nerdesinnannnn ikoncannn korkıtma nan biziiii bidaaaaa:mymeka:selam millet ben geldüm
ayy bende bi haller var iice şaşkın ördek oldum yaaaaaaa :sinifsinif:
sağlık karnemi kaybettim öhüü tekrar dr a gittim ilaçların isimlerini aldım eczaneye gittim ilaçlarımı aldım
şimdide kuruma bildiricem sağlık karnemi kaybettim deyü
ben çok kötü taktım şimdi bu jel marka dona :)) kompedan falan görmedim ben hiç burda yaa( nette bulamaz mıyım acep...
kızlar ben yemek yapıp geliyorum ... geç saate bırakınca çok üşeniyorum .... öptüm hepinizi.......
kızlar şimdi nazlı ile konuştum öncelikle hepimizi çok özlemiş çok selamı var herkese.bigisayarı henüz gelmemiş tamirdeymiş...
Karakızla konuşmuş moralleri kötüymüş fatmanın bayaa hiç bişe demiyolarmış solunum problemi ile ilgili ama hastanedende salmıyolarmış.Ciğer tomografi felan çekilmiş dün,kan alıyolarmış halen arastırılıyomuş.Tansiyonuda henüz düzelmemiş sürekli içeceği bi hap verebilirlermiş..
Durumuz iyiymiş küvezdeymiş ama durumu iyiymiş bugün babası ona süt götürecekmiş....
Haberler böle işte inşallah daha iyi haberler alırız :Saruboceq:
cnm en son gidişimde konuştum dr.la Çınarlıyı öneririm dedi teknik ekip olarak çınarlı bence en iyisi bide doğum hastanesi sonuçta dedii.
Bende orayı düşünüyodum zaten bayramda gittiğimde bi gidip bakıcam hastaneyede..
Sen nereyi düşünüyon cnm CADIARZU
yaaa benimde göğüslerim büyümedi pek ama maş.çok sütüm olmuştu ama ucu fazla yoktu onun için aventin göğüs ucunu aldık o da işe yaramadı hiç kullanamadım.ucuz göğüs pompalarından almıştım fazla sütü sağmak içinben mama almıcam yaa bişe olursa gönderirim eşimi alır gelir nasılsa şehrin göbeendeyiz
ama ben göğüs pompası alcam onu da götürcem yanımda süt müt gelmez
yaa kızlaaar benim göğüslerim hiç büyümedi nerdeyse yaa zaten hiç acı falan da olmadıydı başlarda mafoldumben sütüm olmıcakmı yoksaaa akannehir
gerçi damarlar belirginleşmiş ama
kartanesi gıı bu hamile donundan var mı sende? yoosa edoşdan istiyek gıııııııııı kaydirigubbakcemile3
benim dr 36 haftadan önce olursa umarım gerek kalmaz şifayı önerdi pramatüre servisi en iyi orası olduğu için 36 haftadan sonra olursada ege sağlık yada kent dedi ama kentin doğum sonrasında bakımı için personel acemi şikayet alıyoruz ege sağlık ameliyathanesi falan çok temiz doğum sonrası hemşireler çok ilgili tecrübeli dedi muaynaneside zaten ege sağlığın tam karşısında daha bakamadık hast. ama kkda temmuzda orda doğum yapmış biriyle konuştum epidural sezeryan olmuş çok memnun kalmış benimde şimdilik orası gözüküyor
kartanesi gıı bu hamile donundan var mı sende? yoosa edoşdan istiyek gıııııııııı kaydirigubbakcemile3
heee çok beğendik demeniz yeterli
bende 4 tane aldım dün hee birde eski formuma kavuştuktan sonra giymek için aldım cicişler:jeyyar:
çık markete al yufkayı ver işyerindeki karulara sarsınlar hayırlarına akşamda stok et buzluğa:roflol::roflol::roflol:
AYY KIZ BU KAC KAT KESİLİYO SANKİ NORMALİ DAHA MI KOLAY YADA BU ABARTILI MI COK KORKTUM VALLA AYYY mafoldumben
slm unicimmm opuyorumnanaktan
bence bi gecelik daha koy cnm doğuma gitmeden ve hemen gelince pijama giyersin kaydirigubbakcemile5 kilot ben 8-10 tane koyam diyom cnm çok kanaman olursa yetmeyebilir :kedi: ama hepsi hamile kilotu almayı ver nene kilotu al :kedi: bide ben Jel marka hamile kilotu aldım çok kaliteli 2 liradı 3,5 olmuş şimdi :sinifsinif:
selam millet ben geldüm
ayy bende bi haller var iice şaşkın ördek oldum yaaaaaaa :sinifsinif:
sağlık karnemi kaybettim öhüü tekrar dr a gittim ilaçların isimlerini aldım eczaneye gittim ilaçlarımı aldım
şimdide kuruma bildiricem sağlık karnemi kaybettim deyü
kızlar şimdi nazlı ile konuştum öncelikle hepimizi çok özlemiş çok selamı var herkese.bigisayarı henüz gelmemiş tamirdeymiş...
Karakızla konuşmuş moralleri kötüymüş fatmanın bayaa hiç bişe demiyolarmış solunum problemi ile ilgili ama hastanedende salmıyolarmış.Ciğer tomografi felan çekilmiş dün,kan alıyolarmış halen arastırılıyomuş.Tansiyonuda henüz düzelmemiş sürekli içeceği bi hap verebilirlermiş..
Durumuz iyiymiş küvezdeymiş ama durumu iyiymiş bugün babası ona süt götürecekmiş....
Haberler böle işte inşallah daha iyi haberler alırız :Saruboceq:
yaaa ben burda 7 liraya aldım jelinkini .... belki burda da öyle satan biyer vardır da ben bilmiyorumdur....
anladım cnm zemuszemus
benim eşim ege sağlıkta dizinden ameliyat oldu geçen yıl çok güzel bi hastane,hem temizz hemde çok ilgililer kaydirigubbakcemile5
inşallahh hakkımızda hayırlısı olur cnmm :Saruboceq::Saruboceq:
vallaa ebişimmm bi tek lafın yeter kuzuummm yollarımm tatlımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ulaa karıya bakkk daha şimdiden neleri düşünüyyy :mymeka::mymeka:
vallaaaa anam sen kesin 2010 kasım analarındada olacan benden demesiii :roflol::roflol::roflol::roflol:
Bayanlar inanılmaz belim agrımaya basladı
eda gecelik pijama falan varmıydı kompedanda
Bayanlar inanılmaz belim agrımaya basladı
geçmiş olsun cnmm opuyorumnanaktan uzan dicem ama iştesin demii :kedi:
cnm var ama burda hep mini minii yazlık baya bi fantastik yanii :roflol::roflol::roflol:
orda vardır cankayadakiler çok büyük oraya bak istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?