hoşbulduk canım cerinede geçmiş olsun banada oldu fitil vermiştidoktorr
bidekızlar geçen günn bi iş geldi başıma :kedi::kedi: nasıl desem bilmemki ieşimle birlikte olduk ve kangeldii nasıl panik yaptım anlatamam benimbaştada hep kanamamolduğuiçinn gece gece marazlandım bi ağlama krizi istifra aldı benii sonra baktım devam etmiyorr bebeğindekayfi yerindee doktora gitmedim netten baktığımdaa bu haftalarda olabileceğii yazıyorr bizim doktor32.haftadansonra yok demiştizatenn
ödüm koptu bu sayfayı kapattım anlıycağınızz
hoşbulduk canım cerinede geçmiş olsun banada oldu fitil vermiştidoktorr
bidekızlar geçen günn bi iş geldi başıma :kedi::kedi: nasıl desem bilmemki ieşimle birlikte olduk ve kangeldii nasıl panik yaptım anlatamam benimbaştada hep kanamamolduğuiçinn gece gece marazlandım bi ağlama krizi istifra aldı benii sonra baktım devam etmiyorr bebeğindekayfi yerindee doktora gitmedim netten baktığımdaa bu haftalarda olabileceğii yazıyorr bizim doktor32.haftadansonra yok demiştizatenn
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine. eşlerimizde biraz dayanıversinler kapa o sayfayı kapaaaaaa :))) bende kapadımhoşbulduk canım cerinede geçmiş olsun banada oldu fitil vermiştidoktorr
:roflol::roflol::roflol: bakmasadın nan geldimi diyee :roflol:
ben içiyom ama yok öle bişi cnmm :kedi:
:teselli::teselli: ben sevim senii kuşuumm :asigim: üzülmee
ya arkadaşlar bişi sorsam ayıp olurmu acep ne sıklıkta ilişkiye giriyonuz nekadar ara veriyonuz yada tamamen bıraktınızmı dr. tavsiyeleriniz neler bunları nekadar dikkate alıyonuz
ohhhh beee sonunda biri cvp verdi...saol edoşummmm opuyorumnanaktan
ya arkadaşlar bişi sorsam ayıp olurmu acep ne sıklıkta ilişkiye giriyonuz nekadar ara veriyonuz yada tamamen bıraktınızmı dr. tavsiyeleriniz neler bunları nekadar dikkate alıyonuz
ben içiyom ama yok öle bişi cnmm :kedi:
:1shok::1shok: ayy geçmiş olsun cnmm ne korkmuşundur tahmin edemiyorum heee akannehir
valla benim doktor bişey demedi bende soramadım utandım.koca karnıyla neler düşünüyo diycek adam.
ama 32.haftaya kadar devammış ve hafta iki normalmiş.
bana sorarsanız doğurana kadar iki haftada bir kaçamak normal beeeee.
ewet canımm şu anda kullanmıyom ama magnezyum dışkıdaa yumuşama yapıyoo bi ara kullanmıştımm
ah kenya aahh :) senle derdimiz aynı şekerim en büyük duam kabız olmamak zten ama bi internet sitesinde de çok fazla ishal olmak da iyi gelmiyor diye duyduydum ablam da son hamileliğinde hiç çıkmadığını çünkü dr. n verdiği bi ilacın kendisini ishal yaptığını söylediydi galba gene kişiden kişiye değişen bi durum sözkonusu
valla benim doktor bişey demedi bende soramadım utandım.koca karnıyla neler düşünüyo diycek adam.
ama 32.haftaya kadar devammış ve hafta iki normalmiş.
bana sorarsanız doğurana kadar iki haftada bir kaçamak normal beeeee.
kenyaa varsa ilacın prospektüsüne baksana canm yan etkisidir belki seni etkilemiştir olabilir yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?