hoşgördüm mureda
millet nasılsınız nasıl gidiyor hamileliğiniz. inş. bi sıkıntı neyin yoktur ortalıkta.
geceleri yatamaz oldum ben yaa sırt üstü yatmaktan belim bükülmeye başladı yan yattım mı bebek yandan yandan vuruyor bende o ezilmesin deyi sırt üstüne dönüyom sizler de durum aynı mı ?
NSE cnm bu hafta gittim dr.a ve artık sırt üstü yatmak kesinlikle yasak dedilmaz:
bebiş hem rahime baskı yaparmış hemde tıkanabilirmisiz sağdan sola dönerken 2 dk.kalabilirsin yanlızca sırtüstü dedi aklında olsun seninde cnmm dikkat et yatma artık sırt üstü tehlikelimişlmaz:
slm krispimm Şeniz
bu cerenimo seni sevmiiiiiii :kedi::kedi:
kIZLARRR YA MAGNEZYUM KULLANAN VARMIII
BENDE İSHAL YAPTI YAA :kedi:
nan az öncee internet gitti
dedim rabbim dualarımı duyduu
ama sonra yine geldiii:umursamaz:
kIZLARRR YA MAGNEZYUM KULLANAN VARMIII
heeee baksana sevmiiii işte senağlamasenağlamasenağlama
NSE cnm bu hafta gittim dr.a ve artık sırt üstü yatmak kesinlikle yasak dedilmaz:
bebiş hem rahime baskı yaparmış hemde tıkanabilirmisiz sağdan sola dönerken 2 dk.kalabilirsin yanlızca sırtüstü dedi aklında olsun seninde cnmm dikkat et yatma artık sırt üstü tehlikelimişlmaz:
yan yatınca hemen uyuşuyor insanın omzu. zati sabaha kadar yarı uykulu yarı uyanık kalıyom bende. benim kocamda noldu demekten yoruldu:))) ya ben yastık denedim olmadı.valla aynı şey bnde de oluyo bu sıralarda sola yatıyorum omzum tutuluyo sonra kalkıp oturuo sağa dönüyorum boynum ağrımaya başlıyo sırt üstü yatıyorum daha rahat geliyo ama bebek için de ii olmuyomuş die okuduyydum içm rahat etmiyo her dönüşte de ebe tembihlediydi kalkıp oturuyorum öyle dönüyorum artık kıpır kıpır kociş de uyanıy ikide bir
benim bebek de yan yatınca altta kalan kısmı tepikliyo uyu yavrumm nolurrr demekten benm uykum kaçıyo bide karnımın altına ystık da koyuyorum gene olmuyo napçaz bilmem
dün cerenimoo az daha doğuruyoduu delikafadulden
ewet canımm şu anda kullanmıyom ama magnezyum dışkıdaa yumuşama yapıyoo bi ara kullanmıştımmkIZLARRR YA MAGNEZYUM KULLANAN VARMIII
ayy tuğba hadi allah yardımcınız olsun.hangi bölüm yavrum
kenyaa ben kullanıyorum cnm bende yapmadı ama beraberinde aldığın bi besinden dolayı mı oldu acep
boşver kız kenya kabız olmayalım da:)
krispi uyu yavrum uyu çok arıcaz bugünleri ah ben de uyuyabilsemmm
benimde bi tane dersim war werirsem mezun olcam inşallah :Saruboceq:
hoşgeldin cnmm
napıon nan çıtırtı karısıı laelaelaelaelae
dün cerenimoo az daha doğuruyoduu delikafadulden
günaydın kızlar...
çok işim var geçmişe bakamıycam cerini merak ettimm... nolmuş haber geldi mi ????????
kenyaa ben kullanıyorum cnm bende yapmadı ama beraberinde aldığın bi besinden dolayı mı oldu acep
boşver kız kenya kabız olmayalım da:)
krispi uyu yavrum uyu çok arıcaz bugünleri ah ben de uyuyabilsemmm
slm unı opuyorumnanaktan yanlış alarm canım ebe su sanmış ama değilmiş :kedi:
mantardan dolayı o kadar artmış akıntısı :kedi:
slm unı opuyorumnanaktan yanlış alarm canım ebe su sanmış ama değilmiş :kedi:
mantardan dolayı o kadar artmış akıntısı :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?