2009 Kasm Anneleri

mafoldumbenkrispi kiz ben sana küstüm..faceden sana kac kere arkadaslik teklifinde bulundum ama kabul etmedin

mafoldumbenkrispi kiz ben sana küstüm..faceden sana kac kere arkadaslik teklifinde bulundum ama kabul etmedin

yaaaaa kız onları brn silmim kociş sili bakıyo adam ben bunu tanımıyom siliyo banada demiyo ne bilem bu kaçıncı kııı allah aşkına ayyy canım ŞenizŞenizbenim kusura bakma yaaaa valla ben silmedim zaten uzun zamandır yoktumki ben burda
bakem dur yaaaaaa

hee bende alindimdi biraz.. herkesi kabul etmis beni etmemis diye.. ama öyleyse eger mesele yok..affettim bacimkaydirigubbakcemile3

APPLEARZU
zeren06
mureda
tugbarif
kedi79
sağolun kızlar ucuz atlattım valla ama Allaha sükür hiçbişim yok simdi dikkatlide yürüse olacaksa oluyor insana:Saruboceq:

kartanesi kiz ne yaptin kizinin elbisesini bitirdinmi`?
dha bitmedi eteği bitti askılara geldim kaydirigubbakcemile3
aaa ölemi gıı var diyon yaanii ben de uzun istiyom gecelik dur ya gidelim haftasonu istanbul yoluna madem ordan da bi acity yaparız kaydirigubbakcemile2

ya sorma itekim yaa gıcık kaptım adama keşke o gün alsamışımmm
adama diyom o zaman 65 dediniz annamıyo herif yaa delimi ne onları yaptım gitti yenisini getirirsem üstüne kar koyarım o kaa taşıcam diyoo o zaman taşımamış mı sankii :mymeka:
biz de diyoz bi kaleye mi baksak diye ama o hasırcılar nerdedir yaa öle dükkan mükkan varmı yoksa millet evlerde mi örüyo başımıza bi iş gelmese oralardaa
beşik işini çözdümdü o da kaldı yaa kocişe desem kaledeymiş diye hayatta gitmez mafoldumben hiç sevmii oraları tekin değil diyee

:roflol: :roflol: :roflol:aynı benim herüff

kız tost ekmeğim kalmamışşş sadecee 2 dilim kalmış onunlada anca bi tanee tost kime yeter mafoldumben

ah yazııııkk kafamçokkarıştı
nan sen yemek yedikten soora nefes alabilmeye devam ediyonmu gıı ben iki lokma yiyom dıkandımm haa olii -tatlicadiarzu- emme senin bebe daha poposunu dayamadı mideye tabii

ah yazııııkk kafamçokkarıştı
nan sen yemek yedikten soora nefes alabilmeye devam ediyonmu gıı ben iki lokma yiyom dıkandımm haa olii -tatlicadiarzu- emme senin bebe daha poposunu dayamadı mideye tabii

nan ben her sabah 4 tane tost yiyommm sositosositotabii yanında yediklerimi saymıyom bilee kaydirigubbakcemile3

hee bende alindimdi biraz.. herkesi kabul etmis beni etmemis diye.. ama öyleyse eger mesele yok..affettim bacimkaydirigubbakcemile3
ay canım valla alınma yaaa herkesi kabul etmişsem seni niye kabul etmiyem bacım yok bende öle ayrımcılık neyyynnn bak şimdi baktım kabul ettim zaten öle faceyede çok giren bi insan değilim işim olursa o kaaa yani talım kusura bakma bilinçli bi şey değil kabahat eşimde uyuz
kız tost ekmeğim kalmamışşş sadecee 2 dilim kalmış onunlada anca bi tanee tost kime yeter mafoldumben

bana yeter valla bak şimdi sabah kahvaltısında karnım aç ama ne ysem diye düşündüm durdum dondurucuya denemlik sigara böreği koymuştum güzel olursa dedim çok koyacam kışlık bi bakem dedim anam valla çok güzel hiç sıçramiii hoşuma gitti bende 6 tane kızarttım yedim şimdi yufka alıp sarıcamda atıcam dondurucuya yine belki diyom tubiş kışın gelüse o böreklerden verürüm bol bol yesin kızcaz:roflol:

napıyon nan faytoo
ben de koyuyom gıı sigara böreği ii oluyooo

kızlaar simply colors deyü bi site var ordan body yaptırtcam çok güzeell
yaa iki tane beğendim ama şimdi mi alsam sora mı alsam karar veremedim bebiş doğduktan sonra sipariş vercem gaaba
bodynin üstüne istediğini yazdırıyoon
ben "made in Turkey", "dokuz aydır içerdeyim " kaydirigubbakcemile3 yazdırıcaaam
isme özel de olabülüü önce bi ismi belli olsun bi de isimliden yaptırcaamm kaydirigubbakcemile2

canım k.bakma yaaa akşam uyuyakalmışım valla uzandığım yerdesenağlama

tamam canım sorun değil.. sen iyiysen sorun yok...

dötünü kaldıramamıştır gııı :roflol:

:roflol::roflol:

nan ben her sabah 4 tane tost yiyommm sositosositotabii yanında yediklerimi saymıyom bilee kaydirigubbakcemile3

4 tane mi:1shok: hay maaşallaaaaaah
nazarım değmesin kız

heee iyi oluyonuş beğendim saracam bol bol şeftali kayısıda koycam kıı bebişim doğunca meyve suyu yapacam doğal doğla içerüm hastaneyede getirecem orda hemen sana kayısı suyu ve şeftali suyu iç diyolar bebeye çok güzel süt yapıyomuş hazırları sevmiyom ben vişnede erikde koydum onlardanda yapacam

ben de fırında pişirmek için sardım koydum ama sigara böreği de yapsam güzel olur....
ayyyyy krispiii çok canım çekti yaaaa sıcak sıcak.. nerden bulacam ki sigara böreeeni şimdimafoldumben benim yerime bi tane daha ye kıııızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…