banada yarın kadın gelecek bkalım evi nasıl bulacak allahtan yarın oruç değilmiş heryeri bitirir inş.bugünümü temzilik günü ilan ettim yapılacak listesi çıkarttım
gidiymede mutfaktan başlıyım buzdolabı içi silecem
selam kıslaarrr... napıyosunuz ?? puff artık geçmişi okuyamıyorum ama meraktan da çatlıyorum ne konuştunuz diye...
yav hastane çantasına 2 pijama bi gecelik yeter mi bi gecelik daha alayım mı sizce ??
bi de terlik ceyonunkilerden koydum önü açık klasik modelleri var ya... ya da la senzada pofuduk babet gibi ev ayakkabıları vardı ondan mı alsam...emzirme sutyeniyle hamile kilodu da 2 şer tane aldım... ama kilot daha almak lazım heralde... ya da sezeryan olucaksa mı alsam bi daha giyilmicek bişey hem de çok pahalı...
hastane çantasına bebiş için bez, biberon falan da koyucak mıyız ????
ben 3 takım kıyafet 2 tane battaniye koyucam...
başka ne lazım ??
uff canın canak sağlammı delikafadulden delikafaduldendün aksam merdivenleri popomla indimde kaydirigubbakcemile3
Allaha sükür bişi olmadı :Saruboceq:
ayy ne kadar dikkatte etsek olacagı varsa oluyo sanırım
Allah korudu
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: ben cesaretlıyım nan normal dogurcam dıye ama :lepi:aferin saaa bacım ha böle cesaretli ol ama ordaki yorumun heçde cesaretli olduğunu göstermidi nan baya bi tırsmışsın :roflol::roflol::roflol:
gecmıs olsun bacımmm naniknanikcanlizim iyiyim canım Allaha sükür bişeyim yok dün merdivenlerden düştümde Allahtan ucuz atlattım iyiyim yani
slm unicimmm opuyorumnanaktan
bence bi gecelik daha koy cnm doğuma gitmeden ve hemen gelince pijama giyersin kaydirigubbakcemile5 kilot ben 8-10 tane koyam diyom cnm çok kanaman olursa yetmeyebilir :kedi: ama hepsi hamile kilotu almayı ver nene kilotu al :kedi: bide ben Jel marka hamile kilotu aldım çok kaliteli 2 liradı 3,5 olmuş şimdi :sinifsinif:
bebiş bezi 1 pkt alıcam yanıma emzik alıcam biberon hatta mama.
şeftaliyle kayısıyı öölece mi koycan krispii süt yapıyosa ben de koyam ya sıkar sıkar içerüükkheee iyi oluyonuş beğendim saracam bol bol şeftali kayısıda koycam kıı bebişim doğunca meyve suyu yapacam doğal doğla içerüm hastaneyede getirecem orda hemen sana kayısı suyu ve şeftali suyu iç diyolar bebeye çok güzel süt yapıyomuş hazırları sevmiyom ben vişnede erikde koydum onlardanda yapacam
unimm bi gecelik daha al canımmselam kıslaarrr... napıyosunuz ?? puff artık geçmişi okuyamıyorum ama meraktan da çatlıyorum ne konuştunuz diye...
yav hastane çantasına 2 pijama bi gecelik yeter mi bi gecelik daha alayım mı sizce ??
bi de terlik ceyonunkilerden koydum önü açık klasik modelleri var ya... ya da la senzada pofuduk babet gibi ev ayakkabıları vardı ondan mı alsam...emzirme sutyeniyle hamile kilodu da 2 şer tane aldım... ama kilot daha almak lazım heralde... ya da sezeryan olucaksa mı alsam bi daha giyilmicek bişey hem de çok pahalı...
hastane çantasına bebiş için bez, biberon falan da koyucak mıyız ????
ben 3 takım kıyafet 2 tane battaniye koyucam...
başka ne lazım ??
edoşum yaa jel marka nerden bulucam nette de baktım bulamadım...ben 11 tl ya aldım komdan8-10 tane almak yemedi yani... bi de nene kilotlarının beli dikişten yukarda kalıyo mu ki... aklımca 2 tane aldım evde giyim diye ama o da asortik çıktı galiba dikiş olacak yerin bi kaç cm üstünde kaldı...
ayy doğru mama alayım ben de... gerçi özelde dışardan getirdiğin hiç bişeyi kullanmıyolarmış ama bakarsın lazım olur...
aa gıı beni mi aradın hiç duymamışımm pardon hacım ya
yeni geldim işe gıı salaklığım cezası bida uğraştım bu sıcakta :kedi:
kızlar şimdi nazlı ile konuştum öncelikle hepimizi çok özlemiş çok selamı var herkese.bigisayarı henüz gelmemiş tamirdeymiş...
Karakızla konuşmuş moralleri kötüymüş fatmanın bayaa hiç bişe demiyolarmış solunum problemi ile ilgili ama hastanedende salmıyolarmış.Ciğer tomografi felan çekilmiş dün,kan alıyolarmış halen arastırılıyomuş.Tansiyonuda henüz düzelmemiş sürekli içeceği bi hap verebilirlermiş..
Durumuz iyiymiş küvezdeymiş ama durumu iyiymiş bugün babası ona süt götürecekmiş....
Haberler böle işte inşallah daha iyi haberler alırız :Saruboceq:
ne günaydını nannn tünaydınnngünaydın güzel anneler zemuszemus
geçmiş olsun kuzum ben kaçırmışım tikkat et bebeeemm asyamıza bişi olmasın annesiidün aksam merdivenleri popomla indimde kaydirigubbakcemile3
Allaha sükür bişi olmadı :Saruboceq:
ayy ne kadar dikkatte etsek olacagı varsa oluyo sanırım
Allah korudu
edoşum yaa jel marka nerden bulucam nette de baktım bulamadım...ben 11 tl ya aldım komdan8-10 tane almak yemedi yani... bi de nene kilotlarının beli dikişten yukarda kalıyo mu ki... aklımca 2 tane aldım evde giyim diye ama o da asortik çıktı galiba dikiş olacak yerin bi kaç cm üstünde kaldı...
ayy doğru mama alayım ben de... gerçi özelde dışardan getirdiğin hiç bişeyi kullanmıyolarmış ama bakarsın lazım olur...
selam millet ben geldüm
ayy bende bi haller var iice şaşkın ördek oldum yaaaaaaa :sinifsinif:
sağlık karnemi kaybettim öhüü tekrar dr a gittim ilaçların isimlerini aldım eczaneye gittim ilaçlarımı aldım
şimdide kuruma bildiricem sağlık karnemi kaybettim deyü
ben mama almıcam yaa bişe olursa gönderirim eşimi alır gelir nasılsa şehrin göbeendeyiz
ama ben göğüs pompası alcam onu da götürcem yanımda süt müt gelmez
yaa kızlaaar benim göğüslerim hiç büyümedi nerdeyse yaa zaten hiç acı falan da olmadıydı başlarda mafoldumben sütüm olmıcakmı yoksaaa akannehir
gerçi damarlar belirginleşmiş ama
Cnm benimm esas pompaya o kaa para vermee hastane etrafındaki her eczanede varmış.Baktın süt çıkmadı o zaman alırsın benceee...
benimde büyümediii memişlerr zaten daha ne kaa büyücekkiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olur olur sütün meraklanmaa ayrıca bu süt olayında psikoloji en büyük etkendir... :kedi:
kızlar şimdi nazlı ile konuştum öncelikle hepimizi çok özlemiş çok selamı var herkese.bigisayarı henüz gelmemiş tamirdeymiş...
Karakızla konuşmuş moralleri kötüymüş fatmanın bayaa hiç bişe demiyolarmış solunum problemi ile ilgili ama hastanedende salmıyolarmış.Ciğer tomografi felan çekilmiş dün,kan alıyolarmış halen arastırılıyomuş.Tansiyonuda henüz düzelmemiş sürekli içeceği bi hap verebilirlermiş..
Durumuz iyiymiş küvezdeymiş ama durumu iyiymiş bugün babası ona süt götürecekmiş....
yaa canım ben pompayı sonra da kullancam yaa işe gelince falan ondan alem diimm şimdiden
ben mama almıcam yaa bişe olursa gönderirim eşimi alır gelir nasılsa şehrin göbeendeyiz
ama ben göğüs pompası alcam onu da götürcem yanımda süt müt gelmez
yaa kızlaaar benim göğüslerim hiç büyümedi nerdeyse yaa zaten hiç acı falan da olmadıydı başlarda mafoldumben sütüm olmıcakmı yoksaaa akannehir
gerçi damarlar belirginleşmiş ama
nan ben her sabah 4 tane tost yiyommm sositosositotabii yanında yediklerimi saymıyom bilee kaydirigubbakcemile3
cnm oda kompedanda satılıyo yaa ben ordan aldım.senin dediğinden aldım bi tane ama boyu bencede uygun deel bide hakikaten jel çok çok daha kaliteli ucuuz olmasına rağmen.taaa memişlere kadar geliyo belii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Benim hastanenin sitesindeki ihtiyaç listesinde yazıyo mama cnm bi tane bulundurmakta fayda var yaa...
eda sen izmirde yapıcaksın doğumu dimi hangi hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?