mafoldumbenkrispi kiz ben sana küstüm..faceden sana kac kere arkadaslik teklifinde bulundum ama kabul etmedin
yaaaaa kız onları brn silmim kociş sili bakıyo adam ben bunu tanımıyom siliyo banada demiyo ne bilem bu kaçıncı kııı allah aşkına ayyy canım ŞenizŞenizbenim kusura bakma yaaaa valla ben silmedim zaten uzun zamandır yoktumki ben burda
bakem dur yaaaaaa
tubiiişşş saaada günaydın nan yedinmi tostunu çağla şikelim benim kaydirigubbakcemile3
dha bitmedi eteği bitti askılara geldim kaydirigubbakcemile3kartanesi kiz ne yaptin kizinin elbisesini bitirdinmi`?
aaa ölemi gıı var diyon yaanii ben de uzun istiyom gecelik dur ya gidelim haftasonu istanbul yoluna madem ordan da bi acity yaparız kaydirigubbakcemile2bizimki benden hevesli alışverişe:roflol::roflol:
29-39-49-liraya vardı kaliteli pjama takımları mevsimlik gecelikler uzundu tam istediğim gibi ama benim olduğu için almadım ist.yolundakinede bakabilirsin bende oraya bakacaktım pazar kociş hazır enes yokken halledelim diyince k.örenden aldım
yaaa kartanesi sepetçi niye öle diyoooo yaaa bende sevindim ucuza diye olmazsa kalenin oraya sordururum bizim eniştenin antikacı dükkanı var orada belki bilir oradan alırım olmazsa
yaaaaa kız onları brn silmim kociş sili bakıyo adam ben bunu tanımıyom siliyo banada demiyo ne bilem bu kaçıncı kııı allah aşkına ayyy canım ŞenizŞenizbenim kusura bakma yaaaa valla ben silmedim zaten uzun zamandır yoktumki ben burda
bakem dur yaaaaaa
kız tost ekmeğim kalmamışşş sadecee 2 dilim kalmış onunlada anca bi tanee tost kime yeter mafoldumben
ah yazııııkk kafamçokkarıştı
nan sen yemek yedikten soora nefes alabilmeye devam ediyonmu gıı ben iki lokma yiyom dıkandımm haa olii -tatlicadiarzu- emme senin bebe daha poposunu dayamadı mideye tabii
ay canım valla alınma yaaa herkesi kabul etmişsem seni niye kabul etmiyem bacım yok bende öle ayrımcılık neyyynnn bak şimdi baktım kabul ettim zaten öle faceyede çok giren bi insan değilim işim olursa o kaaa yani talım kusura bakma bilinçli bi şey değil kabahat eşimde uyuzhee bende alindimdi biraz.. herkesi kabul etmis beni etmemis diye.. ama öyleyse eger mesele yok..affettim bacimkaydirigubbakcemile3
kız tost ekmeğim kalmamışşş sadecee 2 dilim kalmış onunlada anca bi tanee tost kime yeter mafoldumben
kızlara duaları bitirdiniz mi
ay canım valla alınma yaaa herkesi kabul etmişsem seni niye kabul etmiyem bacım yok bende öle ayrımcılık neyyynnn bak şimdi baktım kabul ettim zaten öle faceyede çok giren bi insan değilim işim olursa o kaaa yani talım kusura bakma bilinçli bi şey değil kabahat eşimde uyuz
bana yeter valla bak şimdi sabah kahvaltısında karnım aç ama ne ysem diye düşündüm durdum dondurucuya denemlik sigara böreği koymuştum güzel olursa dedim çok koyacam kışlık bi bakem dedim anam valla çok güzel hiç sıçramiii hoşuma gitti bende 6 tane kızarttım yedim şimdi yufka alıp sarıcamda atıcam dondurucuya yine belki diyom tubiş kışın gelüse o böreklerden verürüm bol bol yesin kızcaz:roflol:
ben geldim millet
ya k.bakmayın dün iftara ancak yetişebildim kayınvalidemlerdeydim
akşamda yorgunluktan uyuyakalmışım
dün dr.a gittim şikayetlerimi söyleyince usg ile rahim ağzında açılma var mı diye baktı çok korktum alttan muayene edecek diye ama sadece karnımdan usg ile baktı ve açılma yok dedi ve nstye girmemi söyledi
girdim asistan bebişimin kalp atışlarını zor buldu walla kıpır kıpır bi oraya gidiyor bi burayakaydirigubbakcemile3
sonucu dr.a götürdüm gayet iyi sancın yok biraz katlanacaksın artık bu ağrılara dedi
hast.çıktım yengemin yanına kalp merkezine gittim minik sevde gülümüz haftaya ameliyat olacakmış kalbinden
oradan çıktım kocişimle k.ören koraya gittim pjama takımı çamaşır falan aldım kendime evde giymek için çok kullanışlı 29 liraya bebişime daha birşey almadan kendi eksiklerimi hallettim ne anneyim dimi amakaydirigubbakcemile3
canım k.bakma yaaa akşam uyuyakalmışım valla uzandığım yerdesenağlama
dötünü kaldıramamıştır gııı :roflol:
nan ben her sabah 4 tane tost yiyommm sositosositotabii yanında yediklerimi saymıyom bilee kaydirigubbakcemile3
napıyon nan faytoo
ben de koyuyom gıı sigara böreği ii oluyooo
kızlaar simply colors deyü bi site var ordan body yaptırtcam çok güzeell
yaa iki tane beğendim ama şimdi mi alsam sora mı alsam karar veremedim bebiş doğduktan sonra sipariş vercem gaaba
bodynin üstüne istediğini yazdırıyoon
ben "made in Turkey", "dokuz aydır içerdeyim " kaydirigubbakcemile3 yazdırıcaaam
isme özel de olabülüü önce bi ismi belli olsun bi de isimliden yaptırcaamm kaydirigubbakcemile2
canım nooldu sana ??? neyi ucuz atlattın gııAPPLEARZU
zeren06
mureda
tugbarif
kedi79
sağolun kızlar ucuz atlattım valla ama Allaha sükür hiçbişim yok simdi dikkatlide yürüse olacaksa oluyor insana:Saruboceq:
tatlım kısmetse ben bu gece bitircemkızlara duaları bitirdiniz mi
bana yeter valla bak şimdi sabah kahvaltısında karnım aç ama ne ysem diye düşündüm durdum dondurucuya denemlik sigara böreği koymuştum güzel olursa dedim çok koyacam kışlık bi bakem dedim anam valla çok güzel hiç sıçramiii hoşuma gitti bende 6 tane kızarttım yedim şimdi yufka alıp sarıcamda atıcam dondurucuya yine belki diyom tubiş kışın gelüse o böreklerden verürüm bol bol yesin kızcaz:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?