kızlar itekin nstsinde bişşe yokmuş sancı mancı yokmuş yane merak etmeyiin
cnm eylül sonu ben 35 hafttalık olcam zaten ya aslında ciddi bişi yok yorgunluk falaniyi hissedediyorsan devam et çalışmaya ama sıkıntıların varsa iznini al calışma derim
ben 102 kıloyum simdi sabah kalkıp gelmek zor geliyor ayaklarım sisiyor ellerim uyusuyor mide yanması başladı dinlensem iyi olacak o yuzden ayrılacağım eylul sonu 32. haftam doluyor.
doktor 36 da sezeryan yapabiliriz deid normali beklemeyeceğim yani
he nan ağırlaştım emme napiimyaa ben saa diyodum daa çalışırız diyodun aşk ve şevkle noldu nan lülülülülülü
sgümüşcüm dr o gün öle bi gaza getirdiki beni süpersin falan deyüü rapor mapor aklıma gelmedi :roflol:
benim sabah 9- akşam 6 7,30 da evde oluyom aslında çok da zorlamıyom kendimi sadece bitkinim biras o yüzden çalışabildiğim kadar çalışcambence kendinizi çok zorlamayın kızlar çalışma koşullarınıza bağlı benim mesaim 8:30-18:30 ama eve gidene kadar 19:30 oluyor hafatada 1 gün tatil bütün gün bilgisayar başında otur dinlenecek vakit bulamıyorum annem olmasa yanmıştım
falla ii olur ama 6 aydan fazla da evde durmam ben kıss sonuşta çocuğu illaki bırakacaksam çok da fazla uzatmama taraftarıyım daha zor olucak çünkü e tabi o da alışmalı hayatın gerçklerinevalla çok şükür haftasonu çalışmıyoz ama bizim de çalışma saatleri uzun yaa sabah 8.00 akşam 18:00 ben de19:00da evde oluyom kafamçokkarıştı çok sinir valla yaaa
nan ben bi soram bakem süt izinlerini toplu verilermiymiş 6 aya kaaa olsa süper olur yaa hem bebiş ek besine geçmiş olur rahat ederiz kaydirigubbakcemile2
dötünü kaldıramamıştır gııı :roflol:aman iyi yaaa.. niye gelip yazmamış peki bizi meraklandırıyo böyle...klava:
aman iyi yaaa.. niye gelip yazmamış peki bizi meraklandırıyo böyle...klava:
canım k.bakma yaaa akşam uyuyakalmışım valla uzandığım yerdesenağlama
selam kizlar nasilsiniz?
itekcim benimde cok sancim oluyor belki on defa girmisimdir nst ye ama cok sükür sanci görülmedi.. kasilmalarimda basladi..ve sag kasigimda acaip batmalar oluyor ama bebis büyüyor ondan diyor doktor gün boyu gecmiyor agrilar..hareket halinde dahada agri yapiyor.. ama surda 2ayimiz kaldi gecicek insallah.. büyüyünca unutcazkaydirigubbakcemile3
selam kizlar nasilsiniz?
itekcim benimde cok sancim oluyor belki on defa girmisimdir nst ye ama cok sükür sanci görülmedi.. kasilmalarimda basladi..ve sag kasigimda acaip batmalar oluyor ama bebis büyüyor ondan diyor doktor gün boyu gecmiyor agrilar..hareket halinde dahada agri yapiyor.. ama surda 2ayimiz kaldi gecicek insallah.. büyüyünca unutcazkaydirigubbakcemile3
kız korayda ii şeyler var mııı pijama bakacüüm ben de yaa aslında koca bi koray varya istanbul yolunda oraya mı gitmeli acep ya kocişi de oruç oruç gezdirmek istemiim kendim atlayıp gitsemmikii mafoldumbenben geldim millet
ya k.bakmayın dün iftara ancak yetişebildim kayınvalidemlerdeydim
akşamda yorgunluktan uyuyakalmışım
dün dr.a gittim şikayetlerimi söyleyince usg ile rahim ağzında açılma var mı diye baktı çok korktum alttan muayene edecek diye ama sadece karnımdan usg ile baktı ve açılma yok dedi ve nstye girmemi söyledi
girdim asistan bebişimin kalp atışlarını zor buldu walla kıpır kıpır bi oraya gidiyor bi burayakaydirigubbakcemile3
sonucu dr.a götürdüm gayet iyi sancın yok biraz katlanacaksın artık bu ağrılara dedi
hast.çıktım yengemin yanına kalp merkezine gittim minik sevde gülümüz haftaya ameliyat olacakmış kalbinden
oradan çıktım kocişimle k.ören koraya gittim pjama takımı çamaşır falan aldım kendime evde giymek için çok kullanışlı 29 liraya bebişime daha birşey almadan kendi eksiklerimi hallettim ne anneyim dimi amakaydirigubbakcemile3
dötünü kaldıramamıştır gııı :roflol:
ya cerin nerelerde merak ettim en azından slm verrirdi fisfisfis
mutlaka dr.unuz söylemiştir ama yinede söyliyim istedim kızlar magnezyum çok iyi geliyor kasılma ve sancılara aklınızda bulunsun. opuyorumnanaktan
yaaa bel ağrıları resmen öldürüyor yaaaa bacaklarım dahi uyuşuyor birde kasıklarımda sancı olunca huylandım işte benim gibi bi hamile daha vardı o da girdi nstye sancısı çıkmadı
çok geçmiş olsunn kenyacımmm Allah korusun seni ve bebeğinii :Saruboceq:kızlarrrr nasılsınız yaaa
ben bu aksam merdivenlerden düştüm 3 4 merdiveni popomla indim
ayy cok korktum yaa Allahtan hafif atlattım
ödüm koptu bebişe bişi olcak diyee
ben geldim millet
ya k.bakmayın dün iftara ancak yetişebildim kayınvalidemlerdeydim
akşamda yorgunluktan uyuyakalmışım
dün dr.a gittim şikayetlerimi söyleyince usg ile rahim ağzında açılma var mı diye baktı çok korktum alttan muayene edecek diye ama sadece karnımdan usg ile baktı ve açılma yok dedi ve nstye girmemi söyledi
girdim asistan bebişimin kalp atışlarını zor buldu walla kıpır kıpır bi oraya gidiyor bi burayakaydirigubbakcemile3
sonucu dr.a götürdüm gayet iyi sancın yok biraz katlanacaksın artık bu ağrılara dedi
hast.çıktım yengemin yanına kalp merkezine gittim minik sevde gülümüz haftaya ameliyat olacakmış kalbinden
oradan çıktım kocişimle k.ören koraya gittim pjama takımı çamaşır falan aldım kendime evde giymek için çok kullanışlı 29 liraya bebişime daha birşey almadan kendi eksiklerimi hallettim ne anneyim dimi amakaydirigubbakcemile3
kız korayda ii şeyler var mııı pijama bakacüüm ben de yaa aslında koca bi koray varya istanbul yolunda oraya mı gitmeli acep ya kocişi de oruç oruç gezdirmek istemiim kendim atlayıp gitsemmikii mafoldumben
hee nan nerde bu garuu ayy artık biri iki dk gelmese merak ediyoz yaw benneyaptımki
walla herbiyeri ağrıyor oturup kalkarken kemikler batıyor sankigünde üc defa aliyorum magnezyum..kasilmalara iyi geliyorda sancimi gecirmiyor maalesef:sinifsinif:
belin derken cukur olan yermi agriyor.. benim kuyruk sokumum ve etrafi cok agriyor.. ordanda kasiklarima vuruyor agri.
bel ve kasık ağrılarım vardı çıtırtım emme sancım falan yokmuş açılmada yokmuş katlanacakmışız o kaaaaselam kızlar günaydın
itek nan ne olmuş sana sancınmı oldu pek anlayamadım emme geçmiş olsun senindemi yanlış alarm nan
hepiciğinizee günaydınnnnn a.s.
çok geçmiş olsunn kenyacımmm Allah korusun seni ve bebeğinii :Saruboceq:
adaşım sanada geçmiş olsunn opuyorumnanaktan
walla herbiyeri ağrıyor oturup kalkarken kemikler batıyor sanki
bel ve kasık ağrılarım vardı çıtırtım emme sancım falan yokmuş açılmada yokmuş katlanacakmışız o kaaaa
teşekkürler tatlııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?