2009 Kasm Anneleri

kızlar itekin nstsinde bişşe yokmuş sancı mancı yokmuş yane merak etmeyiin

aman iyi bareee sağol canım. ya kaç gündür benimde sancılarım vardı yatarken kalkarken çk zorlanıyordum. normaldirdiyede sesimi çıkarmıyodum. dün aklıma geldi burdada konuştuk ya magnezyum içeyim dedim. Aman Allahım sahura kalktığımda çocuklar gibi şendim. okadar çok farkettiki hiç ağrım sancım kalmadı. bir görseniz çocuklar gibi sevinip şükrettim o gazlada sahurdan sonra bir sürü iş yaptım 1 saat uyuyp işe geldim aklınızda bulunsun aman atlamayın magnezyumu

cnm eylül sonu ben 35 hafttalık olcam zaten ya aslında ciddi bişi yok yorgunluk falan
he nan ağırlaştım emme napiim
benim sabah 9- akşam 6 7,30 da evde oluyom aslında çok da zorlamıyom kendimi sadece bitkinim biras o yüzden çalışabildiğim kadar çalışcam
falla ii olur ama 6 aydan fazla da evde durmam ben kıss sonuşta çocuğu illaki bırakacaksam çok da fazla uzatmama taraftarıyım daha zor olucak çünkü e tabi o da alışmalı hayatın gerçklerine

ben geldim millet
ya k.bakmayın dün iftara ancak yetişebildim kayınvalidemlerdeydim
akşamda yorgunluktan uyuyakalmışım
dün dr.a gittim şikayetlerimi söyleyince usg ile rahim ağzında açılma var mı diye baktı çok korktum alttan muayene edecek diye ama sadece karnımdan usg ile baktı ve açılma yok dedi ve nstye girmemi söyledi
girdim asistan bebişimin kalp atışlarını zor buldu walla kıpır kıpır bi oraya gidiyor bi burayakaydirigubbakcemile3
sonucu dr.a götürdüm gayet iyi sancın yok biraz katlanacaksın artık bu ağrılara dedi
hast.çıktım yengemin yanına kalp merkezine gittim minik sevde gülümüz haftaya ameliyat olacakmış kalbinden
oradan çıktım kocişimle k.ören koraya gittim pjama takımı çamaşır falan aldım kendime evde giymek için çok kullanışlı 29 liraya bebişime daha birşey almadan kendi eksiklerimi hallettim ne anneyim dimi amakaydirigubbakcemile3

selam kizlar nasilsiniz?

itekcim benimde cok sancim oluyor belki on defa girmisimdir nst ye ama cok sükür sanci görülmedi.. kasilmalarimda basladi..ve sag kasigimda acaip batmalar oluyor ama bebis büyüyor ondan diyor doktor gün boyu gecmiyor agrilar..hareket halinde dahada agri yapiyor.. ama surda 2ayimiz kaldi gecicek insallah.. büyüyünca unutcazkaydirigubbakcemile3

canım k.bakma yaaa akşam uyuyakalmışım valla uzandığım yerdesenağlama

mutlaka dr.unuz söylemiştir ama yinede söyliyim istedim kızlar magnezyum çok iyi geliyor kasılma ve sancılara aklınızda bulunsun. opuyorumnanaktan

yaaa bel ağrıları resmen öldürüyor yaaaa bacaklarım dahi uyuşuyor birde kasıklarımda sancı olunca huylandım işte benim gibi bi hamile daha vardı o da girdi nstye sancısı çıkmadı

kız korayda ii şeyler var mııı pijama bakacüüm ben de yaa aslında koca bi koray varya istanbul yolunda oraya mı gitmeli acep ya kocişi de oruç oruç gezdirmek istemiim kendim atlayıp gitsemmikii mafoldumben
dötünü kaldıramamıştır gııı :roflol:

ya cerin nerelerde merak ettim en azından slm verrirdi fisfisfis

hee nan nerde bu garuu ayy artık biri iki dk gelmese merak ediyoz yaw benneyaptımki

mutlaka dr.unuz söylemiştir ama yinede söyliyim istedim kızlar magnezyum çok iyi geliyor kasılma ve sancılara aklınızda bulunsun. opuyorumnanaktan

günde üc defa aliyorum magnezyum..kasilmalara iyi geliyorda sancimi gecirmiyor maalesef:sinifsinif:

yaaa bel ağrıları resmen öldürüyor yaaaa bacaklarım dahi uyuşuyor birde kasıklarımda sancı olunca huylandım işte benim gibi bi hamile daha vardı o da girdi nstye sancısı çıkmadı

belin derken cukur olan yermi agriyor.. benim kuyruk sokumum ve etrafi cok agriyor.. ordanda kasiklarima vuruyor agri.

selam kızlar günaydın
itek nan ne olmuş sana sancınmı oldu pek anlayamadım emme geçmiş olsun senindemi yanlış alarm nan

hepiciğinizee günaydınnnnn a.s.

kızlarrrr nasılsınız yaaa
ben bu aksam merdivenlerden düştüm 3 4 merdiveni popomla indim
ayy cok korktum yaa Allahtan hafif atlattım
ödüm koptu bebişe bişi olcak diyee
çok geçmiş olsunn kenyacımmm Allah korusun seni ve bebeğinii :Saruboceq:

adaşım sanada geçmiş olsunn opuyorumnanaktan

bizimki benden hevesli alışverişe:roflol::roflol:
29-39-49-liraya vardı kaliteli pjama takımları mevsimlik gecelikler uzundu tam istediğim gibi ama benim olduğu için almadım ist.yolundakinede bakabilirsin bende oraya bakacaktım pazar kociş hazır enes yokken halledelim diyince k.örenden aldım
yaaa kartanesi sepetçi niye öle diyoooo yaaa bende sevindim ucuza diye olmazsa kalenin oraya sordururum bizim eniştenin antikacı dükkanı var orada belki bilir oradan alırım olmazsa

günde üc defa aliyorum magnezyum..kasilmalara iyi geliyorda sancimi gecirmiyor maalesef:sinifsinif:

belin derken cukur olan yermi agriyor.. benim kuyruk sokumum ve etrafi cok agriyor.. ordanda kasiklarima vuruyor agri.
walla herbiyeri ağrıyor oturup kalkarken kemikler batıyor sanki
selam kızlar günaydın
itek nan ne olmuş sana sancınmı oldu pek anlayamadım emme geçmiş olsun senindemi yanlış alarm nan
bel ve kasık ağrılarım vardı çıtırtım emme sancım falan yokmuş açılmada yokmuş katlanacakmışız o kaaaa
hepiciğinizee günaydınnnnn a.s.

çok geçmiş olsunn kenyacımmm Allah korusun seni ve bebeğinii :Saruboceq:

adaşım sanada geçmiş olsunn opuyorumnanaktan

teşekkürler tatlııım

heee geçmiş olsun yaaa neden oliki öle ağrılar bizded oluyoda öle fazla değil bünye zayıflığından olabülü itek senin bünyen zayıf bacım ikinci gebeliğide hemen kaldıramiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…