ben yayaladan geldim emme evdeki internet gitti iştende çıktım
wınn varya ondan alcam olmazsa o yüsden yokum yanii
gerçekten doğuran mı oldu ebişş dalgami geçiyon yoosam
bende bugün bebişimi gördüm 1400 gr olmuş herşey yolunda didi dr amca
ben birasdan yine kaçacam görümceme gideyom yimeğe
herkişe slm olsun hepinizi tocaman öpeyrum opuyorumnanaktan
he gıı falla hatun zaten beenmedi buraları ne dediydi o çok hanzo bi yer burası dediydi dimi :roflol::roflol: üstelik daha bişi de görmedi
anamm sen 3 aylı bebeeni evde bırakıp işe dönerken biz de sana naniknanik nanik yaparuk :jeyyar: artıkk ücretsiz izni saymazsak doğumdan sora 6 ay evdeyim sositososito
günaydın canım.. hadi şimdiden hayırlı olsun... ben daha karar veremedim:sm_confused:
bende izin alıcam şekerim düşündük heralde mayısta başlıcam işe o zaman bile nasıl bırakıcam diye düşünüyorum kız ha 6 aylık ha 1 yaşında nasıl bırakıcaz :gitme:
:1shok::1shok: ayy arzuu cidden nasıl takip ediyon heee :bbo:
evet yaaa çok zor olacak bebişleri bırakmak.. ben bebiş olursa işe girmem yan çizerim diye düşündüm o yüzden önce memur oldum sonra bebişi yaptık... şimdi cayamam mecbur gelicem işe vakti gelince
ayyyy kızlaaaarr
bizim evde pazar gününden itibaren 5 gün tadilat olacak... ev tümden boyanacak.. sonra da temizlenecek:bbo: ama sonra evimiz mis gibi olcak. çok seviniyorum kızımız tertemiz eve gelecek diyekaydirigubbakcemile2
kızlarrrr nasılsınız yaaa
ben bu aksam merdivenlerden düştüm 3 4 merdiveni popomla indim
ayy cok korktum yaa Allahtan hafif atlattım
ödüm koptu bebişe bişi olcak diyee
valla çok şükür haftasonu çalışmıyoz ama bizim de çalışma saatleri uzun yaa sabah 8.00 akşam 18:00 ben de19:00da evde oluyom kafamçokkarıştı çok sinir valla yaaabence kendinizi çok zorlamayın kızlar çalışma koşullarınıza bağlı benim mesaim 8:30-18:30 ama eve gidene kadar 19:30 oluyor hafatada 1 gün tatil bütün gün bilgisayar başında otur dinlenecek vakit bulamıyorum annem olmasa yanmıştım
nan ben bi soram bakem süt izinlerini toplu verilermiymiş 6 aya kaaa olsa süper olur yaa hem bebiş ek besine geçmiş olur rahat ederiz kaydirigubbakcemile2he gıı falla hatun zaten beenmedi buraları ne dediydi o çok hanzo bi yer burası dediydi dimi :roflol::roflol: üstelik daha bişi de görmedi
anamm sen 3 aylı bebeeni evde bırakıp işe dönerken biz de sana naniknanik nanik yaparuk :jeyyar: artıkk ücretsiz izni saymazsak doğumdan sora 6 ay evdeyim sositososito
zerencim en güzeli senin işin en azından mesai saatin belli haftasonu bayram tatilin yıllık iznin var en güzelini yapmışsın özel sektör çalışanı sömürüyor resmen bende giricem kpss ye bakalım hayırlısı kim bakacak bebişe bizimkine annanesi bakıcak
allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin zerencim
kıııızzz KARTANESİ sana bişe dedim okumadın mı?
günaydın şeker anneler nasılsınız pek okuyamadım geçmişi itekten haber varmı? izinler alınmaya başladı galiba ne güzel. bende ay sonu raporr alıcam ama çalışmaya devam edicem. doğumdan sonrada dönmeyi düşünmüyorum Allah kısmet ederse yakamızı nasıl bir araya getiricez onu bilmiyorum ama. Rabbim göndericek inşallah kısmetini kuzumun.
okudum şimcikk uyku tulumunu diyon demiii
ay bi ara C&A ya uğramak istiyom zaten bakam bi yaüff yaa uğrancak birsürü yer var ama vakit yok sıkıldım bu işten yaa
şu minik minik şeyleri almaktan asıl işleri halledemedik hala kıyafetler ortalıkta oof bana fenalık gelyoooo
günaydın
kız rapor alıp çalışmaya ddevam etmek ne demek çalışabilir raporunu mu diyon? onu ben de haftaya alıcaam akannehir
evet canım uyku tulumunu diyorum... valla gezdiğim onca mağaza içinde en uygun ve güzel şeyleri ben C&A dagördüm... her sezon sonu gitmek lazım.. tabi vaktimiz ve halimiz olursa:1rolleyes:
yok canım benim çalışamaz raporu alıcam ama çalışmaya devam edicem. çünkü aslında işten çıkıcam ya. ama ben ayrıldıktan sonrada 4 ay sigortam raporlu devam edicekki doğum paramı alabileyim. karışık yani. özel sektörde böle şeyler yapabiliyosun. e birde muhasebeci olunca :lepi:
evet ordaki bodylerden kullananlar da çok memnun kaydirigubbakcemile2 ben de bebişime ilk aldığım body ve pijamalları ordan almıştım bi daa bi gitmek lazım kaydirigubbakcemile
seni kurnaz seniiiii:jeyyar:
evet ama ben bi salaklık yapmışım.. yenidoğan için tulum aldım ordan... malesef 1 ay sonra farkettim ki altı çıtçıtlı değilkaydirigubbakcemile3 ben onu bebişe nasıl giydircem acabaa.. giydirmesi sorun diilde altını değiştirirken tümden çıkarıp giydirmem gerekecek.. ahhh tecrübesizlik ahhhhh:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?