desturrr noluyo bize yav ksım analarııı
itek de nst te bağlanmışşş
tööbeee
hey Allahım inş ciddi bişey çıkmaz
ben daha hiç bağlanmadım nst ye
ay ben hep korkuyodum kendimden ama benim takım arkadaşlarım hızlı çıkıyo yaaa
ooohhh yat uyu yaa ben de aslında çıkıp uyusam iyi olurdu gıı ben de öle yapem yarıın
oyalıcak mııı akannehir valla iki dk vaktim olmuyo benim evde yaa ben ona sinirlenip oturup ağlıyom bunnar daha hobi deyüü
ayy geldinmi nan yolla gıı yoks doğurcan moğurcan kalcak ganimet :roflol:
çatlaam benim ya bi de dün onnarı düşünmüşşş
bende öyle duymuştum ama nst son ayda yapılmıyor mu ?öenmli bişi deildir yaa nst ye baglamıslar sancı varmı ne sıklıkta ögrenecekler bizde giricez yok bunda bişiii
Kızlar aranızde benim gibi 37. haftasonuna kadar calısmayı planlayan varmı yoksa tek benmiyim????
desturrr noluyo bize yav ksım analarııı
itek de nst te bağlanmışşş
tööbeee
hey Allahım inş ciddi bişey çıkmaz
ben daha hiç bağlanmadım nst ye
ay ben hep korkuyodum kendimden ama benim takım arkadaşlarım hızlı çıkıyo yaaa
bende çalışabildiğim kadar çalışıcam canım ama raporumu alıcam 32. haftada
kIZLARRR YA MAGNEZYUM KULLANAN VARMIII
BENDE İSHAL YAPTI YAA :kedi:
evet canım baktım simdi yüksek dozlarda kullanılırsa dıskı yumusaması yapabilir doz azaltımı ile kontrol altına alınır diyor
çıkar nan kutuları yer kaplamasın kafamçokkarıştıharbi nan ne deey bu karular ne hobisi hali mi kaliyki insanın en fazla kk ya yada msne giriom o da malak gibi yatarken yapabildiğim tek aktivite yohsa onuda yapamicuuunn :roflol:
he gı şuursuzzz aklıma geldünüz yolliyamda kurtulam nan fredynin kabısı oldu ha :1shok:
kız bu arada bi ayakkabı bide patik var kutulu kutusuynan mı yolliyam yoksa çıkartam mı nan :uhm:
beeen kafamçokkarıştıKızlar aranızde benim gibi 37. haftasonuna kadar calısmayı planlayan varmı yoksa tek benmiyim????
o nedemek yaabende çalışabildiğim kadar çalışıcam canım ama raporumu alıcam 32. haftada
kIZLARRR YA MAGNEZYUM KULLANAN VARMIII
BENDE İSHAL YAPTI YAA :kedi:
bende öyle duymuştum ama nst son ayda yapılmıyor mu ?
bu arada herkese selam vereyimma.s.
bugün benim dogum günüm hadi dogum günümü kutlayinkaydirigubbakcemile3
cok mu yüzsüzüm ne:roflol:
benim gibiside yoktur herhalde
geçmiş olsun gıı ay ben de de bi sakarlık yaww fırının kapağını kırdım mutfak dolaplarının kulpların kırdım porselen çaydanlığın kapağını kırdım kıçımla köy yıkıyom falla 6 aydır.ay kızlar bi uğursuzluk mu var ne anlamadım yaaaa
masamda dosyalar vardı bi sürü üst üste en üsttekini alırken oturduğum yerde dosyalar üstüme düştü ya tamda karnıma hemde ödüm koptu mafoldumben
falla ben kolbastı ile zayıflamak istiyorum allah kısmet ederseAnlamadım doğum sonrası içinmi bişey arıyosunuz???
Benim doğum sonrası için düşündüğüm tek sey bulabildiğim her arada uyumak olacak valla:)
nannn sen daaa şuuursussun ya gııııı gendi kıçından habarın yohhhhhharbi nan ne deey bu karular ne hobisi hali mi kaliyki insanın en fazla kk ya yada msne giriom o da malak gibi yatarken yapabildiğim tek aktivite yohsa onuda yapamicuuunn :roflol:
he gı şuursuzzz aklıma geldünüz yolliyamda kurtulam nan fredynin kabısı oldu ha :1shok:
kız bu arada bi ayakkabı bide patik var kutulu kutusuynan mı yolliyam yoksa çıkartam mı nan :uhm:
bişi yokmuş kasıklarında belinde ağrı olduğunu söleyince dr. a nst bağlamışlar.öenmli bişi deildir yaa nst ye baglamıslar sancı varmı ne sıklıkta ögrenecekler bizde giricez yok bunda bişiii
önemli bişi yokmuş cnm ihtiyateennkartanesi ve ebisce afiyet olsun yediniz içtiğiniz sizin olsun
itek niye nst ye bağlanmış. bu arada sizde h.geldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?