşallah üşütmemde enfeksiyon neyle uğraşmam durduk yere

ya arkadaşlar bişi sorsam ayıp olurmu acep ne sıklıkta ilişkiye giriyonuz nekadar ara veriyonuz yada tamamen bıraktınızmı dr. tavsiyeleriniz neler bunları nekadar dikkate alıyonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…