2009 Kasm Anneleri

bugünümü temzilik günü ilan ettim yapılacak listesi çıkarttım
gidiymede mutfaktan başlıyım buzdolabı içi silecem
banada yarın kadın gelecek bkalım evi nasıl bulacak allahtan yarın oruç değilmiş heryeri bitirir inş.

slm canım maş.kıs eksikleri halletmişsin
bence bebek için biberon almaya gerek yok ama bez al tabii
birde hamile kilodu almana gerek yok bir numara büyük çamaşır al oda işini görür
bende haftaya hazırlayacağım inş.o zaman sayarım neler koyduğumu sizde bulursunuz artık eksikleri

dün aksam merdivenleri popomla indimde kaydirigubbakcemile3
Allaha sükür bişi olmadı :Saruboceq:
ayy ne kadar dikkatte etsek olacagı varsa oluyo sanırım
Allah korudu
uff canın canak sağlammı delikafadulden delikafadulden

aferin saaa bacım ha böle cesaretli ol ama ordaki yorumun heçde cesaretli olduğunu göstermidi nan baya bi tırsmışsın :roflol::roflol::roflol:
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: ben cesaretlıyım nan normal dogurcam dıye ama :lepi:

günaydın canım[/QUOTE]

gunaydın elbisssssss :lepi:
canlizim iyiyim canım Allaha sükür bişeyim yok dün merdivenlerden düştümde Allahtan ucuz atlattım iyiyim yani
gecmıs olsun bacımmm naniknanik

edoşum yaa jel marka nerden bulucam nette de baktım bulamadım...ben 11 tl ya aldım komdan 8-10 tane almak yemedi yani... bi de nene kilotlarının beli dikişten yukarda kalıyo mu ki... aklımca 2 tane aldım evde giyim diye ama o da asortik çıktı galiba dikiş olacak yerin bi kaç cm üstünde kaldı...
ayy doğru mama alayım ben de... gerçi özelde dışardan getirdiğin hiç bişeyi kullanmıyolarmış ama bakarsın lazım olur...

şeftaliyle kayısıyı öölece mi koycan krispii süt yapıyosa ben de koyam ya sıkar sıkar içerüükk
unimm bi gecelik daha al canımm
pofudukları hastanede giyme ya alcaksan eve al wcye falan gidersin rahat olmaz bence
kilotu da fazla fazla ama ucuzundan al ben öle yapcam ama bak o jel marka da ucuzmuş nan bulsam ondan alemm
ben de 2 emzirme sütyeni aldım yetsin şimdilik bakalım
emzirme atleti almak istiyom ama hiç bi yerde görmedim dahaa
bez koy tabi bebek için bi de göğüs pedin ve kremini unutma
kişisel eşyalarını unutmaa diş fırçası deo falan yanii
kendine ped koymayı unutmaaa
ben daha hiç girişimde bulunmadım gerçi de kaydirigubbakcemile3 önce bi pijama işini halletsem tam süper olacak

edoooş nan cerenimoyu aradım açmadı gıı senin haberin varmııı

selam millet ben geldüm
ayy bende bi haller var iice şaşkın ördek oldum yaaaaaaa :sinifsinif:
sağlık karnemi kaybettim öhüü tekrar dr a gittim ilaçların isimlerini aldım eczaneye gittim ilaçlarımı aldım
şimdide kuruma bildiricem sağlık karnemi kaybettim deyü

aa gıı beni mi aradın hiç duymamışımm pardon hacım ya
yeni geldim işe gıı salaklığım cezası bida uğraştım bu sıcakta :kedi:

ben mama almıcam yaa bişe olursa gönderirim eşimi alır gelir nasılsa şehrin göbeendeyiz
ama ben göğüs pompası alcam onu da götürcem yanımda süt müt gelmez
yaa kızlaaar benim göğüslerim hiç büyümedi nerdeyse yaa zaten hiç acı falan da olmadıydı başlarda mafoldumben sütüm olmıcakmı yoksaaa akannehir
gerçi damarlar belirginleşmiş ama

kızlar şimdi nazlı ile konuştum öncelikle hepimizi çok özlemiş çok selamı var herkese.bigisayarı henüz gelmemiş tamirdeymiş...
Karakızla konuşmuş moralleri kötüymüş fatmanın bayaa hiç bişe demiyolarmış solunum problemi ile ilgili ama hastanedende salmıyolarmış.Ciğer tomografi felan çekilmiş dün,kan alıyolarmış halen arastırılıyomuş.Tansiyonuda henüz düzelmemiş sürekli içeceği bi hap verebilirlermiş..
Durumuz iyiymiş küvezdeymiş ama durumu iyiymiş bugün babası ona süt götürecekmiş....

Haberler böle işte inşallah daha iyi haberler alırız :Saruboceq:

ayy edoşuuuumm inş. karakızımızın durumunu kontrol altına alırlar bir an öncee
durumuz iyi inş. o da iyi olcak stres te yaptı kuzum heralde yavrusuna bişey olursa diye allahımm yardım et :gitme: halimize ne kadar şükretsek az

gene dayanamadım geçmişe hafif bi dalış yaptım :))
kenyacım, itekcim geçmiş olsun.... artık yavaş yavaş şikayetler başlıycak heralde kızlar..hazırlıklı olmak lazım demekki... zaman yaklaştıkça hem çok seviniyorum hem de korkuyorum ...benim bebişim daha dönmemiş... kafası yukarda böyle giderse sezeryan olucam : gerçi daha çok var inş döner....

bu arada çalışma saatlerinden yakınanlar var valla halinize şükredin ben sabah 7:30 akşam 8:00-9:00 (çıkış saati diye bişey yok) cumt dahil.. hatta yaz dönemi pazarlar da dahil çalışıyodum... dolayısıyla kariyerde yaparım çocuk da diyemedim kaydirigubbakcemile3 şimdi bebeişten sonra nasıl iş bulucam bakalım... uzun süre ara vermiş olucam...

günaydın güzel anneler zemuszemus
ne günaydını nannn tünaydınnn
dün aksam merdivenleri popomla indimde kaydirigubbakcemile3
Allaha sükür bişi olmadı :Saruboceq:
ayy ne kadar dikkatte etsek olacagı varsa oluyo sanırım
Allah korudu
geçmiş olsun kuzum ben kaçırmışım tikkat et bebeeemm asyamıza bişi olmasın annesii

cnm oda kompedanda satılıyo yaa ben ordan aldım.senin dediğinden aldım bi tane ama boyu bencede uygun deel bide hakikaten jel çok çok daha kaliteli ucuuz olmasına rağmen.taaa memişlere kadar geliyo belii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Benim hastanenin sitesindeki ihtiyaç listesinde yazıyo mama cnm bi tane bulundurmakta fayda var yaa...

slmm şaşkın ördeğimmmmmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Cnm benimm esas pompaya o kaa para vermee hastane etrafındaki her eczanede varmış.Baktın süt çıkmadı o zaman alırsın benceee...
benimde büyümediii memişlerr zaten daha ne kaa büyücekkiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olur olur sütün meraklanmaa ayrıca bu süt olayında psikoloji en büyük etkendir... :kedi:

yaa canım ben pompayı sonra da kullancam yaa işe gelince falan ondan alem diimm şimdiden

allah yardımcıları olsun en kısa zamanda düzelirler umarım :Saruboceq:

göğsünün büyümesiyle sütün hiç alakası yok canım dert etme... hem büyümüştür mutlaka ama göbek çok öne doğru gittiği için onlar küçük görünüyo :)))

yaa pompaya ne gerek var şimdiden kartanem...bi dur acele etme..belki şakır şakır süt gelicek nerden biliyosun:)) şartlandırma kendini ....

ayy canımmm bennim yaa... bebeğini merak ettiği için düzelmiyo bence ( allahım tez zamanda ikisi de iiyi olur inş...

nan ben her sabah 4 tane tost yiyommm sositosositotabii yanında yediklerimi saymıyom bilee kaydirigubbakcemile3

ooohhh yarasıınnn :)))))))

ben çok kötü taktım şimdi bu jel marka dona :)) kompedan falan görmedim ben hiç burda yaa ( nette bulamaz mıyım acep...

kızlar ben yemek yapıp geliyorum ... geç saate bırakınca çok üşeniyorum .... öptüm hepinizi.......

eda sen izmirde yapıcaksın doğumu dimi hangi hastanede

cnm en son gidişimde konuştum dr.la Çınarlıyı öneririm dedi teknik ekip olarak çınarlı bence en iyisi bide doğum hastanesi sonuçta dedii.
Bende orayı düşünüyodum zaten bayramda gittiğimde bi gidip bakıcam hastaneyede..
Sen nereyi düşünüyon cnm CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…