2009 Kasm Anneleri

nerdesinnannnn ikoncannn korkıtma nan biziiii bidaaaaa:mymeka:

hade yaa yokmu orda kompedann :kedi::kedi:
istersen ben yollarım sana cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyy kıyamam yaaa aklı yavrusundayken nasıl düzelsinki zaten. neden aynı hastanede değiller. aynı hastaneye geçseler hem durusunu görür hoş onlar bunu zaten düşünmüştürler demekki olmuyo benimkide laf işte. Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun ikisinide inşallah. :Saruboceq::Saruboceq:

benim dr 36 haftadan önce olursa umarım gerek kalmaz şifayı önerdi pramatüre servisi en iyi orası olduğu için 36 haftadan sonra olursada ege sağlık yada kent dedi ama kentin doğum sonrasında bakımı için personel acemi şikayet alıyoruz ege sağlık ameliyathanesi falan çok temiz doğum sonrası hemşireler çok ilgili tecrübeli dedi muaynaneside zaten ege sağlığın tam karşısında daha bakamadık hast. ama kkda temmuzda orda doğum yapmış biriyle konuştum epidural sezeryan olmuş çok memnun kalmış benimde şimdilik orası gözüküyor

kartanesi gıı bu hamile donundan var mı sende? yoosa edoşdan istiyek gıııııııııı kaydirigubbakcemile3

yaaa benimde göğüslerim büyümedi pek ama maş.çok sütüm olmuştu ama ucu fazla yoktu onun için aventin göğüs ucunu aldık o da işe yaramadı hiç kullanamadım.ucuz göğüs pompalarından almıştım fazla sütü sağmak için
kartanesi gıı bu hamile donundan var mı sende? yoosa edoşdan istiyek gıııııııııı kaydirigubbakcemile3

heee çok beğendik demeniz yeterli
bende 4 tane aldım dün hee birde eski formuma kavuştuktan sonra giymek için aldım cicişler:jeyyar:

anladım cnm zemuszemus
benim eşim ege sağlıkta dizinden ameliyat oldu geçen yıl çok güzel bi hastane,hem temizz hemde çok ilgililer kaydirigubbakcemile5
inşallahh hakkımızda hayırlısı olur cnmm :Saruboceq::Saruboceq:

vallaa ebişimmm bi tek lafın yeter kuzuummm yollarımm tatlımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

heee çok beğendik demeniz yeterli
bende 4 tane aldım dün hee birde eski formuma kavuştuktan sonra giymek için aldım cicişler:jeyyar:

ulaa karıya bakkk daha şimdiden neleri düşünüyyy :mymeka::mymeka:
vallaaaa anam sen kesin 2010 kasım analarındada olacan benden demesiii :roflol::roflol::roflol::roflol:

çık markete al yufkayı ver işyerindeki karulara sarsınlar hayırlarına akşamda stok et buzluğa:roflol::roflol::roflol:

hee memur karılar bi yandan evrak işi yapsın bir yandan da bana sigara böreği sarsın... hemen gidem de alem bari:roflol:

AYY KIZ BU KAC KAT KESİLİYO SANKİ NORMALİ DAHA MI KOLAY YADA BU ABARTILI MI COK KORKTUM VALLA AYYY mafoldumben

amaaannnklava: ula izlemedik ama sayenizde izlemiş kadar olduk haaaa. döverim sizi bak detaya girmeyin yaaww:mymeka:

yaaa ben burda 7 liraya aldım jelinkini .... belki burda da öyle satan biyer vardır da ben bilmiyorumdur....

hoşgeldin... ayyy o işlerde çok yoruyo insanı beee.. kolay gelsin

:çok üzgünüm: umarım önemli bir rahatsızlık çıkmaz ve en kısa zamanda bebeğini görmeye gidebilir... canım benim yaaa çok zor bişeee bebişini göremiyo.. bu onu rahatsızlığından daha çok etkiliyodur kesin... allah yardımcısı olsun:a015:

yaaa ben burda 7 liraya aldım jelinkini .... belki burda da öyle satan biyer vardır da ben bilmiyorumdur....

alllaahım şükürler olsun ilk kezz burdan aldığım bişey oralardan daha ucuz çıktı heee :roflol::roflol: ilk zaman 5 tane aldımdı 2 liraydı sonra cersu gittiim 3,5 liraya aldım dedi bende gittim hakkat 3,5 lira ama çok kaliteli demi zerencimm :lepi:

öyle canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun
bende bakıyım kompedana şu çamaşırdan fiyatıda ucuzmuş baya

ulaa karıya bakkk daha şimdiden neleri düşünüyyy :mymeka::mymeka:
vallaaaa anam sen kesin 2010 kasım analarındada olacan benden demesiii :roflol::roflol::roflol::roflol:

ne yapıyım kuzumhazır gitmişken aldım bir daha bebelerle nasıl çıkıp alıyım:roflol::roflol:

Bayanlar inanılmaz belim agrımaya basladı

geçmiş olsun cnmm opuyorumnanaktan uzan dicem ama iştesin demii :kedi:

eda gecelik pijama falan varmıydı kompedanda

cnm var ama burda hep mini minii yazlık baya bi fantastik yanii :roflol::roflol::roflol:
orda vardır cankayadakiler çok büyük oraya bak istersen..

Offff sormayın acılmamıs bir revir vardı ama ne akla hizmetse orayıda kitlemişler maksat yarar sağlamasın ışteyim oturuyorum ama resmen belim kırılacak neredeyse.
4 saatçik kaldı bitsede gitsem

bu arada birde bugün sabahtan doğum fiyatlarını öğrendim bir madicalparkta bir acıbademde, çok kararsızım halen hangisine gitsem diye bu gidişle ben ikisinin ortasında takside doğurucam:)

geçmiş olsun cnmm opuyorumnanaktan uzan dicem ama iştesin demii :kedi:

cnm var ama burda hep mini minii yazlık baya bi fantastik yanii :roflol::roflol::roflol:
orda vardır cankayadakiler çok büyük oraya bak istersen..

fantastikmi :1shok: onlar bizi bozar şimdi sen aldınmı hast için pijama gecelik ben daha alamadım ya ben k.adasındayım dr gittikçe alışveriş yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…