2009 Kasm Anneleri

:1shok::1shok: ayy geçmiş olsun cnmm ne korkmuşundur tahmin edemiyorum heee akannehir

kız sen genede bi doktorun arasaydın.neyse şükür sonu gelmemiş.geçmiş olsun t-yavrum aksiyonu azalt bacımkaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine. eşlerimizde biraz dayanıversinler kapa o sayfayı kapaaaaaa :))) bende kapadım

ya arkadaşlar bişi sorsam ayıp olurmu acep ne sıklıkta ilişkiye giriyonuz nekadar ara veriyonuz yada tamamen bıraktınızmı dr. tavsiyeleriniz neler bunları nekadar dikkate alıyonuz

cnm dr.hafta 2 olabilir demişti bize ama 15 te bir felan oldu :kedi:
şimdide 32.haftadan itibaren yasaklanıyor..:lepi:

ohhhh beee sonunda biri cvp verdi...saol edoşummmm opuyorumnanaktan

ŞenizŞeniz

ya arkadaşlar bişi sorsam ayıp olurmu acep ne sıklıkta ilişkiye giriyonuz nekadar ara veriyonuz yada tamamen bıraktınızmı dr. tavsiyeleriniz neler bunları nekadar dikkate alıyonuz

valla benim doktor bişey demedi bende soramadım utandım.koca karnıyla neler düşünüyo diycek adam.
ama 32.haftaya kadar devammış ve hafta iki normalmiş.

bana sorarsanız doğurana kadar iki haftada bir kaçamak normal beeeee.

ayda bir yada iki idi belkim oda bundan sonra bence o konuyu tamamen kapatın. bebiş iyice büyüdü son haftalar için sakıncalı olduğunu söylemişti benim dr.
özelliklede 7. ay son nokta demişti bana.

:1shok::1shok: ayy geçmiş olsun cnmm ne korkmuşundur tahmin edemiyorum heee akannehir

saol canımcımopuyorumnanaktan ne korkuyduu oo eşimin benii sakinleştirme çabalarıı

bendede mantar vardıı biraz tahriş oldu heral kan geldii daha yok ebbediii

kuzeniminde rahim açılmaları başladıı en geç bayrama kadar doğucak bebek onunda

heyecanı varr doktor seninkide normaldoğumdedii zaman azaldıkça vakit geçmiyorsankimm

of offf hakkatten ya eşlerimizle ilişkiye de giremiycez heralde gerçi biz doktora sormadık dr bize sadece eskisi gibi sık olmamak kaydıyla girebilirsiniz dediydi biz de haftada bir ya da iki kez birlikte oluyoruz duruma göre işte. ama bu gidişimde sormadım bilmiyorum ama arkadaşlar 32. haftadan sonra girmeyin diyorlar bazıları son haftaya kadar giriyormuş sanırım kişiden kişiye değişiyor bu... son zamanlarda da ilişkiye girmek doğumu tetikliyomuş sanırım ama yine de bilemiyorum yani...

ben her gidişimde dr kan ve idrar tahlili yapıyor bir şey olsa söyler veya ilaç verir daha da enfeksiyonla ilgili herangi bişey demedi bilmiyorum olsa söylerdi.

bence artık eğer yapmıyosa doktor siz isteyin her gidişinizde tahlillerinizi yaptırın

ah kenya aahh :) senle derdimiz aynı şekerim en büyük duam kabız olmamak zten ama bi internet sitesinde de çok fazla ishal olmak da iyi gelmiyor diye duyduydum ablam da son hamileliğinde hiç çıkmadığını çünkü dr. n verdiği bi ilacın kendisini ishal yaptığını söylediydi galba gene kişiden kişiye değişen bi durum sözkonusu

ay Allah iyiliğini versin emi güldürdün beni

benim doktorlarımın ikiside hiçbir uyarıda bulunmadı
bende kızlardan duydum 32 haftadan itibaren bazılarına yasakmıs
belirli bir aralık verilmesi gibi birsey varmı bilmiyorum acıkcası
:kedi:

ewet canımm şu anda kullanmıyom ama magnezyum dışkıdaa yumuşama yapıyoo bi ara kullanmıştımm

bendede daha önce bişi yoktu bikac gündür farkettim farklı olarak magnezyum içiyorum günde 2 kez baskada normal hep yediklerim neyse o kadarda önemli boyutta deel zaten

evet canım aynen öle kisiden kisiye degisiyor herhalde zaten cok önemli boyutta deel kaydirigubbakcemile3

kızlar akşama ne yemeği yapıyorsunuz ana yemek olarak bir fikir verinde ona göre aklımda bulunsun. sıkıldım yemek yapma derdinden. yardımcı olun hamarat hatunlar

ay Allah iyiliğini versin emi güldürdün beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…